Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

koncert

miley bude mít v čr koncert jakto že o tom nevím???MOC MÁM RÁDA MILEY CYRUS(HANNUH MONTANU *15* *3* *1*
    • Re: koncert

kdy bude mit miley koncert v cr
      • Re: Re: koncert

Nevim ,kdy ho bude míš zvisti si to na internetu tam to možná bude no ,ale myslim ,že tady bude až za dlouho o prázdnincáh tady ,asi nebude.
    • mileyfans

Re: koncert

Bohužel akorát tak doma *4* *16* *16*
  • hilarynka125

Taštak s HM

ahojky lidi mám takovou malou tašku s hannah montanou a prodávám ji za 25 kč tak jestli byste ji nekdo chtela na napište na mileyinka@seznam.cz hooj
  • láska k Miley Cyrus

Dobrý den moje jméno je Jareček Miley moc miluju a chci jí dát pusu.
    Jelsi někdo víte jak to udělat tak mi sem odepište
    Já bych pro ni udělal cokoliv na světě
    I love Miley Cyrus ♥♥♥♥
    • Re: láska k Miley Cyrus

vtipkuješ že jo?? *15* *15*
    • hbdelfin

Re: láska k Miley Cyrus

tak to nevím,jak ti poradit *7* ale nápad je to dobrý *3*
  • fanclub

Ahoj. Opět vás všechny prosím, kteří mají e-mail na seznamu tak na Super.cz se přihlaště do Mileyna fanclubu. Je to teda spíše pro ty,m kteří sem chodí kvůli tomu, že je jejich idol a ne ty blbci, co tu píšou jak je blbá. Za prví se teda fakt dost hustě mílíte, protože ji neznáte a mě podle seriálu a filmu Hannah Montana připadá dost sympatická a za druhý, proč sem sakra lezete?! Myslím, že kdyby si tohle Miley přeložila a přečetla, tak by snad hrůzou omdlela, kdyby viděla co tu o ní píšete! Tak si to hezky zapamatujte, protože to tu každý den kontroluji a děkuji za to, že se doufám přidáte do toho fanclubu. Papa and I love yopu, Miley!!!!! *14*
    • nikolletka

Re: fanclub

jo ae tohle je diskuse tak sem muže každej napsat svuj názor__a tohle se děje upe na každý diskusi páč wšechny bavx waše reakce když někdo něco divnýho napíše o vašem idolovx__ *1* jo i mě štve dkyž někdo pomlouvá moje oblíbence ae je to tak a stejně stim nic neuděláte__ *1* *1* tak klid__OKey
      • Re: Re: fanclub

Okey... já to chápu, jasný? nepotřebuju od tebe rady, jen plískám lidi co ji maji rádi, at se regujou do toho fanclubu, OK?
      • Re: Re: fanclub

ale tak co sem lezes kdyz ji nemas rada ja nemam rada selenu gomez a tyky sem nikdy nebyla na jejim profilu tak do pici sem nelez
        • Re: Re: Re: fanclub

To bylo na koho?
  • ARMENAKOS1

NO OBOJE PROSTĚ.!
    ALE JÁ ČEKÁM NA ODPOVĚĎ OD TEBE...! *8* *8* *14* *14* *7*
  • Ty nové vlasy se mi líbí, ale ta hudba už je horší no *11* Jako nic proti Miley nemám (dokonce jsem ji pár let i zbožňovala), ale nechápu proč prostě nezůstala u té své hudby typu Can´t be tamed či Party in the USA. To byly písničky, které byly originální a měli dobrý text. Ale třeba Decisions - text prakticky o ničem, kontroverzní klip a ten upravený hlas?! No pardon, ale to má dneska každý druhý, kdo neumí zpívat. Takhle ji člověk ani nepozná, když neví že jde o Miley. Jasně, vím že se do mě teď všichni pustí s nadávkami typu "Seš blbá?! Miley prostě vyrostla, to je vše!" Samozřejmě, že jsem pro to aby se odtrhla od samolepky Hannah Montana, ale stejně to podle udělala hrozně rychle. Kvůli té nové hudbě přišla o hodně fanoušků a už skoro rok neměla žádný film. A vím, že mi do toho nic není, ale myslím že ty zásnuby vzala hrozně hopem - je jí zatím jen 19 a v tomto věku by měla poznávat svět a zkusit žít sama. A ne hned myslet na rodinu a děti.... Tak a teď se do mě klidně pusťte, ale jen jsem projevila svůj názor
    • Máš pravdu s tou hudbou, ten nový song je o ničem a opravdu mi v tom klipu příjde nechutná...Cant be tamed,Liberty walk,Robot ty jí seděli podle mě nejvíce. Co se týče těch filmů tak má tento rok hned dva a Lol se jí docela povedl. Miley má určitě navíc než hrát v klipu ubohou ,bitch,.
      • NOH8 - Ano o LOL a So undercover vím, ale ty natočila už LONI! Já myslela, jako že tento rok až na Two and half men v ničem nehrála
        • Tak si může dát voraz od filmů, když natáčí desku, ne?
      • armenakos1
        hej ale tak nemůžete to tak brát...to není mileyina písnička jen je tam jako featuring... :// :DD
        • jsem na tví straně máš pravdu
  • HLASUJTE PRO MILEY

Na Faxo.com je zase další anketa tak pojďte hlasovat pro Česko pls! Tentokrát je Miley Cyrus world Tour. Jsme na 8. místě tak hlasujte.

http://tweeter.faxo.co m/Miley_Cyrus_World_Tour
  • nikolisek
    Podľa mňa je Miley nejlepšia herečka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nessy.vany

mileynka

miley je taka krasna je milučká je krasnučká! má suprového taťku *14* *14* *14*
  • hudy

Konec urážek!!!

Mno, tak se už ani nesnažte sem něco psát, tímhle okamžikem vám všechno smáznu! Kajuska4 může rovnou počítat s tím, že přijde o správcovství a u některých budu uvažovat o smazání profilu, už toho mám fakt dost! Když se neumíte chovat, tak budete mít smůlu!!
    *13* hudy
    • hudy

Re: Konec urážek!!!

Nebudu se dohadovat o tom, kdo začal a kdo ne! Na tenhle profil chodím denně, někdy dokonce i několikrát (divím se, že jste si ještě nevšimli, že máte plno nevhodných příspěvků smáznuto), navíc jsem na to před několika stránkami upozorňovala, že se zde bude více kontrolovat! Občas by to chtělo zapojit mozek, než něco napíšete!! Každý má právo na to, mít své oblíbené a neoblíbené osobnosti, ale to mu ještě nedává právo na to, aby urážel ostatní! *13*
      • armenakos1

Re: Re: Konec urážek!!!

promin ale to nejde to ignorovat..když oni furt dokola uráží a uráží a nedají si pokoj..si to nemužem nechat líbit.. *8*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Konec urážek!!!

ale tak mě už je to jedno at si sem píšou co chtěj..jediný oni sou trapní když se sem pořád dokola vrací... *5*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Konec urážek!!!

jen vám chci říct že mně nesmáznou profil a ani sprácovství..chápete to?Smáznou profil nejde jenom já si ho můžu smáznout oni neznají můj email a heslo takže?A sprácovství mně nevezmou ptala jsem se ho už minule a řekl že to nejde takže smůla! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Konec urážek!!!

si nějak moc věříš, proč by se nedal smáznout profil, jde mi jenom o to aby si se pak nedivila, ale byla by to tvoje chyba takže co by mě to mělo zajímat
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Konec urážek!!!

jediná smůla seš tdy ty.. SBOHEM *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit