Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyrus2111

For Miley:))

Hey Miley Happy B-day...Thnxx you for my add on the skype...so Happy B-day..:-...:D..belatedlyyy *15* *15* *1* *14* *14* *3*
  • pridaj si ma na twitter name Adel Sobek Musso AMS prosim *9* *9* *9* *9*
  • hello destiny im can t song how with the teach
  • mas takovy sarm a nenechas se rozhodit hlavou... jak romanticke! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • armenakosi
  • Miley♥

Miley je boží! *14* Strašně jsem se těšila,až začnou dávat HM na Jetixu..to jsem ale něvěděla,že tam Miley hraje hlavní roli.Viděla jsem nedávno její plakát v BG! a tak jsem si řekla,že se mrknu kdo to vlastně je.Jsem fakt ráda,že jsem se k ní dostala,je to úúžasná herečka a zpěvačka fakt je suprová! *14* Jedna z nej zpěvaček a hereček co jsou! *14*
  • ,lkmjnghbfvdc

Ahojky to fakticky nevím. *7*
  • nespesna

pryč

jinak ti coji nemájí rái tak ad dou pryč. *16*
  • luida

Playback!!!!!!!!

Ahoj slyšela jsem, že Miley zpívá na většině koncertů Hannah Montana na playback!!!!!! Prý, že si nepamatuje slova svých písniček!!!!!!
    • Re: Playback!!!!!!!!

Ona na playback nezpívá neboť když si všimneš většinu písní zpívá na živo.Na většině písní vyzívá diváky aby zpívali s ní a nebo tam dá jiny slova a nebo se jí stalo uz že zapoměla slova.Jednou v životě zpívala na playback jinak fakt ne.
      • luida

Re: Re: Playback!!!!!!!!

ale zpívá, na playback ikdyž řekne někomu ať s ní zpívá!!!!! A změnit slova může, když tu písničku předem nahraje!!!!
        • miley1998

Re: Re: Re: Playback!!!!!!!!

vždyť jo!!!! radila bych všem kdo tady píší že nezpívá na playback tak ať si pustí pár písniček na youtube co zpívá naživo a co jsou originály, protože takhle čistě ŽÁDNEJ zpěvák NEZPÍVÁ!!!(KROMĚ PÁR PÍSNIČEK) já mám strejdu, dědu, máminýho bratrance co hrajou v kapele a ty snad poznaj co je na playback a co neni. proti miley NIC NEMÁM ALE ASPOŇ NEJSEM TAK BLBÁ ABYCH SI MYSLELA ŽE NA PLAYBACK NEZPÍVÁ, TY CO TADY PÍŠOU ŽE NEZPÍVÁ TAK JSOU PĚKNĚ VYMATLANÝ. A JE MI FUK JESTLI TENHLE KOMENT BUDETE HODNOTIT ZA PĚT ALE JÁ SEM ASPOŇ INTELIGENTNÍ!!!!
    • vanessavk

Re: Playback!!!!!!!!

aj ja som to počula
    • nicky0012

Re: Playback!!!!!!!!

tolik písniček bych si taky nezapamatovala!!!
      • monikasmajlo

Re: Re: Playback!!!!!!!!

no jo kdyby to neni Hannah Montana poberu vsechnu moudrost sveta
  • miley pres webku

mne napsala to samy, ze pres webku komunikuje jen s BFF a ne s fanousky, ale stve me, ze vsude, kde je jmeno miley cyrus, tak se mi ukaze, jestli je online nebo offline
  • BOOžee

Hej dětska, !!! hádáte se kvůli úplným blbostem o nějaký hloupý knížce!! *9* to je ubohý ona by si o vás myslela, že jste úplně nejvíc padlí na hlavu! :D taková blbost a Miley je taky veeeeeelkáá kráva! co ona dokázala? *7* NIC.. akorát umí otevřít hubu to je vše! vezměte si Hilary Duff to je skvělá, inteligentní a úspěšná holka! ta to nekam dotáhla a dotáhne - mimochodem její film Greta je bombastickej!!! loWuju!! *14* *14* *14*
    • Re: BOOžee

kde jsi viděla ten film?
    • Re: BOOžee

Tak to asi TTTTTTTĚĚĚŽŽŽŽŽŽŽŽŽKKKK KKKKKKOOOOOOOO!!!!!!
      !!!!! MILEY JE MNOHEM ÚSPĚŠNĚJŠÍ NEŽ KDY HILARY VŮBEC BYLA!!!!!! NA HILARY BYCH IKDY NENADÁVALA, ENI ŠPATNÁ ALEE TY MI NEDÁVÁŠ JINOU MOŽNOST!!!!!!TAKŽE SE DI VYCPAT A NECH MILEY (která je mnohem lepší než hilary s malym h) NA POKOJI!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *8* *8* *8* *8* PRÁVĚ SI MĚ VÁŽNĚ NAŠTVALA, ,,BEJBY''!
      • Tereza

Re: Re: BOOžee

A ty si mě vážně rozesmála,protože je dětinský vracet něco někomu stejnou mincí,to neni žádná obrana *15* *1* *1*
    • Tereza

Re: BOOžee

girl-sinka má pravdu v tom že je nemyslný jak se tu dohadujete,je to vážně směšný,ale na druhou stranu neni třeba k Miley nikoho přirovnavávat.Každej je takovej jakej je a ti co maji trochu rozumu vědí že její sláva dřív nebo pozdějc opadne.
    • elis66

Re: BOOžee

tak si běž do jejího fanklubu...a nechoď sem, tady to bude mít asi stejnej úspěch, jako kdybys napsala do fanklubu Michaela Jacksona že Ozzie Osborne je nejlepší zpěvák na světe..to tě třeba nenapadlo? A navíc..Hilary je..22..a Miley 17...není to trochu rozdíl? Miley má ještě času...a myslím že už Hilary dávno dohnala...ale to je detail..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit