-
-
Já Miley Moc nemusím mám jí trošku ráda joko Hannuh Montanu kůli písničce Lets Get a Crazy kterou miluju,Miley kdyby se nechovala jako nafoukaná blbka měla bych jí ráda. -
Miley uz neje aktualna
Miley nieje dokonalá ale nieje ani hviezda.Preto že natočila nejaký blbý film a seriál ju teraz každý má rad je proste otrasná. Vo väčšine článkov na nete som videla napísane aj po anglicky slovensky česky.... že má protezu a že to niesu jej zuby a nenosila strojcek ... ved si vsimnite rozdiel ked hrala v zacinajucej serii hannah montana serial a teraz .Je proste blbá nespieva najlepšie,poznám aj lepšie a je namyslená a to video čo je o nej na youtube a fotky tak ma to uplne presvedčilo lebo ja som bola velky fanusik Miley Cyrus. tak si to pozrite (video) a potom piste . Myslim ze Miley má dve tváre na jednej sa tvári ako anjelik a na druhej je ako ....... ! -
-
Re: Miley uz neje aktualna
jaký video myslíš *7* -
-
Re: Re: Miley uz neje aktualna
Na youtube je take video kde ju sleduju asu paparazzi a je to dost nechutne... to musite pohladat na youtube urcite to najete ked date miel cyrus yourself a nekde tam :)
-
-
-
The last song
Nedávo sjsem měla možnost podívat se na film The last Song.. a můžu říct že je to jeden z nejhezčích filmů co sem ky viděla :) Miley to zahrála na jedničku a Liam taky :)...Sice je smutný ale strašně kráný.. Miley je prostě jednička! *4* -
-
Re: The last song
Mám stejný názor! *14* *14* *14*
-
-
Miley...
Jo jasně, přiznávám je to diskuze, ale musím říct, že jí tu nikdo do zadku neleze,...ona neumí česky, aby si to přečetla, ale kdyby uměla asi by se jí to nelíbilo!Jo a fakt některý z vás jsou děsně trapný, je to prostě normální holka, která dobře zpívá a hraje a neříkejte že je rozmazlená a nafrněná, když ji neznáte, to se přece nedá odvodit z toho, že někde prohodí pár slov, panebože!!LIDI vzpamatujte se, už mě to nebaví... *3* -
-
Re: Miley...
jo máš pravdu *1*
-
-
A dost!!!
Veškeré vulgarity,urážky a pomluvy vám okamžitě smažu! *13* -
-
Re: A dost!!!
já sice nejsem fan MILEY ale nadávat jí nebudu -
-
Re: Re: A dost!!!
správnej přístup
ukažte mi někdo hvězdu kterou mají všichni rádi a není nikdo kdo by ji nenáviděl
-
-
-
super
superrr možná se sejdeme na koncertě ×DD *1* -
-
Re: super
na jakym *1*
-
-
Sranda
O Miley jsem nikdy driv neslysel ted travim delsi dobu v UK a skoro tu nesleduju nic jinaciho...chlamu se u toho jak pako a vubec mi nevadi ze vidim nektere dily uz po nekolikate...akorat az dojedu dom tam me nikdo neprinuti vstavat tak brzo abych to stihal na Jetix navic mam strach jestli to dabingem nezkazili.... -
-
Re: Sranda
Hannu na Jetixu dávaj v 9:30 a 17:30 a to už se dá ne??Inak myslim že tím dabingem to zkazily,sleduju českou i anglickou verzi.Třeba tu toustovou písničku jak zpíval Jackson,nebo jak tam byl Lucasův bratranec.Mno je toho hodně kde je škoda českýho dabingu..mno ale co...buť me rádi že máme aspoň něco :-)
-
-
best
miley je nejlepší krásná zpěvačka cool -
-
Re: best
*1* suhlasim *1*
-
-
Mu&k
Miley je nejj.....práwě sem dokoukala Big Fish když jí bylo něco okolo 10 let.....krááása..... -
Miley Je V Poho
Noo..Jako vy Miley Urážíte...Proč..?..Protože je nejznámější zpěvačka..Prostě je všude na titulních stránkách časopisu a všude se prodává jako Hannah Montana a má porád první mista..!!!!
Ona za to nemůžu že je tak dobrá...Lepší než Lady GaGa nebo Rihanna...A že kopíruje GaGu..?..no Je její fanynka....a Gaga taky není original....Takže Miley je v poho. -
-
Re: Miley Je V Poho
GaGa bahodou ej original! a tim, ze zkopirovala GAgu, ukazala, ze ona original neni!!!! Jko fktis sry lidi, uz sem nepolezu, protoze bych musela bouchnout vzteky, ale urovnejte si to nekteri v hlave... pokud Gagu neznate, je zbytecny se tu o necem bavit.. a ze Gaga neni original,... dovolte, abych se zasmala.... -
-
Re: Re: Miley Je V Poho
ty tu kecáš jakoby si s Gagou byla nejkámoška a všechno o ní věděla *1* *1* *1* *1* ale to asi těžko co ? *1* a přestan urážet Miley ! *10*
-
-