-
Happy b-day
Miley šecko nejlepší k narozeninkám ♥ (bohužel dodatečně) -
-
Re: Happy b-day
všechno nejlepší k narozeninam Miley ( dodatečně)
-
-
no a co, že kouří, znám i děcka, co kouří ve 14, tak ona má právo, možná, že pak bude mít horší hlas, jenže je to její život!
-
-
Tak co jak bylo v Paříži? *4*
-
-
v paříži jsem bohužel nebyla, jen jsme jí projížděli a stavěli na 5 min pauzičku...bohužel pršelo, takže nic moc...ale jinak zbytek francie krásný *4*
-
-
-
???
S kým teď vůbec Miley chodí? (Kromě Armenakose... :-D) Pořád s Liamem??? -
-
Re: ???
Nechci ranit Tomášovy city ale podle nejnovějších fotek a informací pořád s Liamem. -
-
Re: Re: ???
:DDDD :DDD :DDDDD -
-
Re: Re: Re: ???
ty se tady všemu směješ.... by mě zajímalo... směješ se někdy i sám sobě? xDDD Neboj... není to myšlený jako urážka xD -
-
Re: Re: Re: Re: ???
to víš že smějuu :DDD :DDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
mohl by jsi s tím přestat? :DD Strašně všechno zabíjíš... já nikdy nemůžu přestat se smát po tom co tu od tebe čtu :D To mě úplně... prostě zabíjí!! :DD
PS: Proto sem moc nechodim... od toho smíchu se mi dělaj vrásky :D -
jo konečně se mi zobrazila new profilovka..... tak se sám sobě zasměju...... hahahahahahaaaaaaaaaa haaaaaaaaahahaaháááááá :DDDDDDDD :DDDDDDDD -
xD
-
-
-
-
-
-
neznáte jí
hele nikdo z vás jí nezná!
no víte oní jen jak vypadá a hlas neznáte mixují se není špatná není nejlepší věřte jen sami sobě ano?kdo se zajímá ojejí soukromí asi chytrý nenívžyť bulváry většinou nejsou pravda tak se zamyslete papa -
hlasujte
pro MIley na www.eso.nova.cz Miley to bude mít tento týden opravdu těžký v novinkách se objevila stupina jejiho bratra Metro station a další vynikající interpreti.Jinak Miley překonala i Ewa farna tak lidičky hlásněte ať se Miley vrátí zpět na 1 místo jako pře 2 týdny. *3* -
stránky
hele všichni tu házíte různý vodkazy na nějaký blogy o Miley atd...ptáte se jestli bude v ČR...tak se radši podívejte na oficiální stránky Miley a máte to vyřešený ne?? *3* -
-
Re: stránky
frajer promluvil tak sem hod jeji origo stranku kdyz jich je tolik ze jo ty si inteligentni!!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: stránky
www.mileyworld.com
-
-
Re: stránky
Woow inteligentní inteligent sem zatím ani na žádným blogu miley nebyla ....... *15* *15* (to není ke smíchu)........:-D
-
-
Ahojki
Ahojki,
Prosím jestli tak milujete miley tak pro ní hlasujte na:http://www.kissmorava.cz/kisspar ada/ -
-
Re: Ahojki
to kissparada je dohromady
-
-
Reakce na shellbyho blbost :)
No až na to že já jsem si psal s adminem a on mi řekl že když je těch příspěvku které uřáží víc tak tě může vymazat nebo bloknout! To by sem byl HAPPY *14* -
-
Re: Reakce na shellbyho blbost :)
ty máš ze všeho vánoce *1* *15* *15*
-
-
AHojteee
sorry, ale nenavidim ludi, ktory odsudzuju Miley.Miley je jedno zabavne,mile dievca, ktore ma samozrejme aj svoje mensie vykyvy.to este neznamena, ze ju musite nenavidet.Hnusia sa mi tí, ktorí pisu ze ma kilo mekaupu na tvari.ked sa na nu poriadne zahladite zistite, ze ona ten makeup ani nepotrebuje.Je zlata,ma peknu cistu plet..Je pubertiacka a preto sa mozu najst aj nedostatky.Takze ak niekedy sa rozhodnete o nej napisat nieco zle, najprv sa zamyslite nad tym.
Pre mna je to jedna super baba, ktora si tu popularitu zasluzila...mam ju rada *4* -
-
Re: AHojteee
ty sji to napsala uplně skvěla mám miley strašně ráda a přesně takhle bych to i já napsala!!!
-
-
??
ahojky, co to má znamenat, jak miley volizuje té holce nos !!! To je na holky ?? -
-
Re: ??
já sem si taky říkala co to dělá ale je na kluky a já bych jí ani neurazila když sem fanošek -
-
Re: Re: ??
já wím že je na holky, když chodila s Nickem Jonasem, Justinem Gastonem a Tillem !! Jen sem se divila !! xD hle a nevíš jak někdo může psát za mě z mého profilu že miley nesnáším?? -
-
Re: Re: Re: ??
třeba ti někdo zjistil heslo a miley je urtřite na kluky miley už měla kluku a jeste si zapomnela na toho liama s tim ted toci the last song tak si změn heslo a bude to vpoho a nebo ma nekdo stejnou prezdivku ale to asi nejde ja bych si zmenila heslo -
-
Re: Re: Re: Re: ??
jj tak jj .....díkes za radu xD
-
-
-
-