-
a dost
miley je nej. *14* a kdo ma opacny nazor tak at sem neleze *13* *13* *13* a zalozi si treba jine stranky ale tady se maj psat hezke veci o miley ane ze je krava a ze je blba,divna...ale ze je bezva herecka,spevacka.....no proste ze je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: a dost
Souhlasím *4*
-
-
hello?
nájde sa tu niekto normálny nad 15 rokov? kto má rád Miley ak áno napíš mi prosím správu ! *7* -
-
Re: hello?
já...15 mi bude až v lednu..estli newa teda *4* *3* -
-
Re: Re: hello?
Mě zas až v březnu to tky neva ne
-
-
-
Kde je ta Hannah Montana na věky.....Kde je, protože ji nemůžu v této jiné osobnosti najít.Neříkám že by měla být navždy Miley Stuartovou s blonďatou parukou, ale co takhle předešlá Miley Cyrus, také by se vám líbilo že by vydržela na věky....Já vím že jí asi většina z vás máte rádi,takže jim vzkazuji toto: Klidně ji mějte rádi mě je to šumafuk,toto je jenom můj názor.
Miley přečti si toto(i když vím že si to nepřečte,ale kdyby jo bylo by to super):Moc my chybíš, spíš my chybí ta stará Miley..........
A jestli Miley fans chcete klidně se to mě pusťte,ale říkám vám vy myslíte že se tím něco vyřeší...... -
Miley je skvělá, moc jí obdivuju za to, že i když jí mnozí kritizovali, ona zůstala sama sebou.
-
Račte zase všichni zklidnit hormony nebo vám to tu šmahem smáznu celé!
A madam tajemná si dá velký pozor na slovník nebo jí zařídím delší blok, případně rovnou smazání profilu, pokud se nepoučí...Kapišto?!! -
-
souhlasím, je to tu dost vulgární a stále jsou tu hádky...proto mě sem ani nebaví moc chodit...
-
Správně hudy *3*
-
-
nick.love
Miley je fakt děs!!
*16* -
-
Re: nick.love
Tak to teda pěkně lžeš.Miley je ta nejlepší zpěvačka na celým světě!!!!!!! -
Re: nick.love
souhlasim *4*
-
-
♥
Je to pravda že Miley bude v Praze? *7* -
-
Re: ♥
ted dokážu že ten chytřejší sem já a nebudu na tebe vyjíždět za to cos předtím říkala... normálně ti odpovím... miley by měla rozjet tento rok turné ale jestli přijede do čr se neví.. *5* -
-
Re: Re: ♥
Kéž,by přišla.. *14*
-
-
-
happy birthay *14* *3*
-
vy jste vážne debilové jestli se vám líbí ....v tom novém videoklipu je trapná jako nikdy předtim *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Pohled na Miley
Jsem psycholožka a poslední dobou se setkávám s tím, jak moje dcera nadává na novináře a bulvár, jak ničí Miley Cyrus. Jako správná matka se samozřejmě zajímám o to, co moje děti poslouchají.Moje dcera poslouchá Miley Cyrus. V poslední době se chování Miley nejeví zrovna nejlépe a Miley je poslední dobou často označována za špatný vzor. Pokud můžu mluvit za sebe, ano, pro dívky je špatným vzorem její chování, je špatné ukazovat na lesbické vztahy, kouřit dýmku a cigarety, dělat nevhodné pohyby a oblékat si vyzývavé oblečení, ale když si vezmeme, že Miley Cyrus se nikdy, jako Demi Lovato, neřezala, nikdy nebrala drogy jako Lindsay Lohan a nikdy nenastoupila do léčebny, co jí máme co dávat jako špatný vzor? Ano, sice kouřila šalvěj, ale přiznejme si, vodní dýmka není nic neobvyklého a znám i mladší děti(ano, děti), co mají problémy s drogami, řežou se a mají psychické problémy. Miley Cyrus je jen v nevýhodě, že je slavná a je velkým středem