-
NIC MOC, TEDA
Lepší je Madonna! je to totiž královna popu a má opravdu hodně nádherných písniček od tanečních po smutné, rockové, RnB, popové, disco, backbeat... a dává hudbě nový směr ze kterého se ty začínající hvězdičky jako je i miley cyrus( lady gaga, britney, janet jackson, mariah carey... a spousta dalších)učí a často napodobují... můžou jen závidět Madonna ze sebe udělala někoho a stálo ji to hodně sil... a výsledek je úžasný, navíc po návštěvě jejího koncertu si za tímhle názorem stojím! *3* -
-
Re: NIC MOC, TEDA
To je pravda, ale Miley taky není špatná jestli se udrží tak má budoucnost.. přála bych si aby byla tak slavná jako Madonna *3*
-
-
Miley vystoupí Česku?
Sorry že votravuju ale chtěla sem se vás v diskuzi jen zeptat že prej Miley Cyrus Vystoupí v Česku a jestly jo te plýýýs kde souu k koupy ty listky na myley a ještě vod ky do kdy a kdy vystoupí.....prosím odepište kdokolyv ale prosím ať je to na sto pro.....predem vdaka za odpovědky.....XD -
-
Re: Miley vystoupí Česku?
miley asi nevystoupi v cesku *9* takze stim radsi nepocitej ona sama to nevi. a listky urcite v prodeji jsou ALE POZOR!!!NEKTERE LISTKY JSOU PADELEK.ja byt tebou tak si je radsi nekupuju protoze neni jiste jestli miley vystoupi *4* *4* -
Re: Miley vystoupí Česku?
hele, miley tady nebude, byl to zase nejaky drb
-
-
Je nádhená
Je to hrozně moc nádhená holčina co krásně zpívá *14* *14* *14* -
<no comment>
nesnáším uměle vytvořené hvězdičky,takže ani tuhletu "nandu". navíc mi nepřijde,že by něčím extra vynikala -
-
Re: <no comment>
jako neco tady napsat je dobry ale sam si hlasovat aby sis myslel ze mas nej prispevek a dat za 1 traparna -
-
Re: Re: <no comment>
nejde o to myt nej prispevek, ale rozpoutat diskuzi a zistit co si lide mysli.
-
-
souhlasim, a videli jste jak nechutne otvira pusu *5* -
-
nechutne otvira pusu *7* *7* mas mozek *7* mozna ty otviras pusu *1* *1* -
-
Re: Re: Re: <no comment>
nemuzes to pochopit diky svemu malemu mozecku sama nebo ti to mam vysvetlit??? -
souhlasím kájo
-
-
Jo,je děsná. *4* *4* *4* -
-
tak to neni -
*1* hezky!!! *1*
-
-
-
hej co si tady timhle dokazuješ? *15* -
-
co bych si jako tímhle měla dokazovat? bože! je to můj názor=budu si za ním stát..
-
-
-
:(
Jen se chci zeptat mám v tom totiž zmatek..Chodí Miley pořád s Liamem ?? Četla jsem že jí Liam jen využíval.. Takže chodí ¨nebo ne ??? *9* -
-
Re: :(
ne, miley momentálně nikoho nemá, jen tu a tam s někým flirtuje, není ale jisté, zda ji liam využíval... -
-
Re: Re: :(
to neni pravda! *16* -
-
Re: Re: Re: :(
Miley s nikym nechodí, ale randí s Avanem Jogiem...x) -
-
Re: Re: Re: Re: :(
No!
-
-
-
-
-
Konec urážek a veškerého dohadování!!
Začínám mít vašeho pubertálního štěkání plné zuby, nemám na starosti pouze vás!! Takže vás upozorňuji, že pokud OKAMŽITĚ nepřestanete, nejenže nechám diskusi na čas zablokovat, ale nechám vám smazat profily! A že neplácám do větru, se už i tady mnozí konkrétně přesvědčili!!
Takže konec a bez jakýchkoliv reakcí, okamžitě budu vše mazat!!
hudy
*13* -
-
Re: Konec urážek a veškerého dohadování!!
konečně do toho někdo zasáhl! -
-
Re: Re: Konec urážek a veškerého dohadování!!
moje řeč
-
-
-
Miley vs. Michael
No lidi já to vidím asi tak Michael byl král ve svém životě toho dokazal hodně obdivovala jsem jak byl hodný a laskavý jak pomáhal chudým a dětem v africe on většinu svých peněz věnoval charitě byl tak svělý....a Miley??,tu taky obdivuju...je fakt super a cool a zarověm chrání životní prostředí...a myslím že na to že jí je teprve 17 toho dokazala hodně např. Michael nikdy nebyl narozdil od Miley v bile dome a to mu bylo 50 ......no nic ja je miluju oba...:-* -
-
Re: Miley vs. Michael
Michael byl v bílým domě, pokecal si s prezidentem a dokonce jim hrál na piano. A Miley se setkala s Britskou královnou Alžbětou II. ??? Michael jo! A dokonce Lady Diana byla jeho velkou fanynkou!!! -
Michael byl v bílým domě ty zaostalče *8* -
Jseš si jistá s tím bílým domem????? Já moc ne!! A miley se tam dostala jenom díky tomu, že ji Obamovy dcerky mají rády, jinak by si neškrtla!!! -
moje slova :-)
-
-
h
hele miley cyrus má talent zpěvačka,herečka hold každý ho nemá....a je super...tak kdo jí nadává tak je trapnej.. *10* -
-
Re: h
nn....nemá talent..má prostě jenom štěstí..možná má talent ae malej...nic ve zlim...nahoře se dlouho neudrží *15* -
-
Re: Re: h
má talent zdědila to po svym tátovi kterej je taky dobrej hele pro nás fanoušky Miley umí zpívat ale podle vás ne,já třeba nesnášim Selenu Gomez -
-
Re: Re: Re: h
No já nesnášim Selenu tky XDD
-
-
-
-
Miley:-*
Heyky lidi když se podíváte a teneto profil
Misaa5angels
tak na něm je i odkaz na profil miley cyrus(kež by to byla skutečne ona)ae třeba jo *14* *14* *14* *14* *14* uvidíme co mi odepíše zatím -
-
delete
-
-
Re: Re: Miley:-*
kolik ze ti je let prcku ze veris ze si s tebou bude nekdo takovy psat ? pet ?:-) *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Miley:-*
a nezdá se i že jsi trošku trapná? teda spíš až mopc? *16* *16* -
Re: Re: Re: Miley:-*
a nezdá se i že jsi trošku trapná? teda spíš až mopc?
-
-
-
-
BLOG!
Je lepší Miley nebo Hannah??
Chceš vědět co si myslí ostatní??
Jdi na muj blog www.best-star-hollywood.blog.cz a tam se to dozvíš!
Stačí když klikneš na rubriky Miley(hned první rubrika)a tam uvidíš Miley or Hannah...
Když na to klikneš máš tam anketu!!!
Hlasujte všichni je to pro fans i pro antifans!
Zjistete jestli je populárnější Miley nebo Hannah!!!
A mužete zanechat komentář budu ráda!!! *1* DĚKUJU MOC VŠEM!je to jen na tobě!každý hlas muže rozhodnout!! *4* -
-
Re: BLOG!
Miley i Hannah jsou super ,i když je to jedna a ta samá! -
-
Re: Re: BLOG!
Miley nebo Hannah? Není to blbost? Za prvé je to jedna a tatáž osoba, a zadruhé Hannah neexistuje! -
Re: Re: BLOG!
já vim však máš tam na výběr - miley,hannah,obě,žádná....cháp eš jo a...HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY ...TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
-
-