Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám.

• Luky1987

Miley Cyrus ako speváčka je dobrá si myslím 

• sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám

• sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám

• Luky1987

Speváčka je si myslím dobrá 

• Luky1987

Miley Cyrus je v pohode ako speváčka 

• MartinDyntar
    Jen další přiblbla americka fiflena s frnakem nahoru v řadě s tunou make-upu. Už ji k dokonalosti Chybí jen ta plastika jejího obličeje, uměle poprsí a pojistka toho všeho.
  • sindrom

• sindrom

• sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám :)

• Miley je dobrá zpěvačka, nevím co všichni proti ní máte!
  • JO! je fakt zkažená ale vydržet se dá.
  • Vše nej Miley k 25tinam,mám tě ráda!
  • sindrom
  • EmmaKralova
    Mám z ní pocit, že má nějakou psychickou poruchu nebo trauma, jinak si to její chování moc nedovedu vysvětlit. Či je to marketing, aby co nejvíce šokovala a měla z toho views. Dětství strávené před kamerou, tuna makeupu, neustále nařizování toho, jak se má chovat je sice naprd, ale nahrazovat si to takhle. No, je pro mě prostě divná, ale písničky má překvapivě dobré.
  • Vše nej zlato!,přeju ti dnes protože zítra nemám čas,ale když čas bude,napíši znovu!,Miley mám moc ráda tvé písně hlavně we can't stop,také Hannah montana,vše nej,štěstí zdraví,hodně fanoušků atd.vse nej k 25 narozeninám!,Miley Cyrus!
  • Jako zpívá hezky,to nemůžu říkat že ne:-),ale jak byla pod dozorem rodiny byla hezká,dlouhovlaska,ale jak rodice-fuc, tak hrůza!,a lesba,lesbička se s ní stala,a už trochu to obleceni,z ní padalo!a začala se svlikat ve klipech atd.a už se mi i odhnusila!,a teď si pustím 1 pisnicku a stačí mi to:)na nakou svlečenou holku na kouli fakt 10 krát cume* nemusím!:-)
  • Dokud byla Miley pod dozorem otce a rodiny,tak se chovala slušně a i tak vypadala. Pak ale začala blbnout a ted i hlas má takový horší a nevýrazný. Oproti ještě roku 2010 je v jejím hlase,hudbě a vzhledu velký rozdíl.
  • Jéžiš Marjá!!! Ale my tu fandíme Miley Cyrus, né ňákýmu žluťákovi!
  • like you *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit