-
omiley
joo miley je skvělááá dřív sem ji nějak neřešila,ale teď je to moje nejoblíbenější hvězda!!!§ líbí se mi její styl,zpěv,písničky..... no prostě je the best of world!!!!
jo a uz se strasne moc tesim az uvidim hannah montana the movie!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Miley
miley je ta nejlepší herečka a zpěvačka!!! *3* *14* *4* *4* -
prosím
napiš mi na ní kontakt na email:polianah@seznam.cz *14* -
jjo
Jo to taky nechápu proč ju nemá někdo rád....Miley je nejlepší!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jjo
ona je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
HAPPY NEW YEAR !!
Přeji všem skvělýho Silvestra a Šťastný nový rok 2011 a ať sem do České republiky Miley konečně zavítá v tom novém roce 2011... protože už se jí každý nemůžeme dočkat.. *4* *14* *3* *4* *3* *5* *14* *4* -
-
Re: HAPPY NEW YEAR !!
nápodobně, snad sem Miley zavítá *14*
-
-
HLasujte prosím
Ahoj prosím vjenom všem fans Miley né těm co jí nemají rádi nečtěte si to
Prosím Hlasujte pro Miley tady
http://mtv.nova.cz/clanek/p orady/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html
a tady
http://www.t-music.cz/hud ba/t- music-chart/ -
-
Re: HLasujte prosím
Smažte si ty mezery!
-
-
Víte?
Prosím ví někdo kdo se rozešel s kým?Píše se v čascích že Justin a Miley spolu nechodí tak kdo se s kým rozešel dík -
-
Re: Víte?
Miley se rozešla s Justinem asi tak před měsícem, myslím že je to i déle -
-
Re: Re: Víte?
100% *1*
-
-
-
Konzert
Ahoj lidi newite nekdo jestli bude miley cyrus mit konzert nekde v evrope jestli jo tak pisnete kdyztak na e-mail 4nIcQu4@seznam.cz diky moc -
-
Re: Konzert
koncerty po evropě bude mít tento rok.Bude je velké turné
-
-
Breeg
Jo o tom zadna. Kurna, fakt nema nejmensi chybu. *14* *14* -
Milníky na mé cestě...
Chtěla bych jen napsat že Miley vydala knížku Milníky na mé cestě..(což určitě víte) ..:)..včera jsem si ji byla koupit a je opravdu nádherná..tak krásně se to čte..už jsem za půlkou tak snad ji dneska dočtu:)jednu chvíli se smějete až se za břicho popadáte a pak najednou je vám z toho smutno..je to opravdu upřímná zpoveď..a jak Miley psala oi svém dědečkovi,který umřel na rakovinu,opravdu mi nejedna slza ukápla:(..opravdu knížku doporučuji.. -
-
Re: Milníky na mé cestě...
já jí mám taky..je bohová...je ale trožku hodně tlustá..jesčte jí nemám dočtenoua ten dědeček musel být asi pro ní best -
-
Re: Re: Milníky na mé cestě...
Je fakt suprrrrrrrrr *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Milníky na mé cestě...
Jooo je to ta nej knížka ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Je to docela i sranda ale někdy taky ne například s těma děsnýma holkama *9* .
Ale ta knížka je prostě Best a jestli ste fanoušci a nemáte jí je to chyba určitě si jí kupte Best best best *14* *14*
-
-
Re: Milníky na mé cestě...
já jí mám taky..je bohová...je ale trožku hodně tlustá..jesčte jí nemám dočtenoua ten dědeček musel být asi pro ní best
-