Přejít na výpis diskuzí

Michelle Rodriguez

OSOBNOST 31.12.2006 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Chabé

michell je vyborna herečka videl jsem odni skoro vsechny filmy
  • intoska

Re: michelle

hm...to jo *5* *5* *5*
  • michelle

no jo, je to ultradrsná holka *15* je fajn herečka.... *5*
  • Re: Re: Michelle

protože si myslela že to je jedna z těch druhých
  • Re: Re: no fakt

yop yop máš recht ona má sice trošku chraplavější hlas ale né určitě takej jako v LOST jinak na všechny její filmy už koukam v aj je to lepší teď dávaj zase LOST a já na ně začala koukat až vod 2 řady ta 1 mě nebere škoda že jí zabijou :-(
  • katy-3

Re: no fakt

Hm ale bohužel ten hlas má i v Residentu Evilu ale je to takovej drsnáckej hlas a ten se mi k ní nelíbí !!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *9* *9* *9*
  • katy-3

Re: Michell :)

Sorry je to Michelle a ne Michell ty píííííííííííp!!!!!!!!!!! ! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    seš bbá že to ani newíš !!!!!
  • Re: Ana-Lucia

já když sem jí prvně viděla v Lost tak sem si řekla ježíš ta herečka musí bejt tak namyšlená a postupem času sem si na ní zvykla a když jí na konci zabil tem Michael tak sem řekla no tak a je to v prd*li já si jí oblíbila stejně jako v Resident evil první co bylo tak sem si řekla hlavně at to přežije o vono zase ne je to super herečka ten její pohled mě dycky prostě dostane. *4*

JO ale v Rychle a zběsile2nehrála *13*
  • Re: Michelle

Jo já se v ní vidím taky když se kouknu do zrdcadla,ale i chováním.A navíc není to jen drs%načka za kterou ji všichni máte.Jo a mimochodem umí celkem hezky zpívat. *4* *3* *5*
  • Re: Michell :)

Jo s tím že má velký charisma máš pravdu,ale jak můžeš vědět že je sympatická. I když já si to taky myslím. *3*
  • Re: Ana-Lucia

Jestli ji chceš slyšet v originle(aspoň na chvíli,)tak jdi na www.youtube.com
    Já jsem na youtubu skoro furt(samozdřejmě na Michelle a ne třeba na Paris). Jo a jestli mi budeš chtít poběkovat tak mi napiš na E-mail,čau. *4*
  • Re: Re: HANS MATHESON:)))

JÁ SE ALE PTALA NA HANSE... *9* *9* *9*

v rychle a zbesile 2 uz nehrala
  • Chabé

Měli byste si doplnit informace. Hrala ve více filmech než uvádíte, např. Resident Evil, S.W.A.T. a dalších, "fanoušci"
  • nový film

Halooooo ,nazdárek...vie niekto o nejakom novom filme z ňou????????Strasne ju chcem zase vidieť....áááááááááááá áááá *15* *3* *14*
  • Michelle

Je to výborná herečka mezi těma unylýma blondýnama se neztratí *4* .Prostě supr! *15* *15* *15* *3* *3* *3* *5* *5* *5*
  • Haloo

Kde ste vsetci ???chodi tu este niekto??? alebo ste na Michellu zanevreli??? *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: HANS MATHESON:)))

Koho sme mali vydiet jeho???Ale nasiel som niekoho kto sa na nu velmi podobá Bianca Collins nie je taka husta ale je roztomilá...
  • Re: Michelle

*14* Vidis sa v nej to sana nu aj podobáš!!!!!nevies niejake jej nové filmy??? *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit