Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bary je užasný moc ho miluji!!!!!!!!!!!!!!
  • Milanek

moc te chci
  • Bary je nejlepší já ho miluju!!!
  • Co by pro nás Baryk mohl udělat...:o)

Nafotit nějaký hodně mocmocmoc odvážný obrázky, ne ??? :-)))
  • milášek jenom můůůj

Si ten nejhezčí nejlepší a nejsladší fotbalista na světě.!!!!Milujitě strašně moc víc než kdo koliv jiny a je škoda že nemůžu být jen s tebou:( mám snad všechny tvoje fotky a časopisy co jsou o tobě nebo tak!!Mám i tvojí knížku co jsi teď vydal!Prostě si ůžasnej!!!!!!miluji tě moooc mooooc moooc!!!! posílám ti pusinku!
  • barry

moooooooc strašně moooc tě miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ale hodně hodně moc!!!!!!!!!!
  • Baroš je fakt moc dobrej útočník fakt dobrej. Co dokáže v tý tychlosti je fakt moc super je velká fotbalová hvězda. Škoda že nehraje za lepším třeba francouzsky Lyon ale on tam nechtěl no když tam nechce at tam nechodí docela mě překvapila jeho přestupová cena jsem počítal a něco více. A ještě se vrátím tomu přestupu škoda že Milan nehraje za lepší tým mohl by hrát ligu mistrů a tak dál ale podle mě jestli se dostanem na MS v Německu daleko a Milan bude hrat tu samou hru jako v Portugalsku tak doufam že přestpoupí do hodně dobrého klubu jako by se třeba mohlo obnovit zájem z realu madrid atak podobně moc a moc mu to přeji at udělá co největší úspěch a ještě že jeho ´přestupová cena bude druhá největší v české historii hned za Pavlem Nedvědem (1550milionu) cau Milane a drž se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mijanek je moooc hezouckej...!!:) muj.nej fotbalista..!!:o**
  • Má láska Milánek:o***

Barošek je ten jedíný chlap na světě, do kterého jsem úplný blázen!!!Miluju ho a vždy když je v televizi tak si to nenechám ujít a slintám před obrazovkou:o**********Nebýt Baroška, tak to není žádný fotbal!!!On to na tom trávníku vždy tak rozbalí, že snad upoutá celý svět...Posílám mu velikánskou pusinku:o***********
  • Barynek

Nazdárek Milča je nejlepší!!!A mám ho moc ráda<3Je to strašnej krasavec!!!Že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit