-
pan Bahúl
Jo, jo. Pan Bahúl. To je kus pěkného chlapa. Docela bych se s ním i ráda seznámila, ale to jaksi nevyjde. Musím stát nohama pevně na zemi :o) Škoda, no. -
-
Re: pan Bahúl
Máte pravdu, taky bych pana Milana moc ráda poznala osobně, jen vědět jak. Je moc sympatický a já ho mám moc ráda. Je jen škoda, že nemáme na něj nějaké spojení. Už jen kvůli té holčičce pro kterou tady kdosi žádal jeho fotografii. Hned bych se přidala. *3* *14*
-
-
milan
Takový sexy herce jako je pan Bahul v nejlepších letech nemáme. Další je třeba Maroš Kramár, taky je to kus chlapa. Škoda, že nejsem trošku starší. -
Milan
Nechci slovenské herce v českých seriálech.Máme dost českých a dobrých herců, tak jim dejte šanci a nechte slovenské herce na slovensku..... -
-
Re: Milan
Když nechceš slovenské herce v českých seriálech ,tak se na ta seriáli nekoukej!!!MILAN JE VELICE DOBRÝ!!!A neříkám to proto,že je to můj příbuzný!!!! *3* -
Co to tady meleš za hlouposti?Nevěděla jsem,že je to slovenský herec,ale hraje ohromně a je mi velmi sympatický,i když je mi už 62 let,tak se ráda podívám na kvalitního herce. A nezapomen,že kdysi jsme byli dohromady,že jsme se rozdělili,no to mne moc mrzí. -
Aj na to by sa dalo veľa napísať. Neskôr pochopíš.Alebo stačí,keď si o tomto hercovi viac prečítaš.V dnešnej dobe a ešte ťa to drží ? *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Milan
dnes v ordinaci byl skvělej on prostě žije..
-
-
aby ses nepokakala, ber ho jako pekneho chlapa a nemusis rozlišovat narodnost -
-
Nech len kľudne napíše,že ani nedýcha,kedˇho vidí. *15* *15* *15*
-
-
Otylko, když ti slovenští herci tolik vadí, tak se na ně prostě nekoukej. Milan Bahúl je skvělý herec a krásný chlap, najdi mi jemu rovného mezi českými herci ! -
-
Správne !!! Aj Otylke sa páči. Len to tu nechce povedať na plnú H U B U. *1* *1* *1*
-
-
Ty blbče on se narodil včeskoslovensku takže to není úplný slovák i když se narodil v Bratislavě ! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
souhlas. stebou, klidně...tu hraje. . vim přesně že je slovak. že jse československo,vdaka. super herec. aj češti, herci...........Milan Bahúl. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pan Bahul
*14* Pan Bahul je super herec v nejlepších letech a co víc,má sexy hlas *8* . -
-
Re: pan Bahul
Pekne si to vystihla,hlas ma naozaj dobrý.A keď vkročí do miestnosti nedá sa prehliadnúť. Nádherná postava. A príjemný úsmev,niekedy až moc príjemný. Cítiš tie zimomriavky ? Dokonca aj vrásky na jeho tvári sú super. *3* *3* *3*
-
-
-