-
Michal Horáček je úžasný muž
Jen ten muže byt prezident.
Horáček na hrad. -
-
Jsem žena a nevidím na něm nic úžasného leda snad ty prachy ale pozor to jsou špinavé peníze.Jinak je vzrůstu malého,hlavu plešatou,takový drobounký,nehezký a o charakteru si může nechat zdát jeho nynější žena když ho odtáhla od původní rodiny.Můj hlas nikdy nedostane.
-
Vzpamatujte se, to nemůžete myslet vážně. Je jenom o něco málo víc fotogenický, když si tedy dobře nasadí klobouk a přehodí šálu. To ale nestačí!!!
-
-
Já si počkám, kdo další bude nakonec v prezidentské volbě kandidovat, nicméně o volbě Michala Horáčka budu vážně uvažovat.
Jenom připomenu, že kromě toho, že je to textař, spisovatel, producent, je to taky vystudovaný antropolog, takže bych ho rozhodně neřadil mezi nějaké kavárenské povaleče nebo klasické "umělce" jako zpěváky, herce apod. (Ale nikomu jeho názor neberu). -
Kdo to tady maže a proč?
-
dotaz na skupinu Roxett
Prosím Vás odpovězte mi prosím na dotaz: byla Marie Fredrikssonová asi v roce 1983 členkou skupiny "Pusikat" ? Děkuji všem kteří mi odpoví -
kontakt na M.Horáčka
Kdo ví kontakt na p. Horáčka, pošlete mi ho prosím. Mám pro něj info k připravovanému webu clickmusic. Děkuji
petrzajac@email.cz -
Hledám kontakt
Velmi ráda bych sehnala jakýkoli kontakt na mnou velice váženou osobu... Michala Horáčka... je to pro mě mistr slova a velmi se mi jeho texty líbí... Píšu sama poezii a velmi by mě potěšilo, kdyby si něco mého mohl přečíst a jakýmkoli způsobem ohodnotit...Knihu Kudykam mám s věnováním pana Horáčka z loňského festivalu z Karlových Varů.....děkuji všem, co se ozvou...Mgr. Lucie Nyklasová, Karlovy Vary -
-
Lepší je muž činu než lhář a kecálista Horáček !! *6*
-
-
Kde lze sehnat tiskopisy na podpisy k registraci na presidenta, od nás máte 4 ověřené podpisy. František Sýkora
-
-
jako fór, dost dobrý, nebo ne!
-
-
Michal Horáček vlastnil sázkovou kancelář Fortuna.
-
-