-
Bary, začaroval jsem Tě na ME v utkání s Řeckem a doslova vygumoval z trávníku. Chtěl bych znát, co jsi v samotném utkání cítil - zda to byla pouze fyzická slabost nebo zda tě to zmáhalo i psychycky. Přidávaly se k tomu i další negativní vlastnosti ? Tvoje poznatky jsou velice důležité pro další rozvoj vědy. Proto rychle odpověz ! *1* *1* *1* *1* *3* *5*
-
Bary, asi Tě pro MS taky začaruji. Vedle Petra Čecha budeš druhým začarovaným reprezentantem. Důvod ? Asi neznáš moje rekordy. A navíc jsi až moc velký kámoš Petra (Anču - Gauču) Svěceného! Co takové začarování obnáší ? Na to se zeptej, již dříve začarovaných : Kolouška, Havláta, Eliáše, Dominátora, fotbalistů Sparty atd. *1* *1* *1* *1* *1* *9* *3*
-
milanek baroš
AHOJ MILANKU,DOUFAM,ZE SE BRZY UZDRAVIS A BUDES ZASE HRAT,ABYS MOHL NA MISTROVSTVI SVETA DAVAT GOLY :o).JSEM TVE FANYNKA A MAM TVOJI KNIHU JE TO ZUZO!TAK PA TVA LENINKA -
mtr
Jsi ten nejúžasnější a nejhezčí fotbalista. -
milion pusinek..
jo barry tu fotku mi ploooosim zasli na mailovku n.a.i.k.e.y.k@seznam.cz nemas zadnou holku...jen se ptam -
milion pusinek
chtela bych te milanku zulibat a plosim posli mi tvoji nejnovjejsi foto aspon mi konecne vsichni uverej ze nejsi namyslenej a ze si k sezrani..plosim..myslim si ze to stes *14* -
milacek
ty jo lidisky ja to ho Milanka miluju ja bych s nim chtela byt..Je to ma laska *14* -
Pro lucku
Jak tě může naštvat,když za to nemůže *15* ? -
Jako lidičky,vy s myslíte,že to čte *7* *15* .No mě se jako taky líbí *14* ,hlavně ten nový sestřih *14* ,no jako je to borec *3* a má good formu,jak hrál v Turecku *14* ,ale ty podpisy vám asi nepošle *13* ,no teda alespoń si to myslím *1* .Papíík *3*
-
Miláček
Jsi fakt super *14* ! ale naštvali mně,že jsi nevyhral fotbalistu *16* posílala jsem ti sto hlaů prosím pošli mi fotku *3* prosím