pozornosti. Spoustu holek v jejím věku dělá stejné věci, jen si toho nikdo nevšímá. Navíc Miley všechnu tu kritiku dokáže ustát, ale když se podíváme na Demi Lovato, která neustála kritiku od své kamarádky a hned nastoupila do léčebny-kdo je tu pak horší? Tímhle nechci říct, že Demi Lovato je špatná, jen že Miley dokáže spoustu věcí zvládnout a do léčebny nemá proč jít. Disney chce po svých hvězdách nevinnost a nic, co by malé děti pohoršovalo. Miley byla vždy takové divoké dítě, což také popisuje ve své knize a tak se jí ani pořádně nedivím, že když už měla tu svobodu, tak udělala hned to, co jí napadlo udělat jako první-ukázat, co je pořádně Miley Cyrus zač! Jenže lidé se nebyli schopni vyrovnat s tím, že Miley není Hannah Montana, ale Miley Cyrus. Například Taylor Momsen, hrála v Gossip Girl, kde si ji moc lidí nemohlo srovnávat se sladkou dívkou, tudíž sice její změna byl šok, ale poté si na to lidi zvykli. Ne jako u Miley. Video, kde kouří šalvěj je podle mě pro ni velký podraz, hlavně od jejích přátel, že to vůbec uvěřejnili. Miley za to nemohla. Myslím, že ti, co jí tu jen hloupě nadáváte, jak se chová špatně a tak, zkuste si ji nejřív potkat a pak o ní mluvte. Z vyprávění fanoušků vyplývá, jak moc je to milý člověk. Představte si, jak těžký má život a pak ji odsuzujte. -
-
Re: Pohled na Miley
Souhlasím se vším, co se týče M ale s tím o Demi ne. Ona se sice sesypala, ale léčit se jela, protože sama chtěla. Klidně mohla být doma. Myslím si, že Demi je silná, prtoože se rozhodla, že s ní není něco v pořádku a musí se léčit. A taky, kdo by na tom byl dobře, když je denodenně s bývalým, který tam má svou přítelkyni. Navíc, když toho bývalého (joea) měla Demi hrozně ráda. A navíc, nikdo přesně neví, proč tu holku uhodila. -
souhlasim s každym slovem *4* -
-
Re: Re: Pohled na Miley
já tky jako kromě těch tzv "nevhodných pohybů" a "vyzývavého oblečení".... na tom právě nic není.. tím má aspon miley nakloněných spoustu mužských fanoušků. miley právě tím že už se chová více dospěle a taky že je více sexy si na svou stranu naklonila spoustu starších fanoušků. já nvm jako ale přece nemůže mít pořád na koncertech samí malí holky který skáčou s plakáte HM... *1* -
-
Re: Re: Re: Pohled na Miley
no právě takový holčičky přímo miluju *1* nedokážou pochopit že Miley je už dospělá pořád jí maj za malinkou slaďoučkou s blonďatou parukou....slaďoučká je pořád to jo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pohled na Miley
jj *4* *15*
-
-
Re: Re: Re: Pohled na Miley
no tk s tim taky nesouhlasim *15* ale jinak nejlepší řeč tady *15*
-
-
-
moje slova! děkujeme, že jste sem něco takového napsala, je to naprostá pravda... -
přesně konečně tu je někdo dospělej který tomu rozumí, Miley je teď trochu divoká, ale vim že uvnitř je to pořád ta samá holka jako byla akorát vyrosta.....moc děkuju že jste to sem napsala a doufám že si z toho lidi něco vezmou ;) -
-
přesně *3*
-
-
tak tohle je to nejlepší co kdy kdo o miley řekl... je to naprostá pravda a obrovskej souhlas s tím sdílím... *3* *14* *3* *4* -
-
jenom k těm nevhodným pohybům... jo možná to menším holkám který jí poslouchaj vadí ale myslím si že mužským fanouškům se to líbí.. mě též *14* *14*
-
-