Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • norie

omiley

joo miley je skvělááá dřív sem ji nějak neřešila,ale teď je to moje nejoblíbenější hvězda!!!§ líbí se mi její styl,zpěv,písničky..... no prostě je the best of world!!!!
    jo a uz se strasne moc tesim az uvidim hannah montana the movie!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • mileyinka

Miley

miley je ta nejlepší herečka a zpěvačka!!! *3* *14* *4* *4*
  • polianah

prosím

napiš mi na ní kontakt na email:polianah@seznam.cz *14*
  • jjo

Jo to taky nechápu proč ju nemá někdo rád....Miley je nejlepší!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • miss.mileynka

Re: jjo

ona je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
  • armenakos1

HAPPY NEW YEAR !!

Přeji všem skvělýho Silvestra a Šťastný nový rok 2011 a ať sem do České republiky Miley konečně zavítá v tom novém roce 2011... protože už se jí každý nemůžeme dočkat.. *4* *14* *3* *4* *3* *5* *14* *4*
    • hbdelfin

Re: HAPPY NEW YEAR !!

nápodobně, snad sem Miley zavítá *14*
  • HLasujte prosím

Ahoj prosím vjenom všem fans Miley né těm co jí nemají rádi nečtěte si to

Prosím Hlasujte pro Miley tady

http://mtv.nova.cz/clanek/p orady/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html

a tady

http://www.t-music.cz/hud ba/t- music-chart/
    • Re: HLasujte prosím

Smažte si ty mezery!
  • lucisek02

Víte?

Prosím ví někdo kdo se rozešel s kým?Píše se v čascích že Justin a Miley spolu nechodí tak kdo se s kým rozešel dík
    • Re: Víte?

Miley se rozešla s Justinem asi tak před měsícem, myslím že je to i déle
  • _aniiicka_

Konzert

Ahoj lidi newite nekdo jestli bude miley cyrus mit konzert nekde v evrope jestli jo tak pisnete kdyztak na e-mail 4nIcQu4@seznam.cz diky moc
    • Re: Konzert

koncerty po evropě bude mít tento rok.Bude je velké turné
  • breg

Breeg

Jo o tom zadna. Kurna, fakt nema nejmensi chybu. *14* *14*
  • mcr1992

Milníky na mé cestě...

Chtěla bych jen napsat že Miley vydala knížku Milníky na mé cestě..(což určitě víte) ..:)..včera jsem si ji byla koupit a je opravdu nádherná..tak krásně se to čte..už jsem za půlkou tak snad ji dneska dočtu:)jednu chvíli se smějete až se za břicho popadáte a pak najednou je vám z toho smutno..je to opravdu upřímná zpoveď..a jak Miley psala oi svém dědečkovi,který umřel na rakovinu,opravdu mi nejedna slza ukápla:(..opravdu knížku doporučuji..
    • Re: Milníky na mé cestě...

já jí mám taky..je bohová...je ale trožku hodně tlustá..jesčte jí nemám dočtenoua ten dědeček musel být asi pro ní best
      • Re: Re: Milníky na mé cestě...

Je fakt suprrrrrrrrr *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: Milníky na mé cestě...

Jooo je to ta nej knížka ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
        Je to docela i sranda ale někdy taky ne například s těma děsnýma holkama *9* .
        Ale ta knížka je prostě Best a jestli ste fanoušci a nemáte jí je to chyba určitě si jí kupte Best best best *14* *14*
    • Re: Milníky na mé cestě...

já jí mám taky..je bohová...je ale trožku hodně tlustá..jesčte jí nemám dočtenoua ten dědeček musel být asi pro ní best

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit