Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

j

když něco napíšete o miley tak to musím napsat o někom jiným sry ale miley neurážejte měla jsem vanesu ráda do tý doby než začli její fanoušci nadávat na miley ale jinak byla super ale ted... *7*
  • hlasujte

hele, sice tady ocividne vsichni komunikujete s miley, ale pls hlasujte, jinak to projedeme

http://tweeter.faxo.co m/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • nemuzu se dockat

nemuzu se dockat az bude v Praze... :)
    ja tam jedu jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
  • miley

miley je obycajna namyslena akoze *spevacka* ktora nevie ani spievat a ked otwori hubu tak mi prasknu bubienky!!! ak je toto spew, tak mi uwerte ze som papež!!! *13*
    • jessw

Re: miley

Hmm až na to, že zovna Miley zpívat umí narozdíl od takovejch "zpěvaček" jako je Katty Perry nebo Rihanna, ktery na živo vubec zpívat neuměj, Madonna taky vubec zpívat na živo neumí, jeji koncerty sou jen o show a zpěv nic moc( tim se nechci někoho dotknout kdo je třeba rad ma, a ani proti nim nic nemam) ale zrovna Miley na to že je to 17 leta holka, tak vyzpíva vejšky o kterejch se mužem jim jenom zdat...muj nazor *3* *8* *3*
    • Re: miley

a co ses asi ty!!myslim ze neco daleko horsiho!!! *16* *16* *16*
  • HLASUJTE

Hlasujte už nás dohání Georgia!!! Jestli chceme být v top 5 tak hlasujte!

http://tweeter.faxo. com/Miley_Cyrus_World_Tour
    • Re: HLASUJTE

Héj jako fakt děkuju, že hlasujete! Nikdo nehlasuje a my jsme až na 6 místě! Když by jste hlasovali tak sme mohli být aspoň v Top 5! Jenže tady hlasuje jen pár lidí sorry, ale je to tak! *8*
      • armenakos1

Re: Re: HLASUJTE

tady jde o to že každý hlasování se dá sfalšovat... nechápu jak může rumunsko nebo co to je za stát mít už skoro 3000 hlasů... je to zase podvod..jak předtím když vyhrála ta blbá antarktida *1* *15* *10* *8*
        • Re: Re: Re: HLASUJTE

přesně *9* *10* *9*
  • hbdelfin

přání pro miley!

lidi, jste skvělí, přání pro miley zaplnili 2 stránky a půl, škoda, že neví o tom, že jí to tu píšeme, ale je super, že je tu tolik fandů, sice v česku jich je mnohem více, ale stejně je to super...
  • Fotka

Ahoj. Nejsem žádný fanoušek Miley. Mám, ale prosbu. Moje malá sestřička je do této zpěvačky blázen. Prosím poraďte, jakým způsobem bych pro ni mohla sehnat fotku s podpisem aniž bych musela jet na koncert nebo něco podobného a strkat se s bláznivými fanoušky.. :) děkuji za odpověď.
    • Re: Fotka

Díky za odpovědi.zkusím obojí a uvidím..doufám, že jí to udělá radost. :) mějte se!
      • kate.szv

Re: Re: Fotka

To co jsem napsala, je její celá adresa, samozřejmě číslo baráku nevím, ale pošta jí to donese, jí každý zná... zkus si najít na netu něco už přeložené, ae Miley tvojí snahu určitě ocenní a těch pár chybiček přehlídne :) Doufám, že ti je pošle, dej vědět :)
    • kate.szv

Re: Fotka

Ahoj :) Já sama jsem do Miley blázen a taky jsem chtěla nějaké autogramy aniž bych musela jet na nějaký koncert :) Nepsala jsem jí dopis na nějakou adresu ani na mail, ale přímo ní domů :) Poslala mi to asi za 4týdny i s 5ti fotkama+věnování a krásný dopis :) Napiš jí normálně domů :)

Miley Cyrus
      Toluca Lake, WoodBridge
      Los Angeles, California
      the United States of America

:) :)
      • Re: Re: Fotka

Ahoj, je to celá adresa prosim? :) já bych jí také moc ráda napsala dopis.
      • hbdelfin

adresa-10248 Woodbridge Street, North Hollywood, CA 91602 USA ale nyní je to asi 4348 Ledge Ave, North Hollywood, CA 91602 USA, ale nevím to jistě
      • janicka-smiley

to taky zkusim *4*
      • laduss

a co si jí tam napsala??? :-D já na slohy moc nejsem a moje angličtina je na bodu mrazu :-D
      • Re: Re: Fotka

Ahoj prosimtě mohl bych se zeptat jestli to je celá adresa,pokud ji chceš něco poslat? Díky za odpověď:)
    • janicka-smiley

Re: Fotka

ahojky, nejsem si úplně jistá, jestli to vyjde, ale moje kamarádka to takhle udělala a má podpis daniela radcliffa (harry potter) *4* jdi na stránku mailhollywood.com, zaregistruj se (zdarma) a vyhledej si cyrus, vyjede ti cyrus, miley... tam už je na výběr několik adres a být tebou, tak si vyberu tu, kde bylo oznámeno nejvíce úspěchů *3* tady je odkaz: http://www.mailhollywood.com/cel.php?viewCel=20078
      napiš jí hezký dopis s prosbou o její fotku s podpisem pro tvoji malou sestřičku (možná naznač, jestli chceš fotku s hannou montanou nebo miley, protože nevim, jestli poslouchá a má ráda seriálovou miley, tedy hannu montanu nebo obyčejně miley). snad jsem ti trošku poradila *3*
  • armenakos1

jo a kdyby tě to zajímalo ty blbe tak si přečti dubnové číslo časopisi paparazzi tam uvidíš jaká je miley skvělá ale kdyby si to číst nechtěl tak tam je docela zajímavej obrázek a je k němu napsaný :Ani Lindsay Lohan ,která byla závislá na drogách,alkoholu a byla i v léčebně, není tak ohyzdným vzorem pro mladé jako Miley Cyrus. Tak už sklapni
    • kajuska4

Re: armenakos1

chudák..proč ho nenecháte bít!Diť je to skvělý+kámoš..dejte mu pokoj.
      • Re: Re: armenakos1

to bych teda neřekla
        • armenakos1

Re: Re: Re: armenakos1

a ty nedržíš hubu z jakýho důvodu ??!!!!!
      • Re: Re: armenakos1

kdyby nás neotravoval svýma debilníma kecama tak jsme ticho a mimochodem mi si sem můžeme psat co chcem a nikdo se do našeho názoru srát nemusí
        • armenakos1

víte co je nejlepší že vždycky já vás otravuju blbýma kecama ale vy neuvažujete nad tím že otravujete "všechny" svými blbými kecy!!!
          • Re: Re: Re: Re: armenakos1

tak drž hubu už konečně bud tak laskav já už nemíním si tady číst ty pičoviny který tady píšeš ty blbe tak už konečně zavři tu svou klapačku
            • Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1

no nebylo by to špatné
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1

myslíš si že tě budu poslouchat nebo co ??! :D
          • Re: Re: Re: Re: armenakos1

tak máme blbí keci protože to je můj názor a tobě do toho nic není
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1

jo ty máš právo říct svůj názor ale já mám právo říct svůj názor na tvoje debilní názory :D
      • armenakos1

Re: Re: armenakos1

veve: mě seš u prdele víš :D:D
        kajuska4: ;))*
        • Re: Re: Re: armenakos1

ty seš mě u pat :D :D a už konečně sklapni mi si sem mužem psat co chceme a tobě to můře být jedno
        • kajuska4

;)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit