Přejít na výpis diskuzí

Milan Chladil

OSOBNOST 20.5.2008 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslím to vážně... *8* *8*
  • *1* *2* *15* *14* *5* *6* *8* *13* *11* *16*
  • *7*
  • *15*
  • nemusí, ale někdy jo
  • napsal jsem třicátej komentář!!!!!!!! *1*
  • Zdravím všetkých priaznivcov i nepriaznivcov pána Milana Chladila. Niekto ste tu napísali, že neznášate jeho piesne a že sú odpad a že je nemoderný. Je to váš názor, ale ja nesúhlasím. Pán Chladil nikdy nebol odpad a ani jeho piesne. Ja som priaznivec pána Chladila a som mladá generácia, nežila som v jeho dobe mohla by som mu byť vnučka, ale jeho piesne vždy mali srdce boli o láske aj o živote. Súhlasím tu s niekym kto napísal, že dnešná hudba a dnešni rýchlo kvaseni "speváci" sú odpad pána Chladila už nikto nenahradí. A že vyšiel z módy áno veď už by mal cez 90 rokov a čo akože ma byť? Vy o pár rokov nevyjdete z módy?? Píšte si tu čo chcete v svojej dobe bol pán Chladil veľká hviezda, mal krásny hlas, talent a bol aj veľký fešák a sympatický chlap.. . Ja ho obľubujem a vôbec sa za to nehanbím a stojím si za ním tak ho prosím neuražajte..... 

• Napsal jsem desátej komentář!!!! *1*
  • pitysek

ZAVZPOMÍNÁNÍ.

TAK JSEM SI DNEČ UDĚLAL ČAS A STRÁVIL JSEM MOC PĚKNOU HODINKU S PÍSNIČKAMI SKVĚLÉHO MILANA.DNES BY MU BYLO 80 ROKŮ. VLASTNĚ JE, VŽDYŤ JE TU POŘÁD S NÁMI.
    • Myslím,že Vás poznávám pane P.V. Také jsem si udělal pár večerů se svými oblíbenými stars.Jeden s Arnoštem Kavkou,další s R.Cortésem a potom
      S M.Chladilem,Yvettou. Byli to večery ne audio ale video z DVD´s.takže
      jsem je měl před sebou jako živé. Jen mě mrzí ,že některé ty písně jsou
      sestříhané.Nejsou celé.Přitom bezpečně vím,že v archivu ČS TV celé jsou.
    • Re: ZAVZPOMÍNÁNÍ.

Ano, teď s odstupem času ...
  • Co jste dokázali vy kritici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit