Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MileyCyrus

*14* vydela som vsetky jej filmi vsetky boli super ma aj super hudbu je jedna z mojich naj spevaciek

podla mna je naj *4*
  • pozdrav

a mimochodem není ji 16 ale 20 jak jsem tu četla ano a ty taky žárlíš *1*
    • Re: pozdrav

ale ji je sestnact
  • :-*

moje budouci manzelka *14*
  • kacenka1jb

knizka?

ahoj lidi neviite kde se ma prodavat a odkdy ta knizka Miley to go nebo tk nak se to jmenovalo??tela bych si to koupit ale nevim kde :( *3* *15*
  • miley11cyrus

m

miley je nejlepší
  • zanesskaaaa

50cent

nechápu proč se tady navážíte do 50 Centa.. že je negr?..jo je negr ale je to můůj krásnej negr.. klidně mu nadávejte.. ale tohle je přece diskuze o Miley.. neměli byste tady rozebírat fiftyho.. mám Miley ráda ale nepřehánějte to zase... já vás taky neodsuzuju za to že máte rádi jinou star než já *8* *15*
    • zvonda

Re: 50cent

Jo ale nám taky vadí že tady K.at.t.u.s.h.k.a, Shellby,Nuf atd nadavaj Miley...
      • Re: Re: 50cent

ty vole o o ti furt de?
  • besta

::(

ona je *16* *16* *16* kvuli ni je majki az na druhym na osobnostech!!!!
    • hannah54miley59

Re: ::(

no to vís až ted?seš blesk.......
  • kikalka.1

for Miley

*4* Happy brithday Miley !
  • hellraiser

Miley a drogy?

http://hbdelfin.blog.cz/1107/demi-m ela-sex-s-joem-a-brala-drogy#koment are na ty strance je článek o Demi Lovato a na konci je napáno: ,,Demi řekla členům rehabilitace, že měla zkušenosti s drogami. Často chodila na párty a spolu s Miley Cyrus je užívala."
    Co si o tom myslíte? Sice je video kde Miley vyzkoušelo bong, ale i toho dost litovala, tak si myslím, že to není pravda, že jenom ten člověk se chce zneviditelnit.
    • hbdelfin

Re: Miley a drogy?

sice nevím, proč dáváš odkaz na můj blog, když je to nápad z ajcin.blog.cz, ale budiž, podle mě je to blbost jak něco...demi a sex-nikdy! miley a demi a drogy-NIKDY!
    • armenakos1

Re: Miley a drogy?

tak to jsou kecy jak prase :D
      • kajuska4

Re: Re: Miley a drogy?

omg..xd
  • Jo přesně! Já ji mám taky ráda a nevím proč by ji mnêl někdo pomlouvat, to jsou sv*ně sprostý!!! Stejně zpívá nejlíp ze všech a taky má můj obdiv

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit