-
Aj tak ho mam rada je super
-
mika
z jeho hlasu mám noční moorey *15* *15* *15* -
-
Re: mika
ja taky *1* -
-
Re: Re: mika
je to vykastrovana prisera!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: mika
no nevím jestli je vykastrovaný každopádně tak zpívá.....tím ale nemyslím nic zlího....příšera...no neni můj typ...jestli se někomu líbí tak je to jen jeho věc -
-
Re: Re: Re: Re: mika
mika je hnusny a sfetovany neumí se chovat na veřejnosti hraje si že zpíva jak kral ale zpíva jak hnusna skurvena nula .ooo počkat on je nula -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mika
idiote blbej -
jo von to musi psat trikrat protoze von ani nevi co to vlastne pise pe Mika je nej a krasne spiva a je i hezkej *5* *4* *1* -
musíš to psát třikrát????? *8* *8* *16* *16* *10* *10* -
musíš to psát třikrát????? *8* *8* *16* *16*
-
-
mika je hnusny a sfetovany neumí se chovat na veřejnosti hraje si že zpíva jak kral ale zpíva jak hnusna skurvena nula .ooo počkat on je nula -
-
vi všichni co píšete tidle kraviny o něm jste pěkně hnusní.nemate to v těch sprostích hlavach v pořadku. jak vapada je jeho věc zpíva nadherně a mam jeho písničky rada.je simpatickej a ma krasne kudrnate vlasy. -
*16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *5* *5* ???????????????????????????????????????????????????????????????? A co si pak ty, když to o ňom takhle mluvíš?
-
-
ach jo... takle chapavy lidi by meli byt vsichni!!! *9*
mimo, bulvaru se neda verit a kdo veri ten je *** -
-
Hele, vsecky ty dnesni hvezdy delaj ,ze sou desni sexosi a blaaaaa, a aby nemeli ani drobecek na svym tricinku za deset tacu,a pritom mecej jak kozy,ale to nikomu nevadi hlavne ze sou bohati,slavni,a desni samponi xP Ale mika má proste peknej hlas, a je celkem aj hezkej. Kdyby se lidi dívali na zpěváky a zpěvačky jak před 50 lety... To je zajimalo jak zpivaj a ne jakej maj ksicht xP Nesnasim tyhle blbý liidi *16* *5*
-
-
-
Re: Re: Re: mika
tak todle o nem psali v ednom bulvarnem deniku!! neny to pravda *8* *8* *8* *8*
-
-
-
-
Jděte někam...
Mika je best *14* a i když se každemu nemusi libit, neznamena to ze se tady budete vybíjet!!! Rikejte si to někde doma a ne tady tady maj být fanoušci a ne blbečci!!! *8* *16* *13*
Takze i kdyz mozna tech fanousku neny moc, naci tu sou a tohleto je uráziii *8* !!! -
-
Re: Jděte někam...
Komu se Mika nelíbí at mi p r d e l políbí!.. Mika je super a nechápu proč se někomu nelíbí je prostě úžasnej *14* *14* -
-
Re: Re: Jděte někam...
nevim proc by ti mel nekdo p r d e l polibit kazdymu se treba vubec vzhledove neliby ale ja osobne ho neurazim i kdys se me neliby tak ho posloucham prece nezalezi natom jak spevaci vypadaji nereknu kdyby mel chodit po molu ale on spívá a zálezí na HLASE A NE NA KRASE A MYSLIM SI ZE BY STE SE MNOU MELI SOUHLASIT !!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *16* *5* -
-
Re: Re: Re: Jděte někam...
Souhlas, nikdo přece nemůže jinýmu nakazovat co NE a co JO *3*
-
-
Re: Re: Jděte někam...
*14* je uzasnyy!! a mam strasne rada jeho pisnicky!!! zvlast ty mene zname jako sally nedo im falling... *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Slečna
JE BOŽÍ MILUJU HO MOOOOOOC -
suss
ty jo já ho upe aboslutně žeru jako hrozně se mi líbí je tak božskej *14* *14* *14* a ta jeho nová písnička we're golden je upe nej!!! já ho fakt miluju upe nejví :) škoda že asi bude teplej *9* nevadí stejně je boží *14* *14* -
-
Re: suss
S tim se člověk narodí, a ne že se gayem stane ;-) -
neni gay :)) -
Proč by měl být Homosexual?? -
-
Re: Re: suss
no já nevim ale mě taky tak trochu příjde ale nevim jestli je nebo ne a je to jedno mě se jeho písničky líbí *3* -
-
Re: Re: Re: suss
Není homosexuál, je bi. -
-
Re: Re: Re: Re: suss
Bisexualita neexistuje, prý to jen tak někdo říká, že je bi. Může spát třeba s oběma pohlaví, ale přitahujou ho buď jen muži nebo jen ženy. A taky to tvrdí známí osobnosti, aby se zviditelnily. Ale snad tomu u Miky tak neni!!!!!!!!! :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: suss
Dobře :) Je to jen muj názor -
Re: Re: Re: Re: Re: suss
Bisexualita existuje, sám jsem Bisexuál přitahují mě obě pohlaví, nevím proč by neměla existovat. ;)
-
-
-
-
-
-
otázka
Ahojky ja ted tak přemejšlim už měl vlastně Mika někdo koncert v ČR??A neplánuje nějaký?nevíte?zatim dopredu dik za odpoved.. *7* *4* *14* -
mika je čech
mika je narozen v čr a ne v libanonu myho brschy holka oni byli na chate a ona se ho zeptala odkud zna zpevaka miku a prej je to jeho kamoš -
-
Re: mika je čech
Zda se mi to jako drb. Ať byl nerozenej v Česku nebo v Libanonu, umělecký jméno MIKA určitě nemá od narození. Studoval školu někde v Americe, nebo kde a až když začal pracovat s hudbou tak si dal tuhle "přezdívku" -
Re: mika je čech
jj je to čech já to vim taky... *5* *4* *1*
-
-
koncert v ČR!
Tak už je to jasný! Mika bude mít skutečně koncert v ČR a to 26.7.2010 v Tesla areně!!! Lístky na koncert se dají sehnat na www.ticketportal.cz Tak doufám, že se nás tam sejde hodně:) -
-
Re: koncert v ČR!
koukala sem na tu stránku si sem napsal/a a nwm kde to mam najít...pls poraď *3*
-
-
dfzwfgjf
dik za dobrej clanek caucau *3* *8* *1* *3* *3* -
Koncert v Praze
Zdravím všechny, chystáte se někdo na pražský koncert v červenci ?? :) prosím jestli ano, napište mi třeba na facebook - Lilly Jackson Vlachová
Děkujiii :)) -
-
Re: Koncert v Praze
Ahoj.....no já bych ráda šla..bydlím kousek do Prahy,takže doprava by nebyla problém,ale nemám skym jít:(a samotný se mi nechce:( -
-
Re: Re: Koncert v Praze
kolikátýho je ten koncert?? -
Re: Re: Koncert v Praze
ahoj, tak to sme na tom podobne, kamaratkat mi to nakoniec idriekla a sama no..sama to nebude ono -
-
Re: Re: Re: Koncert v Praze
No právě...:(...sme na tom stejně,strašně bych tam chtěla,povolený to mám,ale nemám nikoho kdo by šel s emnou..:'(
-
-
-