-
pozdrav
a mimochodem není ji 16 ale 20 jak jsem tu četla ano a ty taky žárlíš *1* -
-
Re: pozdrav
ale ji je sestnact
-
-
:-*
moje budouci manzelka *14* -
knizka?
ahoj lidi neviite kde se ma prodavat a odkdy ta knizka Miley to go nebo tk nak se to jmenovalo??tela bych si to koupit ale nevim kde :( *3* *15* -
m
miley je nejlepší -
50cent
nechápu proč se tady navážíte do 50 Centa.. že je negr?..jo je negr ale je to můůj krásnej negr.. klidně mu nadávejte.. ale tohle je přece diskuze o Miley.. neměli byste tady rozebírat fiftyho.. mám Miley ráda ale nepřehánějte to zase... já vás taky neodsuzuju za to že máte rádi jinou star než já *8* *15* -
-
Re: 50cent
Jo ale nám taky vadí že tady K.at.t.u.s.h.k.a, Shellby,Nuf atd nadavaj Miley... -
-
Re: Re: 50cent
ty vole o o ti furt de?
-
-
-
::(
ona je *16* *16* *16* kvuli ni je majki az na druhym na osobnostech!!!! -
-
Re: ::(
no to vís až ted?seš blesk.......
-
-
for Miley
*4* Happy brithday Miley ! -
Miley a drogy?
http://hbdelfin.blog.cz/1107/demi-m ela-sex-s-joem-a-brala-drogy#koment are na ty strance je článek o Demi Lovato a na konci je napáno: ,,Demi řekla členům rehabilitace, že měla zkušenosti s drogami. Často chodila na párty a spolu s Miley Cyrus je užívala."
Co si o tom myslíte? Sice je video kde Miley vyzkoušelo bong, ale i toho dost litovala, tak si myslím, že to není pravda, že jenom ten člověk se chce zneviditelnit. -
-
Re: Miley a drogy?
sice nevím, proč dáváš odkaz na můj blog, když je to nápad z ajcin.blog.cz, ale budiž, podle mě je to blbost jak něco...demi a sex-nikdy! miley a demi a drogy-NIKDY! -
Re: Miley a drogy?
tak to jsou kecy jak prase :D -
-
Re: Re: Miley a drogy?
omg..xd
-
-
-
Jo přesně! Já ji mám taky ráda a nevím proč by ji mnêl někdo pomlouvat, to jsou sv*ně sprostý!!! Stejně zpívá nejlíp ze všech a taky má můj obdiv
-
Hele ja mam rada miley a to co pisete se mi nelibi. A to co nekdo pise si strcta za klobou. Libi se mi jak se ostrihala. A stejne je to neni zivot (a jestli se vam nelibi jen kvuli tomu tak to jste blbi). Taky je mi lito ze se ostrihala, ale co at si dela co chce. DEKUJI ZA POCHOPENI.VERONIKA.....