-
Miley ICQ
Na internetu se objevilo Miley ICQ : 573661485 *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Miley ICQ
fakt je to ona psalas jí??????? -
-
Re: Re: Miley ICQ
ejký neim jak vi ae vim jedno moe kamoska bydli v americe a tam icq nemají...tam mají bud meebo a nebo aim...takze to nemuze byt Mileyno icq...to si z vas nekdo dela prdel.. -
-
Re: Re: Re: Miley ICQ
Jo jo ... přesně v Americe icko nemají ;) :d takže to není Mileyino icq... ale někdo ho vytvořil a předstíra, že je Miley.. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley ICQ
ach jo *9* *9* *1* *1* njn to me nanapadlo *1* *1* *1* este maj facebook *4* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley ICQ
jj a mas na ni facebook?:D
-
-
-
-
-
-
VOTE FOR ASHLEY
mužete prosím hlasovat pro Ashley tady>
http://tweeterwall.mallplace.com/ tw/worldwide/best-female-so lo-artist
stačí kliknout na to plusko u její fotky, je to vážně velmi důležité.. hlasovat se může po 20 minutách
děkuju všem kdo pro ní budete hlasovat
Odpovědět na příspěvek -
-
Re: VOTE FOR ASHLEY
to vis ze jo.. *1* -
Re: VOTE FOR ASHLEY
zapomeeen *1*
-
-
Z Miley dospělí..
..blijej!Haranty možná baví,pro ty je zřejmě to pravý! *1* *3* *1* *3* *15* *15* -
-
Re: Z Miley dospělí..
náhodou je talent pisničky si napsala skoro všechny sama a má talent ale je hodně lidí co ma talent jenom se jim nepoštěstí jako jí a jestlí se tove nelíbí je to tvůj názor ale nemusis na ni furt nadávat jak by bylo tobě kdyby ti nekdo furt nadaval do piči kurvy ...
-
-
Miley Cyrus..
Smyslem diskuze není přemlouvat někoho,aby měl Miley rád, každý má právo na svůj názor to je samozřejmostí,ale je rozdíl mezi podáváním názoru a pomlouváním, není slušné házet špínu na někoho, koho ani neznáte, já si občas poslechnu její písničky, sem tam stihnu i Hannah Montana a nikdy mě nezklamala, tak proč bych měla někomu věřit, že je nafoukaná? Odkud to víte? Jsou lidé, kteří to o ní říkají a takové názory pak prodají bulváru, ale jednoduše tito lidé jí závidí! Zamyslete se nad tím.... *5* -
-
Re: Miley Cyrus..
A jak víš ty že není namyšlená? Zamysli se.... A to že je prý křesťanka mě vážně rozesmívá *1* *1* -
-
Re: Re: Miley Cyrus..
Vidíš? A zase tu jde o to. že je PRÝ křesťanka. Tohle je ale pravda, když byla soukromá reportáž o jejím životě, chodila tams tátou do kostela, oni to mají jako zvyk, křesťanka opravdu je... *3*
-
-
-
Miley je nej
Miley je uplně žůžová skvěle zpívá a senzačně hraje v suprovym seriálu Hannah Montana a ještě k tomu je moc pěkná *14* -
-
a teď už fakt první příspěvek *3* *3*
-
Re: Miley je nej
jj mas naprostou pravdu...nekdo takovej tady v cesku chybi... -
-
miley cyrus
zbožnúujiii miley *1* *15* -
-
úplně první příspěvěk! *3* *3* *3*
-
Re: miley cyrus
jj miley je upa nejlepší!
-
-
-
-
koncert
Ahoj všichni fanoušci a ne fanoušci miley cyrus mám miley moc a moc ráda a chtěla bych se s ní jednou setkat i když to se mi asi nepoštěstí.jo a chci vás ujistit že její koncert v praze bude. *15* *15* *3* *1* *4* *8* -
-
Re: koncert
bude?kdy?hele,tohohle tady už bylo hodně,ale vážně?!
-
-
Web o Miley
Prosim, koukněte se na stránku o Miley:
http://mileycyrus.banda.cz *4* *4* -
:-P
Nechápu co jí pořád všichni pomlouváte...nikdo z vás včetně mě nevíte jaká doopravdy je....jen jí závidíte....posoudit můžete jen její vzhled a hlas......ale nejprve se podívejte samy na sebe.....jste tu jen sprosté,opravdové frajerky....=D,a směšné.......sama si svůj úspěch vydřela....a na 100% mohu napsat že je lepší zpěvačka a herečka nž vy všechny dohromady.....Nechápu proč by měla být děvka.....,že chodí s klukama?A nemůže snad nebo co?Je jí 16,tak chce žít,je to problém?Její fotky které se dostaly na net,nebyl úmysl....a na titulce Vanity Fair nevidim nic špatného,fotka je to nádherná......Takže jestli vás to baví,zaviďte si klidně dál.....jako ona pravděpodobně většina z Vás nikdy nebude...........Tak a Teď mluv...... -
-
Re: :-P
jas ji teda mam moc rada a jak ji muzes tak dobre znat *7* -
-
Re: Re: :-P
asi si s ní píše jako já *4* *4*
-
-
-
..
miley je neeeej mám ji moooc ráda ale selena taky není špatná v kouzelnících z wewerly je super ale pokud by měla nahradit hanuh montanu tak to bych ji nenáviděla ona se na u roli nehodí a stou parukou si ji nedovedu představit!!!mno a ten film je žužo co dodat no a výte co mám osušku hannah montana nechala jsem si ji poslat poštou až z new yourku a taky mi mamka koupila obrazouvý slovník hannah montana to je fakt nejvííííc vcoool hanah miley jsou BEEEEEEEEST!!! -
-
Re: ..
ja mam denik,400samolepek hanny montany,obraz,pouzdro.............
*3* -
-
Re: Re: ..
no tak kdybych měla napsat co všechno mám tak tu budu dlouho já mám:-diář,sešit,desky,tašku,po vlečení,osušku,polštář,obrazo vý slovník hannah montana....a pak už newm mno je toho docela dost as všechno je s hanouh montanou!! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
-
-
Re: ..
no to je upa ze mas tu osusku jako fakt *15* -
-
Re: Re: ..
jo!je velká nahoře je napsáno hannah montana a je tam vyfocená v tom zlatým oblečení ještě když měla dlouhou paruku!a taky mám polštář tam má tu nocou paruku já sní mám snad uplně všechno!
-
-
-
Miley Cyrus
Miley je opravdu suprový zpěvačka! *14* Hrozně se mi líbí písnička See you again a 7 things :D ale i jiný písničky :) Prostě je supr! *1* *4* *14*