-
Mě se třeba nedávno zdálo o místostarostovi Kdyně, že měl na Moravě autonehodu, ale nic vážného se mu nestalo.jen to psali v DD
-
Pardon za spam. něco jsem testoval
-
napsat komentář -
test 4 tagy -
-
test tagy 3
-
test tagy 2
-
test tagy
-
Docela by mě zajímalo co se tak může Milanovi Sulejovi ve spánku zdát????
-
Tady, bohuzel nevidim zadne reseni mladej sulej je cigan, a to pekne vychcanej ma znami vsude navic medialne znami, takze stnikdo nikdo na kompetentnich mistech zabivat nebude, naopak jej budou protezovat aa spatnibudou i budou cesi, to zname, tady se niceho nedocili, cikani maji zelenou a muzou vse, vzdyt sami vydite jakou hvezdu z nej nase republika udelala, co rekne evropska unie je svate, poctivy obcan nema zastani uz nikde, jedine se ostehovat, jine reseni neni, stim nehne bohuzel nikdo.
-
Ja uz kolem suleju pres Park take v zivote nepujdu v ceste pres Park jsou nahazeny bouchaci kulicky nenecham se oddelat, kdyby to bouchlo tak mi to muze utrhat Nohy fakt hruza, co se v hluboke delejte, radeji to Cele odchazi, jako vsichni po silnici. Strasne.........
-
lide v hluboke nenechte si to nadavani ponizovani a terorizovani od sulejovych libit tohle neni mozne co si ta zbohatlicka rodina tadz uz dovoluje je to katastrofa *16* *16* *16* *16*
-
On kdyby pan sulej prestal v hluboke lidi pomlouvat a drbat kazdeho tak by bylo vsechno jine kazdy v hluboke vi ze je pan sulej nejvetsi drbna nasi obce
-
Vazeni obscene hluboke u kdyne, od tety child vas vsechny prestavam byt jen pozdravit cetl jsem zde vase prispevky, je mi z vas na bleti, jste jen plni zavisti a zloby, dokazali jste, leda velky kulovy, s takovymi lidmi Ja odmitam komunikovat, a pro hlubokou, uz do konce sveho zivota neudelam nic, dekuji a berte prosim na vedomi tohle sdeleni, Milan sulej
-
Sulej at si udela na tu svoji prorizlou hub, zahoji prukaz
-
No dnes pecka u suleju bylo dnes policie chodila po hluboke, mam informace ze jejich sousedom prastilom nekdo v noci prostrilel okno, tak tady uz se zit neda jde tu o zivot, je jasne ze to byl Milan, tohle presahuje vsechny meze zavrit celou tu rodinu, takove hajzly to se opravdu Nevidi, sousede lide v hluboke delejte Neco a spojte se nebo nas tu vystrili, vzdyt stim sulej vyhrozoval sousedom havlickom davno, nez je napadl, to je silk.
-
Proč je Milan takový?
Proč vůbec má někdo zapotřebí řešit Michala na diskusy o Milanovi Sulejovi?
Negativní reklama je taky reklama!
Proč se tu šíří desinformace?
Proč se tu šíří lži?
Proč tu někdo píše nesmysly?
ODPOVĚĎ?? NUDA Nuda a nudění se -
Ha ha ha Kadecka jo to sedi
-
Proc by to opraval vem hrabe a jdi to opravit vykrmene line prase, opet, prasteny, michal slajer z hluboke a jeho debilni kecy
-
...a umís leda ho skončíš v blázinci......... co to je za větu?