Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley

My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :)
    • Re: Miley

Já vám něco řeknu,já proti ní nic nemám. HM byl můj oblíbený seriál,dřív jsem poslouchala její písničky a nosila styl oblečení jako ona.Ale teď,když je starší..hrozně jsem se v ní zklamala.Připadá mi,že styl videoklipu kopíruje Avril..už není co dříve. To je můj názor. *9*

Děkuju vám, už dlouho sem to nosila v hlavě, nedokážu si vysvětlit, proč se tu střetávají dvě strany, jedna říká, že je Miley hodná supr, druhá říká, že je to namyšlená kráva, to nikdo přesně neví,může to být klidně milá holka, která je možná rozmazlená, a má milion dobrých a špatných vlatností, ale jak se dohodnete? Prostě tím chci říct, že nám do toho nic není, a opravdu jediné, o čem lze diskutovat je její zpěv, a když se vám nelíbí, nemůžete říct, že neumí zpívat, třeba umí, ale není to váš styl! *3*
      • avrilka99

Re: Re: Miley

hmmm to už jsi psala i k Avril
      • 77nikola77

tak to je fakt hezkej nazor je to dobre receno,ale myslim ze takhle to bohuzel funguje i s ostatnima celebritama.nekdo ji nesnasi a proto si vymysli takovy kraviny dit ji ani neznaji a nemeli by ji komentovat a taky by sem nemeli chodit ty co ji nesnasi je to jejich vec ale na jejich nazory nejsou fanousci miley zvedavi.fakt je nepochopim asi chtej jenom provokovat ale je to hloupy.miley ma fakt uzasnej hlas a hannah montana je muj oblibenej serial a myslim si taky ze jen tyhle dve veci muzou lidi komentovat a mit na to svuj nazor.protoze miley nikdo znas nezna osobne
        *9*

no mas pravdu,ale mne se libi *13*
    • kate6

Re: Miley

tak to je věta.. :) nikdo by to líp neurčil.. ta by se měla někde viditelněji zveřejnit.. :)
      • kate6

oprava: nemá tam bejt ´věta´ ae ´příspěvek´.. :)

Naprosto s tebou souhlasím uplně báječně řečeno
      • wojta_sek

*4* ano naprosta pravda a velika pravda
  • hudy

Už zase?!

Tak ono to nepřestane? *13*
    Vám je málo, že vám tu denně smažu plno příspěvků, kde jsou urážky? Tak odteďka budu mazat i to, co zavdává příčiny k hádkám a hotovo!
    *13*
    • Re: Už zase?!

NO A JE TO TU. JÁ TO VĚDĚL. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: Už zase?!

tak já jako nevím ale myslím že když sem si psal s jamila tak sem to asi zakřiknul... protože jsme si říkali že je to tak v pohodě jak sme si tady psali uplně v pohodě a já tady psal svoje žhavý sny a každej byl spokojenej.. a opět přijde nějaká blbka co si zas myslí že má real miley a že si s ní volala... hej takových už známe... kdyby to měla bejt všechno pravda tak už miley má na skype nejmín 200 milionů přátel .. *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Už zase?!

to věřim *15* *15*
    • hbdelfin

Re: Už zase?!

bohužel to asi nepřestane...achjo, co se to tu poslední dobou děje? *9*
    • Re: Už zase?!

a co je příčina?
  • =)

Miley je vážně super holčina - ve všech filmech (i seriál tu nějaký bude) nechybí hromada vtipu.Její písničky jsou takové...prostě je vědět, že jsou od Miley.Miley má krásná kukadla i úsměv =).Hannah Montana (její ,,druhé já´´) je v podstatě jako Miley, ale z filmu ji znám jako ,,tu hvězdu´´.Miley mi vedle ní příjde jako normální holčina (nic proti Hanně nemám).A tu normální holčinu myslím tak, že mi vůbec nepříjde jako hvězdička a to ona je a velká =).Má krásný hlas.Když jsem ji slyšela poprvé zpívat a potom v jak mluví Interwiu, tak jsem si říkala, že tento hlas to dotáhne s takovou postavou a povahou daleko.Chtěla bych být jako Miley, zavidím jí a to hodně.
    • disneygirl

Re: =)

můj názor je úplně stejný
    • Re: =)

Krásně napsaný, mám napro1010 stejný názor ♥
      • Re: Re: =)

Jéj díky =).
  • kajuska4

Milez

Dřív jsem Milez nemusela ale teď ano...změnila se v dobrémm:* ♥ mám jí ráda
  • luciq-dc

:-((

Je to s prominutim krá**. Pamatuju se jak ještě před rokem to byla taková hodná holčička a žádný skandály ... Roste z ní něco jako česká Agáta Hanychová ... Těma oblekama, co nosí ze sebě dělá ku*vu a je jí 17 ! ... Měla by si uvědomit, že jejíma fanouškama jsme především my DĚTI! A ona se chová, jako kdyby měla za fanoušky nějaký chlapáky, co by se s ní chtěli vyspat a jenom je provokuje ... Nechápu, co si tim dokazuje, písničky má super a to co dokázala v tak nízkým věku je neuvěřitelný a ona si to teď kompenzuje, radši nechci říkat čím, ale chová se děsně, to uzná každej inteligentní člověk. Prostě američanka, pořád si potřebuje něco dokazovat ...
    Toť můj názor ... kdo by se divil proč to sem píšu, tak by mu to mělo být snad jasný. Diskuse je na přidávání názoru i kritického :-)
    Jinak si myslím, že Kikina má naprostou pravdu!
    • kate45

Re: :-((

ježiši už je to ubohý..omlívání furt jedný věty dokola....desetkrát..stokrát..ano už sme to slyšeli a už toho mám dost...prostě se stim smiřte vy stim stejně hovno uděláte....ona se kvuli vám měnit nebude..myslim že až vám bud 17 tak to poznáte sami..!!!!!!!!
      • Re: Re: :-((

Kate46 naprosto souhlasím jsou opravdu už ubozí...! *16* *8*
  • talent?

co dokázala? myslim že nic. kdyby její otec nebyl slavnej, nebyla by slavná. to, že jí zajístí casting atd. neni její talent, ale to že její otec má prachy a může jí to všechno zaplatit. navíc kdyby její otec nebyl slavnej tak je to průměrná ameřičanka. pochybuju, že by se sama někam prosadila. navíc její hereckej talent neni nic světobornýho. a zpěvačka? možná má dobrej hlas ale to je tak všechno. producenti jí napíšou pár chytlavejch songů ona to zazpívá a to je všechno. písničky si sama určitě nepíše. tak mi řekněte jestli má talent. je to prostě umělej výplod producentů.
    • Re: talent?

ty tu hovoris o tom co dokazala,a co si dokazala ty??Nato ze ma 16 je vyborna!!!
    • negri.baju

Re: talent?

to je jasny.....ale komu by se nelibilo ze jo?!....mit bohatyho tatu, kterej by me proslavil v holywoodu a jeste by jsem se lidem libila jak zpivam a proste ten celej zovot.... proste muj sen hey! *9*

neřikam, že jí nemam ráda, ale myslim že kdyby jí kdokoliv nahradil vyšlo by to stejně.

Souhlas *1* Jěště k tomu má nos strašně nahoru. Ta se bude strašně divit,až ten zájem opadne. I když holek,co jí na to skočí bude asi pořád dost..... *9*

*američanka
  • For you

http://www.youtube.com/watch?v=YZBM s-a6qUk&feature=related
    • Re: For you

za před tou pomlčkou -jtytwo je mezera tak až dáte odkaz tak musíte tu mezeru vymazat *15*
      • Re: Re: For you

live earth muj kámoš tam byl taky říkal že na tu madonnu tam čekalo nejvíce lidí a teď lituju že jsem si nesehnal lístek do londýna ..fakt bomba video *9*

http://www.youtube.com/watch?v=0qHq -jtytwo

mi to nejede :-(

jsem ani nevěděl že umí tak dobře zpívat

jj tak to jsem viděla na ČT2 asi kolem třetí ráno... bylo to úžasný vzpomínám si že jsem už pomalu usínala a jak se objevila Madonna tak to tam teda fakt rozjela *3* opravdu mazec video *3*
      • Re: Re: For you

ja taky koukala *4* fakt ji obdivuju ale vice se mi libila pisnicka s tim detskym zborem a jak pak zpivala a hrala na elektrickou kytaru *3* jinak me to taky postavilo na nohy *3*

dobrýýýý *4*
  • blogíís

ahojky všichni miley je totálně úžasná. jukněte plllllls na muj blog o miley: http://s-miley-cyrus-love.blog.cz i loveeee Miley *3* *3*
  • ....

Ta naivita tady je směšná ;D nechápu jak někdo může bejt zblázněnej do nákejch takovejch "puberťáků" který se jednou objevý na TV a jsou z nich mega hvězdy :) (tohle je můj názor takže na mě hned ne**čujte) ZDÁR AHOJ . :)
    • Re: ....

máš tam chybu, objeví je měkké I :D
      • Re: Re: ....

Ááá .. tak z toho se asi fakt hned po**** jako ty vid :Dty si asi nikdy žádnou chybu nenapsala, ty asi budeš super třída extraliga když tady už nevidíš nic jinýho a zkoumáš tady chyby :D to fakt neni možný už :D .
    • Re: ....

Naivitou bych to nenazývala..Každý má svýho idola, tak nám to nemusíš rozmlouvat..copak nepřeješ? My se ti taky nerejpem do tvých idolů..tak nwm proč to tady píšeš..Možná Miley nesnášíš a myslíš si že je namyšlená kunda a buchví co všecko..No tak je to tvůj názor, ale nemusíš sem hnedka psát že my sme naivní..Mě občas vadí v HM jak se tam chová, ale jinak mám Miley ráda, protože si myslim že doopravdy je jiná a ne náká namyšlená rozmazlená piča..
      • Re: Re: ....

Hele já tady normálně slušně napsala svůj názor. Nepíšu tu že je namyšlená nebo tak jako to já nevim, ikdyž třeba tak vypadá. Ale určitě si myslim že to zas tak daleko nedotáhne, nemůžu posuzovat ale myslim si to .
  • Miley

hele je pravda že Miley přejel náklaďák *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*

jo a maily nakladak neprejel *13* nastesti *4*
      • Re: Re: Miley

odkdy maily jezdi na silnici?? *1* *1*

To je škoda že si tam neskočila za ni svět by přišel naráz o 2 telata *1* *1*
        • Re: Re: Re: Miley

Jaký 2 telata náhodou karca7 neni tele naopak je šikovná znám jí už 7 rokem takže nenadávej jo

Kéž by *1*

pozor uz jede za tebou a prejde ta *9* *16* *8*

Pro LP: Byli tam kosmonauti a nikdo tam nenašel žádnýho živýho tvora

hele tak za 1 nejsem z pluta a za 2 se nejdriv nauc psat a pak tady neco vykladej *13* *13* *15*
          • kistynkaa

Re: Re: Re: Re: Miley

ty máš tak co komu psát aby se naučil psát když píšeš spěvačka prosim tě *15* *15* *15* *9*

Mě přejede leda hluchej a slepej člověk jako ty, protože když posloucháš takovou ubožačku neni se čemu divit.Aby sem začal chodit po silnici, protože budeš asi jezdit po chodnicich.
          • Re: Re: Re: Re: Miley

Neni ti to trapný že se opakuješ?

Mě přejede leda hluchej a slepej člověk jako ty, protože když posloucháš takovou ubožačku neni se čemu divit.Aby sem začal chodit po silnici, protože budeš asi jezdit po chodnicich.

hm kezby tebe prejel nakadak *16* *1* *1*

karco7 už si pod tim nakladakem??napis mi *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit