Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabriellavanessa

miley

Miley je vážne super! Má opravdu kezký hlas a ti co říkají, že je slavná jen kvůli hanně montaně, tak se pletou, je díky ní slavná, ale dříve nebo později by se přišlo na to že má talent! je fakt super *14*
    • Re: miley

To mas pravdu ale nekteri to muzou myslet tak ze ji hodne proslavila role miley stewart-hannah montana *14* *14*
      • Re: Re: miley

Víte co by mě zajímalo vy všichni co pomlouváte Miley Cyrus-Hannah Montanu co se vám na ní tak NELÍBÍ????PROSÍM ODEPIŠTE!!!!!!!!!! *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *3* *9* *5* *4* *5* *15* *8* *8*
    • simca2

Re: miley

ja si myslim ze se proslavila filmem hannah montana a jeste sem vubec nevedela ze nejaka miley je ja sem si myslela ze je jenom hannah montana
  • Mě vůbec nevadí, že chce být sama sebou. Naopak je to hezká myšlenka, kterou by se lidé měli řídit a přestat se přetvařovat a dělat ze sebe, něco co nejsou.
    To, co mi na Miley vadí, je to jak to všem cpe. Dobře at si chodí nahá, at si dělá co chce, ale proč se u toho musí neustále fotit a házet to na sociální sítě! Tímhle akorát dokazuje že potřebuje pozornost, protože její písničky, už prostě nejsou až tak dobré a hlavně, nemají čím překvapit. Vždy když si pustím nějaký její nový videoklip, je tam nahá a dělá divné věci. Člověk si na to zvykne a pak mu to přijde jako čin ze zoufalství.
    Docela jí lituju. Chtěla být sama sebou, ale protože se tak veřejně předváděla, bude jí celý svět znát jako tu zdrogovanou, divnou, nahou holku, která nic neumí a tak se musí předvádět.
  • xxx_smiley_xxx

Party in the usa

Velice doporučuji new song ''Party in the USA'' ! *5* Je fakt kunďácký *3*
    • prochazkovalenkalenka

Re: Party in the usa

jo je dobrej a taky se mi líbí song Send It On od Miley, Jonas Brothers,Demi Lovato, Seleny Gomez *1* *1*
      • muhi

Re: Re: Party in the usa

Jj Sen It on je nádherná písnička!! Prostě kreásnááááá
  • Můj blog o Miley Cyrus-lidi pište

Ahoj všichni.Přidejte prosím komentíky na můj blog o Miley.Adresa:http://miley-montana16 .blog.cz/
  • miley11cyrus

hannah montana

viděl včera někdo na jetixu hannah montana jak chtěla být jinou hanou jak měla červenou paruku?? *4*
    • prochazkovalenkalenka

Re: hannah montana

jj hodněkrát *1* *1*
    • alusqa99

JO FAKT SUPER DÍL *1* *1* *1* *1* *3*
    • lenicqa24

nn, a hele vy se tady bavite o novych dilech ale u mě ještě žádný nedávají... v kolik hodin ty díly dávají?? *7*
      • 12mileynka12

Re: Re: hannah montana

ten dil uz sem videla nejmin 4 krat ale treti radu budou davat na disney channel 19 zari ale to uz vite
        • hannah.selena

Re: Re: Re: hannah montana

jo ja ano! miley je proste best *14*
  • staniczek120

Vzkaz for pOppy

Byla w casaku s miley jeji fotrik agent Billyho Raye :D jo a ja wcera byl wenku s Cristianem Ronaldem a dneska jdu na piwko s Mitchelem Mussem:-)nech toho jses trapna....
  • ewa-ewalinka

Prosím

Ahojky,
    Přídáte si mě prosím někdo do přátel?Je mi 12let jsem holka z Prahy 8 *7* *7* *7* *9* *9* *4* *4*
  • Hannah

Pustil jsem si nějaké ukázky z toho vašeho slavného seriálu Hannah Montana v angličtině a opravdu ta Miley má strašný hlas,když zpívá,tak to celkem jde,ale když mluví,tak je to hrůza *9*
    • Re: Hannah

Nahodou v originale hannah montana serial je to lepsie jak ked to polovica sveta da svoj dabing.
    • wojta_sek

Re: Hannah

ale lidi ji maj radi
      • Re: Re: Hannah

mas pravdu maji ji radi a hodne v londine tam bylo tak pres par tisic lidi
        • Re: Re: Re: Hannah

To není na Londyn moc (počet obyvatel 7 355 400) *16*
    • Re: Hannah

Alspoň že to někdo uzná....
      • Re: Re: Hannah

ona nemluví česky mluví ANGLICKY a v seríalu to někdo mluví za ni *9*
  • Už je to jen erotická troska která předvádí své nechutné tělo. Podle mě je to psychicky narušenej člověk. Nerozumím tomu co se jí stalo ale pro mě je to už naprosto vyloučenej člověk -_-
  • vanessavk

miley

miley je moc a moc krásna talentovaná!!!
    juj ja ju tak zbožnujem a obdivujem
    miley je najlepšia na svete!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • emilyamiley6

Re: miley

jjj MILEY JE KRáSNA *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit