Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tejul
    Tak jak rikala LailaSixReal o tom jak furt nadavate na Miley ze neumi zpivat a ze selenka zpiva lip hmm tak si prosim poslechnete jak ta vase fantasticka krasna a dokanala Selena BOHUZEL neumi zpivat
    http://www.youtube.com/watch?v=HMGpIj_yR7U&feature=fvwrel

Vynechava ji hlas a ma to dost falesne jeste ze tam ma ty jeji fanousky jinak si myslim ze by neodzpivala
    • dobrý tak akorát na odhánění myší *1* *2*
    • Tak to máš teda Pravdu!! Já Selenu ráda nemám a nikdy sem neměla! Ale to že neumí zpívat je pravda! :)
  • Prosim Vás, už neřešte Miley/Hannah, tato stránka se týká o Miley, tak se bavme o ní, její koncerty, deska, songy, filmy a pod. ať se to tu trochu pohne jinam. Nekonečné handrkování o tom jestli je něco dobrý nebo ne, nemá cenu řešit, každý má svoje názory, nikdo Vám je nebere, ale když se to někomu líbí tak proč hned kritizovat.
    • Tereza
      A o čem se tu celou dobu bavíme? O seriálu ve kterým Miley Cyrus hraje. Když teda máme řešit/bavit se o věcech co se Miley týkaji! *2* Trošku mimo cooo? *2* *2*
      • to máš pravdu, ale nebaví mě jak se tu řeší Hannah Montana. Už je to trapný.A koukam že tvé komentáře jen vyvolávají hádky. Co takhle řešit její kampaň ohledně Haiti. Mimo jseš tady možná tak ty, když to tu stále dokola řešíš.
        • Tereza
          Kdepak *3* Já nemám zapotřebí tu něco vyvolávat *3* Jen jsem se vás tu na Hannu Montanu optala,tot' vše a to se snad může. Vždycky se to TU řešilo a psalo se TU o tom a to asi bude i dál *3* Bavte se tu o čem chcete, já vám nic z toho neberu *3*
          • já jen že už ohledně hanny bylo dost. Já ti ani na to neodpovídala, ale když se koukneš tak tvůj dotaz vyvolal spor :-) tak prosím už žádná hannah montana. *3* už něco jiného.
            • Tereza
              To je mi líto, že vyvolal spor. V tom ten úmysl rozhodně nebyl. Tady ale vyvolá spor byt' i jen jedno jediný nevlidný slovíčko ohledně Miley.
  • Andrejka10
    hádky až do nekonečna... armenakos to vystihl! Snaží se vás přesdvěčit, že miley je hodná osobnost, jela do haiti, řešíte Hannu minulost tak řešte součastnost Cd, koncert,(třeba i dítě). Ale je to váš názor, nikdo Vám ho nebere. armenakos se prostě narodil s povahou, že se snaží tady držet pořádek a aby ste měli Miley v oblibě. a terko: jestli sem píšeš něco jako: že se ti nelíbí Hannah montana, tak si to nech pro sebe nabo to sem nepiš a zeptej se lidí v blízkém okolí! a nenarušuj klid! kvůli tvé dlouhé slohovce tu zas vypukla válka! marnila sis tím čas, když si věděla že to tu tahle dopadne! PA! *16* *12*
    • Tereza
      Andreo, nehraj si tu prosím na někoho kdo by chtěl někoho nějak něčím poučovat, na to nemáš. Uděláš mi velikou radost, když mě budeš na osobnostech ignorovat - jak umíš! O tvé projevy nestojím. S vámi je to tu marný, protože SEM opravdu člověk nemůže přijít ani s dotazem. Najednou je armenakos "zlatíčko", co? Jste trapní, ubohý a MALÝ nevychovanci! Nebudu své okolí zatěžovat něčím takovým jako je Montana, protože naštěstí mé okolí je normální a o tohle se nezajímá. Ptala jsem se tedy proto TAM kde nějaký zájem je. Pouze ptala. Sem si můžu napsat a zeptat se tu na co budu chtít. Vy to neumíte přijmat jinak než hádkama, ale to je váš boj. SBOHEM!
      • terko to jsi opravdu vystihla!! už od začátku píšeš normální komentáře narozdíl tady od pár nejmenovaných jedinců.....armenakose nemá cenu řešit, ten musí mít pořád pravdu a hlavní slovo!!!
        • taky si mislím že to vistihla... *4* *4*
        • Tereza
          Děkuji Lenny *3*
      • Andrejka10
        a timhle právě ty hádky vyvoláváš Terezo, na armenakose si můžu měnit názor kdy chci, a prej že sme navychovanci, podivej se na sebe a zamysli se! nám tu budeš nadávat! a napsat si sem co chceš nemůžeš, jo a ještě něco: armenakos jen reaguje, je jinačí než ty, smiř se s tím, že Hannah montana bude, je a byla serial všech dob (teda jen pro některý), *12* a když tě mám ignorovat tak proč mi neustále píšeš vzkazy? Proč si sem já tohle napíšu a ty hned štěkáš?! Zamysli se! Terezo! *16* *16* *16*
        • Tereza
          Nechtěj mě rozesmát. Tomáš nikdy nereaguje normálně a nejsem toho svědkem jen já! Názor si měn, mě je to volný. Tohle je diskuze, kde napsat můžu kdy budu chtít a co budu chtít. Takže to o co se snažíš je zbytečný. Z tebe si na zadek nesednu, tak se nenervuj.
          • Andrejka10
            mě je to jedno, klidně si tu hařteř, tvoje věc.
  • jana291995

