Přejít na výpis diskuzí

Milan Hnilička

OSOBNOST 31.12.2006 
143 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je škoda je odchází

Hnilda je super je nejlepší brankářm ,ale moc mě mrzí že odchází Z Bílích Tygrů Liberec!!!,a jde do Ruska-Ufy doufám že se mu i tam bude dařit , *3* *4*
  • nejlepší

Hnilda liberecký držel a teď když ho nemají tak nemají šanci.MOUNTFIELD VYHRAJE!!!!!!!! *14*
  • Pozdrav

Hnilda je fakt super brankář.Je škoda že odešel z Liberce ale zase se vrátí.Možná ještě lepší. *3*
  • Jsi nejlepší

Milane jsi nejlepší brankář na světě. I když to není oficiální je to pravda. Taky seš pěknej, přeju Ti všechno nej, hodně úspěchů a zdravim Tě. Hanča. *3* *4*
  • Pan Hnilíčka

Pan Hnilička nechápe, že nám toho zkazil už dost a teď chce ještě otrávit takové superhvězdy, jako je Patrik Eliáš, ať odejde, to stačilo.
    • Re: Pan Hnilíčka

Ty seš asi pěkněj chudák, už vidim tebe, jak chytáš. to se ti to kecá viď, když nejseš v jeho kůži. ty si asi nikdy žádnej sport nedělal a nevíš, jaký to je, když ti něco o takovej kousek uteče. Hnilda byl jeden z nejlepších z celýho týmu a to, že sme prohráli nezavinil jenom on. to že pustil jeden poslední gól, to neznamená, že za to hned může. Stejně tak moch zbytek týmu dát o pár gólů víc, abysme vyhráli. takže to laskavě nesváděj na něj.
    • Re: Pan Hnilíčka

Hnilda je dobrý a těším se,že příští mistrovství nám to všem ukáže.Hlavně VÁM VŠEM,co umíte jenom blbě kecat.Ale tak to na tom světě chodí,že největší lempli a chudáčci kritizují druhé.
  • kkt

Pan Hnilička nám to pěkně posral stane se no, ale jemu se to stává furt *1* *1* *1* *1* *13*
    • Re: kkt

asi tak ten samej komentář, jako je níž
    • Re: kkt

ubožáku!!!!
  • ht

Milan je nejlepší a na MS dělal jen to nej,abychom vyhráli a že rozhodčí a štěstí se k nám obrátilo zády nesvádějte na milana *3*
    • Re: ht

Yees,
      ms. Hnilicka werry fantestic playman do brány.... Ale ve fabrik....
      you werry goot contols time work list...
      Thamk you, ms. Hnilicka...
      • Re: Re: ht

Já jenom seděl, a koukal jak to Milan umí....Svoboda to radši nekomentuje....
        Ať žije Mensátor...
  • NAGANO

Já jsem Vás ( všechny) VAROVAL::::::::
  • Hnilda

Hnildo,

moc dekujem za dobre vykony v Kanade.Hlavu vzhuru, odchytal jsi to skvele. *4*
  • Hnilda

V Kanadě jste vodchytal uplně perfektně zápasy všechny, ale ten ve čtvrtfinále jste vodchytal nejlíp... Ať si říká kdo chce co chce vy jste byl osobnost na správném místě.. To že se nikdy nepovede nejaka strela chytit k hokeji patri... Ale tobe se to stalo opravdu malokdy... Hlavu vzhuru a pristi rok si to prosim z opakuj jeste jednou.. Takovej brankar jako ste vy by se mel s repre loucit zlatem a ne ve ctvrtfinale.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit