-
Hej!
Hele CHoďte sem Miley je druhá předehnal jí Pattinson to tak necháte já teda ne!!!!!!!!!!!!!!!!! A někdo z toho má ohromnou srandu!!!!!!!!!!!!!!!! Miley je víc jak 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 %...............lepší než Robert! -
-
Re: Hej!
jj to jo musime predehnat petisona do toho -
Re: Hej!
No jasný,každej má něco do sebe,tak nech těch řečiček:)Až se vypracuješ tam kde jsou oni a zkusíš to samý,tak posuzuj ju:) -
-
Re: Re: Hej!
Cožé??? Piš srozumitelně Tereza ! A spíš ty sem nelez když chceš aby vyhrál Pattinson tak sem nelez jenom zvyšuješ návštěvnost!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Hej!
Já to srozumitelně napsala a že to tvůj mozeček nepobral,už neni problém můj:)..mě je v celku jedno kdo je a neni první,je to jen návštěvnost:)ale dlouho jste si mysleli že nikdo jinej než Miley mít návštěvnost větší nemůže,ále omyl:)Tak si na mě neotvírej pusu ju:)
-
-
-
-
STOPKA....
....VŠIMLI STE SI TOHO,ŽE UŽ SEM NEJDOU PŘIDÁVAT DALŠÍ OSOBNOSTI ? -
jezisi
hele katushko muzes uz drzet hubu my tady nepomlouvame toho tvyho 50 centa tak vyoadni nevim kdo tady s teobu souhlasi par lidi skoro vsici sou na strane miley -
-
Re: jezisi
mile je blbá *3* -
-
Re: Re: jezisi
Vyhodne jí někdo nebo se neudržim a vylítnu!!!!!!! *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: jezisi
ta fotka mohla bejt barevná ale to je jedno *4* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: jezisi
to nevadí Ne?.s kámoškama jsem se fotila na mobil a já jsem si vybrala černobílou barvu. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jezisi
koho to zajima se divim ze nepraskl displej *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jezisi
to neni focený z blízka !!! mám zoom.Ty ho na mobilu nemáš?Jé...já nevěděla že máš ještě černibílej mobil *1*
-
-
-
Re: Re: Re: jezisi
Presne!!!no ale uz vime aspon 1 vec proc shellby nema rada miley....protoze miley je HEZKA a ma KLUKA!!!(to sou 2 veci *1*) -
-
jj -
já mám kluka -
-
hm a koho to zajímá že máš kluka *4* jako bez urážky jestli to pochopíš *5* -
hezkýho *1*
-
-
-
-
-
-
email
má někdo email na miley?plssssss *14* -
-
Re: email
jo e-mail je : Mileyword.fan@gmail.com -
-
Re: Re: email
Já nechci něák rejpat,ale na tento email vám neodepíše (bohůžel) Když si pořídíte službu hotmail.com tak to pujde ;)když budete mít tuto službu,tak se ozvěte na miley_cyrus745@hotmail.com a možná vám odpoví,mě osobně odpovídá ;)
-
-
Re: email
já joo!!! *5* heč! *3* *3* *3* -
-
cau dala bys mi prosim email na miley cyrus moc prosim -
Ahoj.Pls dalas bys my ten email? Když jo tak mi napiš na můj email moc tě prosím
-
-
-
!!!
Ten kdo sem pise negativni komentare, asi nechape,ze tohle je fan Miley a ne zadna drbarna.. tak se sbalte a odtahnete nekam jinam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
milej
majli je dobrá *3* *3* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: milej
jj je akorát e to píše trochu jinak ale to neva -
V čem? *4* -
-
Re: Re: milej
to bys nepochopil
-
-
jo mas pravdu je super
-
-
kde zije?
hej nevite kde zije tedka miley? -
Mail
Já mám mail na Miley.Ale nwm jestli je to pravý tak jí zkuste napsat ja ji pišu a uplně vpoho si pišem....A já si myslim že je pravý.Ale má to na @e-mail.cz tak nevim no.....A je:MileyCyrus.usa@email.cz tak jí zkuste napsat a uvidíte... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Mail
ty si naivni *5* -
Re: Mail
to není její mail ptž pochybuju že by si Miley udelala mail na českém serveru!
-
-
Prošla jsem zde jen pár stránek s tzv. názory na její změnu.. A dojímá mě, co za 10leté slečny se ji tu snaží hájit, jaká je teď super, originální a moderní umění a podobné nesmysly.. Milé slečny a dívky, pokud je toto váš vzor, vaše ikona, tak je mi vás upřímně líto.. Vysvětlete mi, jaký má tedy význam to, že se vystavuje jako nějaká prostitutka, usahává koncertech, "twerkuje" s tím svým nezadkem..
Neměla jsem ji ráda nikdy, ani jako Hannah, ani jako Miley Stuart, ani jako Miley Cyrus, ale RESPEKTOVALA JSEM JI, protože měla talent.. To, co teď ze sebe udělala je zoufalost nejvyššího kalibru a pokud ji někdo nazývá originální, měl by si dát facku a probrat se, protože pokud ONA má být pokrokem hudby, tak se velmi začínám bát budoucnosti.
PS: Jo, a pokud TOHLE nebo Hannah nazýváte Rockem, tak vám tu facku dám radši sama, protože Rock je něco úplně jiného a ne songy ve stylu "Nobody's perfect"!
Amen *4* *4* -
-
naprosto souhlas *4*
-
Nemám 10, ani 11. A připadá mi prostě úžasná. Ano některé věci přehání a ták, ale je prostě úžasná tím jaké má obrovské charisma a jaký je to talent. Nevím no. Všichni to u ní řeší jaká je a jaká byla a přitom existují další zpěvačky, které se takto změnily a je nikdo neřeší. Uznejte si to lidi. Miley se řeší jen kvůli tomu že to byla malá Disney princenza. Všichni ji tak viděli i když už dospěla. Jak by bylo vám kdyby vás ve dvaceti všichni přezdívali malou Disney princeznou? Nic moc co? Ani se jí nedivím že to udělala. :) Navíc všichni vidí jak je polonahá, ale to jsou modelky taky, proč ona nemůže být? Vždyť má velké strdce... Tak už ji nechte být.
-
-
Uznávám, že zpívat umí, to jí neberu. Ano, byla to Disney princezna, ale je až nechutně nápadné, jak se z toho snaží vymanit. Chce všem dokázat, že je velká holka, že může všechno a právě tím ukazuje, jaká je ještě nevyspělá. Disney ji sebralo dětství a její opožděná puberta dělá své. Ať si je polonahá, ať si ukazuje zadek a bradavky, ať ukazuje, kolik má peněz, je to její věc, ale ONA a jenom ONA je zodpovědná za všechno, co dělá. A až to jednou přežene a zničí jí to kariéru, nebude moct obviňovat nikoho jiného než sebe. A charisma nemá rozhodně. ;) Charisma je to omamné, co z člověka vyzařuje.. Nevím, co vyzařuje z téhle holky, ale člověku je z toho spíš na zvracení..
-
No charizma táto tu nema, to si teda moja pekne na omyle.. ty nemáš sajn co to je charizma. Možno ma talent, spievať celkom vie.. Ale charizma je je nieco uplne odlišne a nema nič spoločne s talentom. Charizma je nieco prirodzene co je v človeku a co z človeka vychádza, ten človek sa vôbec nemusí nijako snažiť nemusí zo seba robit prostitútku a totálnu chuderu ani akože "rebelku" ona sa len hra na to, a je to uplne umelé, charizma je prirodzenosť co z človeka vychádza.. taky charizmaticky človek stačí ked zdvihne ruku a všetci su z toho hotový.. nemusí sa na nič hrať. Možem povedat ze velmi charizmaticky človek je podľa mna Wiz Khalifa, a rozdiel medzi tými dvoma osobami je ten ze Wiz taky nechce byt on taky je.. o ona taká byt chce ale vo svojej podstate nieje... nieje to prirodzená rebelka vôbec to z nej nevyžaduje je umelo vytvorená rebelka. Pink je rebelka, avril ale táto tu je trápna jak hus..
-
-
-
Miley Cyrus je tlušťoška!
Ahoj fanoušci Miley Cyrus,víte že Miley je tlustá?Moje kámoška se dívala na satelitu na živej koncert 2010 a tam byla prej v těle a v puse tak špekatá až se mé kamarádce chtělo zvracet!Když se usměje vypadá jak veverka.Nikdy nic nedokázala,jenom se předvádí nic jinýho neumí!Má kamarádka byla hodně velkou fanynkou Miley ale od té doby co ji viděla tak špekatou tak už není!MIley totiž nikdy nebyla nejštíhlejší!Já jenom nechápu jak taková slepice tlustá může být na 1.místě!No blé! *9* -
-
Re: Miley Cyrus je tlušťoška!
To není pravda Miley Cyrus je Hubená narozdíl vodtebe náhodou Kdybych se s ní mohla setkat tak bych byla ráda Mooooc -
-
hanka
Jo?Ty si mě viděla?No,že tady posuzuješ že sem tlustá!Takovej záděr,no lol!Aspoň jsem štíhlejší než ta veverka MIley! *1* *9*
-
-
nevadí že je tlustá, možná to má z toho všeho stresu. třeba Madonna má úžasnou postavu protože každý den maká, protože diatám nevěři. -
-
Re: Re: Miley Cyrus je tlušťoška!
1.)jestly je miley tlustá tak sem čínskej papež 2.)madonna-dokonalá postava=vtipný,vypadá jak extrémě hnusnej chlap s blonďatýma vlasama. *16* -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus je tlušťoška!
Madonně je 51!!!!!!!! Na svůj věk vypadá velmi dobře!!!!!!! Chcu vidět Miley v 50!!!!!
-
-
lol řekni mi z čeho ona muže mit stres? *4* -
-
pani-rapperka
Taky by mě zajímalo s čeho ona může mít stres?Jenom si válí tu svou tlustou prdel a nic neumí!No lol! *3* -
no pohybování v tom světě slavných bez vypracovaného základu může působit velký stres a nával práce.. učit se scénář a učit se písničky a snažit se udržet je fakt hodně těžké, právě dávám příklad s Madonnou protože si vypracovala pevný základ když zpívala v rockovo backbeatovém stylu než si osvojila jméno a sólově přešla k popu.. písničky i hudbu si skládala sama tak je na ten frmol a nátlak kolem zvyklá -
-
Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus je tlušťoška!
To myslim že někteří třeba ani neměli někoho kdo by za ně skládal texty a takový ty věci,všecho si to museli dělat samy,myslim že teprve tady může bejt řeč o nějakým stresu a jinak to asi říct nejde ale Miley má za prdelí tatínka,kterej většinu těch věcí zařídí,navíc z jakých důvodů se má přestat točit ta hannah montana?Já se v tomhle světě nepohybuju takže nevim,ale většinou to bejvá hlavně proto,když dochází nápady a ubývá sledovanost,že by to v americe začínalo být už tím "ohrávaným"??... -
Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus je tlušťoška!
No promin že se do toho pletu,ale myslim že spoustě dalších dneska už slavných osobností dalo daleko víc a víc dřiny a odříkání,aby se někam vypracovali,nehledně na to že bud hráli nebo zpívali už od utlého věku.A hlavně svojí zásluhou se dopracovali až tam kde dneska jsou. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus je tlušťoška!
teď přímo nevím co tim myslíš *7*
-
-
-
-
-
Hmmm zase nějakje chytrak promluvil....takže chcš říct že si i s kamoškou rasistka???.....i kdyby byla tlusta tak co??...Leona ze superstar taky nebyla zrovna nejštíhlejší a kolik měla fanoušku...a možna že ma tvoje kamoška nějakou přibíraci tv ptž ja sem teda taky viděla plno koncertu nebo videa tedkon co měla a že by tam byla nějaka tlusta..to se mi važně nezda....pořad lepší než kdyby byla vychrtlej kostlivec...ale to vy s kamoškou asi ste co?..že odsusujete lidi při těle...tohle je važně demence českeho naroda *8* *15* -
-
Promiň, ale takoví už Češí jsou, Jestli se ti to nelíbí, sežeň si jiný občanství!!! -
jessw
Hm,a ty máš zase zeštíhlovací televizu nebo na čem se to díváš že?Hm,tak aspoň jsme skamarádkou štíhlejší než vona!No lol! *1* *15* -
Dobře tak se slovem rasismus sem to možna trochu přehnala, ale přece nebudu odsuzovat jenom někoho protože je tlustej???.....a jestli jeji kamoška miley měla rada a pak viděla že přibrala na vaze tak ji kuli tomu hned přestane mit rada...to mi přijde poněkud zvláštní -
-
Ona se ptala jestli vis, co znamená ,,rasismus" ???? -
nóóó ok...mi třeba přijde zvlaštni už to že ji ma někdo vubec rad *9* -
Miley už měla 2010 koncert jo?
-
-
Prej veverka *1* *1*
to jo no někdo si tu trošku plete dojmy s pojmy *1* a taky nechápu proč ste tu psali něco o tom že by Miley mohla bejt jako Madonna *13* každej si jde sám za sebe ne a že bude někdo někoho "kopírovat"... *15* -
-
však už kopíruje viděl/a si video *13* navíc kdyby byla tak slavná jak Madonna tak by to bylo super
-
-
holka ty asi nevis co znamena slovo rasizmus ze *5* -
-
smrt reppu. At žije rock pop
-
-
-