Přejít na výpis diskuzí

Milan Chladil

OSOBNOST 20.5.2008 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý má jiný názor! A ten náš se od toho vašeho dost liší!
  • PISNIČKY MILANA CHLADILA I YVETTY SIMONOVÉ SE MĚ MOC LÍBÍ..JE MĚ UŽ 60LET A DOPOSUD JSEM NESLYŠELA OD NICH PÍSNIČKU ,NEVÍM JAK SE JMENUJE,BYLA BYCH RÁDA,KDYBY MĚ NĚKDO ŘEKL JEJÍ NÁZEV,PROTOŽE JE MOC HEZKÁ . a zpívá se tam ...naše město ještě spí..je to nádherná písnička a byla bych ráda,kdyby mi někdo řekl její název..Tak se mějte všichni nádherně a děkuji..VLASTA
    • Ta písnička se jmenuje Ráno řekne pojďte dál. *4*
  • Čekám na odpověď od příznivců Milana Chladila. Co na to řeknete vy?
    • Nám se zase nelíbí,ta Vaše debilní hudba Nejsem žádnej patriot.Mám rád
      Rock" M" Roll, Swing,Classics Jazz,C.W.Music ale současná hudby saying me
      nothing. To je jen kravál a dokáže to každej blb.J.H.
    • Dobrý den,
      jsem velký fanoušek Milana Chladila a několikrát jsem se s ním setkal. Mám doma jeho podepsanou fotku s věnováním. Ale máš pravdu, že má každý jiný názor.
      • Tak trochu vám závidím pána Chladila by som chcela stretnúť iste to bol zážitok, vraj bol k fanúšikom milý a rad s nimi pokecal ach jo mne nebolo súdené sa narodiť do éry keď kraľoval keď som sa narodila uz bol mŕtvy 😥

• KAŽDEJ MÁ JINEJ NÁZOR!!! TO SE PŘECE NEMUSÍ ZDŮRAZŇOVAT!!! *6* *7* *8* *12* *1* *15* *5*
  • ´: :W8 *8* *8* *8* nelíbí se mi jeho písničky
    • Tak je neposlouchejte.U mě je to Pan Zpěvák č.2.hned po R.Cortésovi.
      Tochu jsem jej taky znal.Kdyby se nevěnoval těm volovinám ale pořádně
      zpěvu a učil se jazyky,tak by "mistra strčil nejmínˇ 100 x někam.
      Poslechněte si jeho jedinou anglickou nahrávku" Hello Dolly",možná
      změníte názor.J.H.
      • To, že by pán Chladil mal na to, že by prevalcoval mistra to súhlasím, ale ja o pána Chladila viem, že on o to nestal. Miloval spev, fanúšikov, bol milý a veselý a jemu to stačilo bol spokojný tak ako bol, ale je pravda ze mal na viac.... 

• Všem, kteří nesnáší Milana Chladila (budu vám říkat AntiMilChladiles) přeju, aby se dnes měli super! Doufám, že vás dneska nikdo nenaštve!!! Od teď vás beru jako kámoše!!! *1* *1* *1* *1*

P.S. Nesnášíme jeho písničky, nikoliv Milana samotného
  • Proti Milanovi nic nemáme, nesnášíme pouze jeho písničky
  • Každej má svůj názor!!! *4*
  • Prostě se nám nelíbí jeho písničky
  • Kritici ale mají pravdu! Milan Chladil už prostě vyšel z módy!!!!!!!!!!!!!!!!
    • A to je kritika, že vyšiel z módy každý raz vyjde z módy vo svojej dobe bol hviezda dnes by mal cez 90 rokov tak čo? 

• A co je podle Vás v modě?.Ta Pa hudba nic neříkající,žádná melodie,rytmus,vulgární texty,žádné frázování.hudební nápad,prostě nic.
      Pouze kravál.J.H.
  • Nemáme ty písničky rádi. Každýmu se líbí něco jinýho. *7* *6* *7* *7* *7* *6* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit