-
ja jo
hej d´gabi123 ja to vim a vysku mas napsanou na profilu miley cyrus jo -
fotky Miley
já sem teda do dneška viděla jen její fotky maximálně ve spodnim prádle nebo kde je zahalená, ale ted sem naraziila na fotku, kde je nahá teda až na kratasy.....ale nwm jestli to neni fotomontáž, u slavných to tak někdy bývá, i když jak sem říkala hodně holek se takhle taky fotí, akorát u ní se to řeší, protože je slavná.....chudák holka ta si možná ještě zažije lidské závisti -
-
Re: fotky Miley
njn je chudak ale muze si za to sama -
-
Re: Re: fotky Miley
ale fakt, která holka v jejim věku podobný fotky nefotí? -
-
Re: Re: Re: fotky Miley
No Selena taky nefotila fotky co Miley. -
Re: Re: Re: fotky Miley
jn máš pravdu vivinko *4*
-
-
-
-
jj
fanousci miley se jen zasmejte tem blbym komentarum ja mam miley rad a at si kecaj co chtej stejne je to 1 clovek co o ni pise takove lzi a miley je nejlepsiiiiiiiiii tak si mluv co chces lepsi nez madonna........nebo mas rad/a karla gotta??? *1* i love miley *14* -
-
Re: jj
marek234 má pravdu nemá to cenu řešit my máme miley rádi a to je důležitý každej má svůj názor at ho řekne ale to neznámená že má pravdu *4* -
Re: jj
Ty blbečku nejdřív se nauč počítat.Jeden člověk jo? *14* a pak by mě zajímalo kolik ti je let.... *5* -
-
Re: Re: jj
let to te nemusi zajimat ale mam mozek a nepisu tu blbosti
-
-
-
BLEBLEBLE
Já taky nevim o na ni vidite neni ani moc hezka me se proste nelibi... *7* *8* -
miley
miley je super zpěvačka i herečka,mám ji moc ráda,v hannah montana je úžasná,když jsem viděla ten díl jak dělala řidičák,nebo ty díly kde hrál i cody linley jako jake ryan to byly fakt suprový díly,mrzí mě i to že se rozešly s nikem jonasem,ale stímhle klukem jí to opravdu sluší.Miley a Hannah Montana je nejlepší,mám je obě moc ráda *1* -
NOVÁ FOTKA... JE KRÁSNA
Jejo Mil má new fotku... slušinká! *14* *14* *14* *14* -
Hannah Montana
Ahojte, jsem hrozně moc velká fanynka Miley, je úplně nejlepší. Chcu se zeptat, kde můžu stáhnout Hannah Montana the movie v češtině??? -
-
Re: Hannah Montana
Když jsi její velká fanynka, proč si ten film nekoupíš? Tím, že si to stáhneš zadarmo, ji moc nepodpoříš. -
-
Re: Re: Hannah Montana
Protože ne ten film nemám, víš?? Každej nemá pohodovej život jako ty, když si to můžeš dovolit!!!!!
-
-
Re: Hannah Montana
na www.dlouhefilmy.com
-
-
joooooooooooo
joooooo jsme tam sme 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! -
-
Re: joooooooooooo
joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo
To je božííííííííííííííí
-
-
prosim
prosim sezente mi email dekuju -
bože
MIley je už absolutně out. Kdo jí poslouhá měl by se vrátit do hrobu. Zpívá strašně a její vzhled? Nesmím tady psát sprostě takže nic. Je úplně hrozná, strašná,ošklivá,prostě hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu us.
je to ta nejhoší zpěvačka. Je horší než Maxik Turbulenc a to už je co říct!! -
-
Re: bože
Presne tak stebou súhlasim Miley je hnusna fuuj nemam ju rada vsade je to proste otras otrasne spieva vyzera a nmw este co ej toho dost! -
Hele nás fakt nezajmí tvůj názor nemáš Miley ráda tak si táhni a nepiš sem něco co tady nikoho nezajímá jo a ještě něco nauč se psát než sem něco napíšeš jo a bože to by si mělaa říkat radši na sebe -
-
Re: Re: bože
jo?a co tam mám blbě?Jednu mezeru?Fakt se teda omlouvám paní dokonalá -
-
Re: Re: Re: bože
Bejt tebou tak se radši neozývam trapkoooooooooooooo chtěla bych vidět koho posloucháš ty abych taky mohla jít na tvojí nej osobnost myslim si že by ti to taky vadilo ale ty my za to fakt nestojíš
-
-
-
a na to jsi přišel/a jak :D kdyby byla out tak by neprodala přes 2 mil.kopii EP kde je hodně málo písni a lidi to většinou nekupujou a nenatáčela by další filmy.Spíš bych řekla že out jsi tady ty! -
-
sorry ale všimla sis kdo si ty CD kupuje? Kdo chodí na ty filmy??Až si toho všimneš... -
-
hele je to hvězdná pubertačka
-
-
ale ja proti ni nic nemam co resis
-
-
konecne to nekdo priznal!!!!! *4* -
-
No a co jako?! Nás to nezajímá! Out? No to určitě!!!! Máš svůj názor tak v poho když se ti nelíbí ale nemusíš urážet nás!A jestli vám to ještě nedošlo to že sem chodíte a píšete kritiky tak se Miley zvxšuje návštěvnost! Tak jen tak dál apoň bude první -
-
nn je to podle členů fanclubu *5* -
to mas pravdu
-
-
-