Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ilovehannah

ahojky

miley je skvělá
  • smilezz-montana

Happy Birthday ♥

Happy Birthday Miley *14* *14*
  • Miley vs Ewa

Pred nedavnem v novinach psali o Ewe Farne,ze vidala skolni potreby-penaly,sesity,desky,kufrik. ..A nad Ewinu fotku napsali:česká Hannah Montana!Pritom mezi nima neni nic stejneho!No co si myslite *7* Ja,ze kecaj!Ewu mám jako zpevacku rada,ale nevim proc si vymejslej.Je to kvuli tomu,ze od Hanny Montany vyslo hoodne veci a oni si hned myslej,kdyz neco vydaj ostatni celebrity,ze si jsou podobné.Ja vim,ze to nemyslej doslova a trochu tomu rozumim,ale...mno nwm. *9*
    • usjarca

Re: Miley vs Ewa

no jako nic proti ewě. ewa pěkně zpívá ale s tím že je česká hannah montana tak to přehnali jak můžou vůbec ewu srovnávat s miley. miley vypadá úplně jinak. novináři vždycky někoho s někým srovnávají marka ztracenýho třeba s davidem deylem to se taky nedá vůbec srovnávat. miley je prostě jen jedna a ta nejlepší *4* *4* *4*
    • muhi

To by musela Ewa zamakat, aby se dala označovat jako česká Hannah montana .. ale to nemůže nikdo, HM je jenom jedna *1*
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: Miley vs Ewa

Hannah Montana je jen jedna a to Miley jí přece nikdo nemůže nahradit!!! *13*
    • mkbh

podle mě není o čem se bavit. Miley zná skoro celej svět a ewa je známá jenom u nás. neříkám že nemá hezkej hlas ale miley je uplně něco jinýho *4*
      • prochazkovalenkalenka

miley zná celý svět a ewu jenom tak Evropa
        • muhi

Re: Re: Re: Miley vs Ewa

Jestli vůbec *1* Spíš jenom česko, polsko a slovensko ne? *16* *8*
    • Re: Miley vs Ewa

jednoznačne kdyby si mám vybrat medzi miley a ewou tak MILEY !!! ewa chce být jenom zajímavá !
      • miley11cyrus

ja bych si vybrala miley
        • nicky0012

Re: Re: Re: Miley vs Ewa

já taky miley ewica opica je trapná protože ze sebe dělá hvězdu slavnou je ubohá a to že sná vymyslely pouzdra tak je hnedka stáhnou z trhu bo si to nikdo nebude kupovat ewica nemá tolůik fanoušku!!!!ale hannah ano a to je skoro hned vyprodaný!!!protž hannah je legenda ewa je hovno v trávě!!ewa se nikdy nevyrovná s hannou *15* *15* *5* *16* *8* *1* *9* *3* *10* *3* *9* *13*
  • missmartinqa

hojeec

plsky jukněte n můj blog.. missmartinqa.blog.cz hlasujte v anketách..třeba fotka měsíce za září a tak..a pište komentáře..kujii moc...xD
  • žezeze

miley je supppper holcina krasna krasne zpiza krasne hraje je proste bestova
    *1*
    • miss.mileynka

Re: žezeze

presne *4* *4* *4* *4* *4*
      miley is the best *14* *14* *14* *14*
  • Destiny Hope

To je snad poprvé co sem narazila na lidi (tady v česku) co ji znají...vím o ní už hodně dlouho jeěte než byl high school musical....a myslim že na svůj věk je užasná ....serial hannah montana by meli davat i u nas v tv myslim ze by mel velkej uspěch... *14* MILEY 4EVER
  • miley

vy tady všichni soudíte miley podle klipu can't be tamed a pravým fanouškum by to bylo jedno jak chodí oblékaná hlavně že pěkně zpívá nee *3* *3*
    • armenakos1

Re: miley

přesně tak.. *3* *4*
  • miley11cyrus

užasná

miley cyrus je prostě nejlepší zpěvačka *14*
    • Re: miley

miley je vážně úžasná chtěla bych se zeptat jestli nemáte lístky na její koncert ahoj *1* *14*
  • hudy

Klid a správce

Promazáno! A byla bych docela ráda, kdyby tu už byl konečně klid a povídali jste si k věci!
    Co se týče správcovství, je mi líto, ale Miley Cyrus už správce má, i když mám pocit, že zřejmě nefunguje, aspoň tady, i když on-line je aktuálně...je to georg19.
  • TO SNAD NÉ

*9* Doufám že je to drb. No jinak sejít se s tou Madonnou není špatný nápad.. myslím si že by jí dobře poradila *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit