Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno jasně

už vydim jak je slavná prej že bysme to v 16ti nedokázali a přitom je slavná jen kvuli svýmu prachatýmu tatíčkovi *15* *15* *15*
    • Re: mno jasně

A proč ten její tatíček není v žebříčku taky tak vysoko jak ona,když je tak slavný a prachatý?
      • Re: Re: mno jasně

Protože už nezpívá.... Však jak si myslíš že ty penize vydělat? Žonglováním?
        • Re: Re: Re: mno jasně

mají na internetu i nějaké nahrávky společně nazpívaných písní s tou svou dcerkou,tak asi ještě zpívat bude,ale asi nebude u internetových posluchačů tak oblíben,protože dávají přednost mladým začínajícím zpěvákům a navíc zpívá country a je asi známější spíše v USA
          • Re: Re: Re: Re: mno jasně

Dříve byl dost oblíbený no časy se mění uvidíme jak dlouho bude ta jeho dcerka oblíbená....
    • wojta_sek

Re: mno jasně

to mozna ale umi hrat a zpivat atd a to neni o penizich hlas
      • Re: Re: mno jasně

*8* Dobrý zpěv, to se dá naučit! Naučit se nezpívat falešně, naučit se pracovat s hlasem.*8*
  • lili1997

miley a vanessa

ja mam od vanessy dva maily a od miley mam taky dva
  • WOW!

Našla jsem úžasný video na youtube *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=GssUPldizys
    • Re: WOW!

luxusní video *8*
    • Re: WOW!

Zpívá tam líp než Madonna teda podle mně zpívá líp než nějaká posraná Madonna.
      • Re: Re: WOW!

ta Madonna není špatná neví jak se jmenuje ta písnička co tam zpívá ? *7*
        • Re: Re: Re: WOW!

Into the groove
        • Re: Re: Re: WOW!

Ty voe na tož že jí je 51 tak je to kunda... a miley taky není špatná ale mohla by zlepšit hlas... tak to teda poklona madone *5*
  • neni

tyvole vy vsichni zavidite ze je tak hezka ze umi zpivat.. a to vy nejste *13* tak proc sem vubec chodite nee kdyz ji nesnasite ta zavist
    • kiki.nnka

Re: neni

Chodíme tu, abychom vám ukázali, že to není nic jiného, než oplácaná američanka , která si včera šla pro občanku...
      • domcus

Re: Re: neni

Hlavně že ty ji máš....tak nemluv......=D...jestli je ona oplácaná,tak jsme všichnu "normální" sumo..........=D I want by ANA.......
        • Re: Re: Re: neni

Ale ona je fakt oplacana. nohy ani ne ale ruce a obličej někdy dost
          • domcus

Re: Re: Re: Re: neni

lepší než kdyby byla anorektička.....oplácanost v obličeji si nevybere.........
            • Re: Re: Re: Re: Re: neni

Neni oplácaná...tak teda možná ty ruce,ale jinak má skvělý tělo...(svině *4* )
      • Re: Re: neni

nnee zavist to je to
  • Zase Miley

Ano, na povrch vyplavala i její slabá stránka, ovšem kdo ji nemá, nikdo není perfektní a já to o ní také netvrdím, ale vadí mi akorát to, že ji tu pomlouváte a diskutujete o věcech, do kterých vám vůbec nic není, no? jak třeba můžete vědět jestli je nafrněná? ( někteří říkají že ze seriálu, asi jim nedošlo, že to je vymyšlené že? *7* ) Vyšly názory od lidí, kteří ji znají, přečtěte si je, Miley má spoustu přátel, chodila s mnoha kluky, miliony fanoušků ji obdivují a je všem sympatická a rozhodně nevím, čím si takovéto názory zasloužila!!!! *5*
    • Re: Zase Miley

Na to, kolik jí je let, toho dokázala více, než spousty zpěvaček, které znám. *5*
  • Miley, miley

No opravdu za to jméno nemůže a fakt nemůžu z takových, kteří říkají, že je nafrněná, protože má takové jméno,nechte ji už na pokoji jo a někdo tu napsal, že chce vědět alespoň 5 důvodů, proč ji mít rád a co takhle 5 důvodů proč ji nesnášet?A do žádnejch konkurzů ji nikdo netlačil, jo a bohatá je díky tomu, jak se prosadila( bylo jen její rozhodnutí se přihlásit do konkurzu a dozajisté tam nehrálo důležitou roli její jméno, ale povaha) a v mnoha castinzích dokonce neuspěla,vyrůstala na farmě v Tenesse,písničky jí nepíše producent, ale píše si je sama táta jí jen pomáhá,pravidelně přispívá na různé nemoci, dokonce měla koncert, jehož výtěžek šel na rakovinu, sama trpí nemocí, která je podobná cukrovce a život neměla lehký jako peříčko.Nepíšu to proto, že jí obdivuju, z takových pubertálních výlevů sem vyrostla, ale myslím, že by si zasloužila podporu ve své slibně rozjeté kariéře, já jí držím palce! *3*
    • Re: Miley, miley

Jakou má nemoc?
      • Re: Re: Miley, miley

trpí hypoglykémií *9*
        • Re: Re: Re: Miley, miley

Já to mám taky a nízký tlak ale to má hodně mladých holek. Když normalně jí tak ji nic není.
          • Re: Re: Re: Re: Miley, miley

Teda alspoň by nemělo...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley, miley

Jo, já mám taky nízkej tlak, ale ona s tím měla prý nějaký komplikace.. no *7*
  • KUK

Pofívejte se na blog http://mileycyrusadalsi.pise.cz/arc hiv/ ten blog je o Miley a prosím napište do návštěvní knihy jak se vám líbí!Than you....(díky) *14* *7* *10* *15* *15* *15* *15*
  • OMG

lidi s těma e-mailama a mobilama na a icq co na ní máte to ste tak najivní?Já si ted píšu s Obamou mám tomu věřit? a v americe už dávno nemaj icq tam už sou dávno za vodou a mají jiný technologie icq je už děda. Miley byl ated prohlášena a nejslavnější teenku v Americe a myslíte si že bude rozdávat svoje e-maili a telefoní čísla jen tak?tak to ste dobrý jinak Miley mi je nesypatická a ten film se mi zdá trapnej,ale je to můj názor ostatním se to líbí tak se mějte *4*
    • nikolletka

Re: OMG

*1* no jasný přesně *1* to já si zase píšu s Avril a dneska letim k ní na náštěvu *1* *1* *1* *1* přátele ty icq,čísla atd..sou FAKE nemužete bejt tak naivní *1* *1* *1* jinak taky jí mots nemusim ae koukat na to co tady píšete je zábawa *1* *1* *1* jinak nic proti *1*
  • hmm......

Myslíte že by mohla Miley nazpívat něco s Madonnou ? bylo by to super *7*
    • hannah3

Re: hmm......

miley naspívala s timbalandem a pro mě je to super
  • kate97

Kačulííínek :)

Ahoj holky a kluci, asi před měsícem jsem našla mail Miley Cyrus a jestli chcete tak ji napište, fag se s ní moc dobře kecá !! Můžete psát čsky, ona má v počítači překladač a ono se jí to prej samo přeloží, takže to je supr že si nemusíme dělat starosti !! Je strašně hodná a zábawná !! Odepíše vždycky až tak po pěti dnech, páč její mail v USA zná každýý !! Tady je Rock.princess.miley@gmail.com *14* papík lidičky *4*
    • verushka013

Re: Kačulííínek :)

další 50-letej uchyl co si hraje že je Miley...taky na všechno skočíš!Kolik ti je 12?:D:D
      • kate.szv

Re: Re: Kačulííínek :)

buď sticha !! Je to moe wěc, já wím co je prawda a s nikým se o to dělit nemusíím ty kráááávooo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit