Přejít na výpis diskuzí

Mika

OSOBNOST 29.11.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mika

Říkejte si co chcete,Mka je SUPER....zpiiváá nádherně...úúplne ho zbožnuju *14* *14*
  • luluhaj

Mika je nej

presne tak komu se nelibi at sem neleze taky nenadavame na nekoho kdo se nam nelibi je to kazdeho vec! *13* *5*
  • ziuska

Pravda

Jj on je homosexual dit se k tomu upe normálně hlasí... *14* stejně je super...
  • ja miku moc miluju ma uzasnej hlas je proste bozi a urcite ho ma rado spoustu cechu taky sem chtela na ten konzert byla jsem smutna ze se to zrusilo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ten se mi líbí
  • me2disco
    a já ho miluju. a kašlu na všechno ostatní. Všichni mají svůj názor a já prostě mám ten názor, že je dokonalej, sbohem. *2*
  • otazka

jooo a este too nevite jestli je nakej jako vydeo zaznam z koncertu vite ne?jak bejvaj u CD..Dik ahoj *7* *3*
  • mileycyruska

MIKA-KICK ASS

Ten song k filmu Kick ass je sptě uoa supeer..♥ *14* miluju ho(ten song)..:) a MIKA je super..:)
    • Re: MIKA-KICK ASS

ja miluju oba :-D
  • Ve skutečnosti je MIKA opravdu zvláštní člověk. Nemyslím to ve zlém, podle mě je pozoruhodná osoba. Obdivuji a navždy budu jeho oslnivý hlas a nádherný úsměv. To však nikdy není všechno. Jde vždy jen lidskou povahu a já nemohu vědět, jaký doopravdy je. Přeji mu nadále hodně štěstí do budoucna. *4* *4*
  • KOncert

Škoda,že ten koncert v Praze byl zrušenej..:((
    • Re: KOncert

Souhlasím.
      Docela by mě zajímalo proč...Myslím si, že bylo málo prodanejch vstupenek...Taky si myslím, že až tak moc lidí v ČR není, kteří by šli na jeho koncert, a on si vybral zrovna Tesla arenu...
      • barnajka

Re: Re: KOncert

Ahojky,
        vím, že už je trošku pozdě to tady řešit, ale až teď jsem se začetla do vaší diskuze a nedá mi to nereagovat. Já taky plánovala na Miku jet - nemůžu si pomoct, podle mě je to jeden z nejtalentovanějších zpěváků dneška. To, co dovede dělat s hlasem, jak si hraje se styly a žánry...no u každýho druhýho by to působilo směšně, ale Mika válí :-) Je fakt, že než jsem si stihla lístek koupit, četla jsem, že se koncert ruší. A nechápala jsem proč. Pak jsem četla cosi o špatným prodeji lístků a taky že za tím byly "organizační a technické nedostatky". Ty tady píšeš, že si myslíš, že v ČR není moc lidí, co by na jeho koncert šlo. Proč?! Já totiž právě vůbec netuším, kolik fanoušků tady v ČR Mika může mít, ale myslela jsem, že docela dost. *7* Dokonce jsem měla strach, že než se rozhoupám vstupenku koupit, budou beznadějně vyprodaný. Takže ne?! To nechápu... Myslím, že jeho koncert by si užili i ti, co nejsou vyloženě fanoušci - Mika dělá show, plnou efektů, do detailu promyšlenou, přitom zůstává spontánní a improvizuje. Všechno je to takový veselý, hravý,...myslím, že tam musí být skvělá atmosféra.
        Aaaach jo, po tom, co jsme ho tak zklamali, tak už sem nepřijede, i kdyby milion lidí slíbilo, že na koncert natuty přijde... Stydím se za nás - tfuj, tfuj, hanba nám *1*
        • Re: Re: Re: KOncert

ahoj..tak já byla na koncertě ve Vídnia bylo to užasné..opravdu efekty vypracované a po koncertě autogramiáda....bylo tam plno a i do Prahy jsem chtěla jet ještě jednoumale to už nevyšlo..nemyslím si,že by ale bylo málo obdivovatelů Miky,protože na Vídeň to bylo zcela vyprodané a čachů tam bylo dost.. *1*
      • Re: Re: KOncert

No oni psali že byl problém v Tesla A réně...oni totiž zrušili ještě jeden koncert nějkaý skupiny,ale netušim už jak se jemonovala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit