-
nejlepší je miley
Miley toho dokázala hodně je nejlepší i love you *14* -
-
Re: nejlepší je miley
to jo a Miley vyhrála cenu MTV Movie awards 2009 za nejlepší song, k filmu Hannah Montana: The movie, The climb. Chuděrka nevěděla co říkat, tak se zamyslela, a děkovala Bohu(tak jsem to přeložila), svojí mámě a prostě všem!
-
-
Miley dabuje...
Miley v HM dabuje Pavlína Dytrtová ale ve filmu ji bohužel dabuje někdo jiný :( -
-
Re: Miley dabuje...
joo diky a nevis kdo dabuje jacksna??
-
-
niky
ahoj lidičky hele nevite co to je jak na jeetixu začnou behat ukazky z hanny montana a cemp rocku a podtim sou tuzný nazvy kin pls poradte *9* *9* *3* -
vy jste vážne debilové jestli se vám líbí ....v tom novém videoklipu je trapná jako nikdy předtim *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
je zvláštní to jak se změnila nejspíš proto že si na Hanně Montaně vybudovala pověst růžové bárbíny . A tak se chtěla předvést jaká je punkerka . Já osobně nemám žádný problém s jejím účesem a tetováním ... Ale to její chování jak pořád vystrkuje ten jazyk a jak pořád kroutí tím zadkem ... CHOVÁ SE JAKO MŮJ PES *1* to už je trochu moc . A ten její výstup na MTV je vrchol všeho . Zajímalo by mě jak to vidí její rodiče *7*
-
odepsala mi...
bože....td mi miley 2x odepsala!!!=o) ta je užasná..... -
Miley Cyrus
Je tu mnoho inteligentů, kteří tu komentují její vzhled, že?
Ona za to asi nemůže panebože, nikdo není bez chyby, ale jsou takoví, kteří si myslí že jsou dokonalí co? Nechte ji být jak můžete vědět že to je Kr*va, p**a a další věci? Jo a to s Nickem Jonasem,ani nemůžete vědět co se mezi nimi stalo, jste fakt směšní, vždycky je vina na obou stranách, jo a někdy jste fakt směšní, vy fakt věříte, co se píše v těch bulvárních plátcích, nebo v Bravu? Jasně, taky si to přečtu, zasměju se ale pustím to z hlavy, určitě nějaký úlety měla, ale to nejsou důvody ji takhle odsuzovat nás nemá zajímat její soukromí, ale to co nám může dát, a ona nám to dává, svůj jedinečný mediální talent, jak zpíváním, tak hraním, tak tady neřešte, jaká je, ale jak se vám líbí její zpěv nebo hraní protože to jako jediné můžete POSUZOVAT! *16* -
-
Re: Miley Cyrus
Jo máš pravdu mně se jak hraje aji jak zpívá moc líbí *3* *3* *3*
-
-
blog
ahoj prosím podívejte se na mé blogy www.mileysmileyfan.blog.cz www.selenagomezfanss.blog.cz www.hannahmontanakt.blog.cz
dík -
-
Re: blog
to jsou všechny tvoje blogy? jich ale je *3*
-
-
Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Miley ošklivá,smrad z ***** atd. No a co, každý jsme nějaký a upřímně,tolik fans přece nemůže mít nějaká "tamta" zpěvačka z ulice, jen veliká hvězda má tolik fans a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už je plešatá nebo ne.
Má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.
Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)
Tak hodně štěstí Miley a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) ♥ ♥ ♥ PS: A když těm falešným fans řeknete, ať jsou zticha,nezabírá to. Je to k zlosti,ale prostě je ignorujte :) tom a další, co tady píšou že je - nechci to ani psát - ***** * *****, tak ať si laskavě zalezou někam a asi by měli tyto komenty smazat, a podle mě jsem tu už naposled, protože jak tady o Miley Cyrus mluvíte je nesnesitelné. Dávala jsem vám ještě šanci, jenže si nedáte říct :p Já, hbdelfin, armenakos atakdále sem už kvůli tomu nechodíme, tak se nad sebou zamyslete ;)) Bye bye -
-
Tvůj komentář mě fascinuje Andrejko10! Miluju Miley Cyrus vím o ní všechno a tvůj komentář me dostal až k pláči!
Děkuju moc že i ty aostatní máte rádi Miley Cyrus a tím mám vás ráda všechny!
Bye Bye -
presne tak souhlasim se vsim co jsi tu napsala....at se jdou ti ubozaci bodnout *4*
-
-
Miley
Je super!Hlavně album Cant be tamed.Jsou tam fakt dobré písnicky.Doufám že bude koncert v ČR. *4* -
-
Re: Miley
bude ale až po dubnu odhadje v červnu. -
-
Re: Re: Miley
to je asi trochu blbost když v červnu má koncerty v austrálii... *9* -
-
Re: Re: Re: Miley
jo ale pisu to co mi rekla -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
Jenom aby to nebylo jak minulý rok.pořád se o tom mluvilo a nakonec stejne žádný koncert nebyl *5* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
*15* *15* *15* -
nečtu -
JULIUSSAHULA:OPRAVDU SI TO PO SOBĚ ČTEŠ? *15* MYSLÍM,ŽE NE *15* ALE TO JE JEDNO. VŠAK JÁ TO PO TOBĚ VŽDYCKY NĚJAK ROZLUŠTÍM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
no já si nemýsíl že by si miley cyrus ďála legraci a navíc se už zapsala ale ještě neuvedla kdy ale jsem zvědavej kdy protože ji to minule málem nešlo tak to nedává předem -
ale minulej rok to byli jenom klepy... nikdo nic nevěděl akorát se roznesl dost velkej drb *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Miley
njn ale doufam ze tento rok jeste jo *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
TAK TO URČITĚ JO. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-