-
Bary je kus
Bary jsi ten nej klučina,pěknej řízek a good fotbalista:) -
:)
Bari je nejlepšíííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!Fandíme ti...... -
bary
Jses faaaaaaaaaaaaaaaakt mooooooooooooooooc uuuuuuuuuuzaaaaasneeeeeeeej!!! I LOVE U!!! -
Otevrete konecne oci
Víte kašlete na Beckhama a na vsechny ostatni a prestante ho srovnavat, Bari je hlavne vynikajici fotbalista, toho byste si meli vsimat vic. -
Milča
Ahojky, souhlasim s Terkou, že neni nejduležitější aby byl krásnéj, hlavně,že umí hrát pořádně fotbal!!! Akorát mě drochu štve, že se o něm kažnej zajmá až po EURU 04, kde už je SKORO na ,,vrcholu" své slávy. Kdyby se o něj zajímali, např.: jako já, už nějaký 4 roky, tak by jim přišel mnohem zajímavější a ne jenom jako krásnej fotbalista. Díkes za vyslechnutí Šárka -
www.milanbaros.cz
Oficiální stránka Milana Baroše -
o m . barosovi
ahoj chtela bych pozdravit milana barose je to hezky kluk hlavne na plakatu protoze tAMODTUD NEMUZE utyc:))))))))))))))) takze ahhhhhhhooooooojjjjjjjj -
Milan
Ahoj lidi,přijde mi,že neni zase tak důležitý,že je hezkej...Hlavní je to,že částečně jeho zásluhou(a ta byla hodně velká) jsme 3. na Mistrovství Evropy.To jsou podle mě fakta!Díky za vyslyšení. Terka -
Bari
Milan Baroš je nejlepší fotbalista všech dob.Hlavně je to kus!akorát by se o něm mělo častěji psát! -
Baroš je fakt kus!!
-
Milan baroš je mooooooc super a backham je hlavne modni ikona, ktera zije hlavne pro media
-
andy-není to pravda
Milánek Barošek je mnohem hezčí!!!!!! :-))))))))))))) -
Milan Baroš
Milan Baroš je ten nejkrásnější fotbalista všech dob.Na ME si opravdu vedl!!!!!!!Je to naše a hlavně moje SuperStar!!!Jen tak dál. -
Jo,jasně.Baroš je prostě nejkrásnější pod sluncem ještě se Sámerem a Davidem B.
-
Kusan!!!
Milan je fakt kus :)) ale mně se spíš líbí Pavel Nedvěd ... má takový nevinný kukuč :) -
Kusan!!!
Milan Baroš je ten nejkrásnější fotbalista, který se může měřit i s Backhamem. No ještě řekněte, že to neni pravda?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!