-
MileyCyrus
*14* vydela som vsetky jej filmi vsetky boli super ma aj super hudbu je jedna z mojich naj spevaciek
podla mna je naj *4* -
pozdrav
a mimochodem není ji 16 ale 20 jak jsem tu četla ano a ty taky žárlíš *1* -
-
Re: pozdrav
ale ji je sestnact
-
-
:-*
moje budouci manzelka *14* -
knizka?
ahoj lidi neviite kde se ma prodavat a odkdy ta knizka Miley to go nebo tk nak se to jmenovalo??tela bych si to koupit ale nevim kde :( *3* *15* -
m
miley je nejlepší -
50cent
nechápu proč se tady navážíte do 50 Centa.. že je negr?..jo je negr ale je to můůj krásnej negr.. klidně mu nadávejte.. ale tohle je přece diskuze o Miley.. neměli byste tady rozebírat fiftyho.. mám Miley ráda ale nepřehánějte to zase... já vás taky neodsuzuju za to že máte rádi jinou star než já *8* *15* -
-
Re: 50cent
Jo ale nám taky vadí že tady K.at.t.u.s.h.k.a, Shellby,Nuf atd nadavaj Miley... -
-
Re: Re: 50cent
ty vole o o ti furt de?
-
-
-
::(
ona je *16* *16* *16* kvuli ni je majki az na druhym na osobnostech!!!! -
-
Re: ::(
no to vís až ted?seš blesk.......
-
-
for Miley
*4* Happy brithday Miley ! -
Miley a drogy?
http://hbdelfin.blog.cz/1107/demi-m ela-sex-s-joem-a-brala-drogy#koment are na ty strance je článek o Demi Lovato a na konci je napáno: ,,Demi řekla členům rehabilitace, že měla zkušenosti s drogami. Často chodila na párty a spolu s Miley Cyrus je užívala."
Co si o tom myslíte? Sice je video kde Miley vyzkoušelo bong, ale i toho dost litovala, tak si myslím, že to není pravda, že jenom ten člověk se chce zneviditelnit. -
-
Re: Miley a drogy?
sice nevím, proč dáváš odkaz na můj blog, když je to nápad z ajcin.blog.cz, ale budiž, podle mě je to blbost jak něco...demi a sex-nikdy! miley a demi a drogy-NIKDY! -
Re: Miley a drogy?
tak to jsou kecy jak prase :D -
-
Re: Re: Miley a drogy?
omg..xd
-
-
-
Jo přesně! Já ji mám taky ráda a nevím proč by ji mnêl někdo pomlouvat, to jsou sv*ně sprostý!!! Stejně zpívá nejlíp ze všech a taky má můj obdiv