HEJKY

Dneska se mi zdálo,že sem byla na koncertu Miley,a že sem se natáhla,a ona na mě šáhla..xD..já sem byla upe štastná!!tyjo,jestli u nás bude vystupovat,tak na ten koncert musím,třeba se to stane..! *14*
    • Re: HEJKY

To je dobrej sen mě se jednou zdálo to už je ale dávno že sem neměla na vstupenku a Miley mi řekla že s ní můžu jít do zákulisí a že mi ukáže svoje oblečení na koncert a pak sem se probudila takže sem ani neviděla koncert
      • alusqa99

Re: Re: HEJKY

To jsou dobrý sny. Mě se taky zdálo že jsem byla na koncertu. Dokonce se mi i zdálo že jsem Hannah Montana Tak to byl super sen.
        Jinak bych taky mooc chtěla jít na koncert Miley. Ona je nejlepšíí *14* *14*
        • Re: Re: Re: HEJKY

Bejt Hannah Montana to by bylo super ještě lepší bejt Miley.
  • Ty vlasy si nechala ostříhat pro holčičku s rakovinou takže respekt pro ní!! *3*
    • to teda je uzasna *14*
  • miley11cyrus

miley koncert

miley cyrus bude v Praze asi jo tak se tam potkáme *1*
  • jak nekdo nemuže mít rád Miley kvuli tomu , že je blondyna a má jinej učes . to je neuvěřitelny . *9* *7* nemít rád svého idola jen kvuli tomu , že nevypadá jako ve vašich představách . no, nikdo není dokonalej .me se Mileyin učes taky moc nelíbí , ale zbožnuju její písně a co jiného od ni čekat - neni to modelka, aby musela vypadat dokonale . a navic neni jediná , kdo má takovy učes .
    • myslím si to samé *4*
    • Ukažou se praví fanoušci ;)
  • Všechno nejlepší k narozeninám Miley *2* *1*
  • Andrejka10
    tak a teď tady všichni vidíte, jaký sou ty lidi sobci! Jsem tak dopálená! Vy nejste opravdoví fans, jenom jste ji milovali podle vzhledu. Vidím tady příspěvky typu "Měli jsme tě rádi,ale jak ses ostříhala nesnášíme tě!", vy jí nemáte rádi kvůli tomu jak vypadá??? Jste teda fakt skvělí fanoušci! Takové fans bych nechtěla! Já ji mám ráda kvůli štědrosti,odhodlanosti a talentu! Ale jak vidím, ostatní podle vzhledu! Takže lidi, pěkně jste mě na****i! Je mi jedno jestli se to smaže nebo ne,hlavně at to vidí ti falešní fans.

PS: Byli jsme na dovče v Americe,proto jsem tohle nenapsala dříve
    • takovy kecy v americe jestli se ti tak libi tak sem nechod tady ji spiš kritizuji !!!!!!!!
      • Andrejka10
        závidíš co? Radši sem nechoďte vy, když jí kritizujete. Jste tak hloupí a nechápaví. Jo dobře, možná je vulgárnější, ale vy jí nemáte co kritizovat. ¨Je to její život páč se chováte jak děti (ó počkat! Já zapomněla! Vždyť vy jste děti!)
    • Já nejsem její ,velká, fanynka a proto asi její image pro mě moc neznamená, sice se mi vlasy nelíbí, ale ona bude mít zas za rok nové tak proč to řešit?
      Ale zase pro ty ,velké, fans to může být šok, potřebujou si jen zvyknout, ale podle mě ti co tady píšou urážky, chcou ostatní fans jenom naštvat, takže já bych takové příspěvky neřešila.

Ps.: dovolenác Americe? Těžká závist, taky bych to brala *3*
  • Je to zoufalec co se snaží přitáhnout pozornost.. chová se jak d*vka oblíká se tak i všechno ostatní, a to jestli ty vlasy dala na charitu, je fajn, ale nevyváží to, to jak se chová. vždyť na to předávání se koukají i děcka.. bylo to nechutný a já na ni už zvědavá teda nejsem!! jo asi jsem ji odsoudila, ale je to moje věc a můj názor!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit