Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • q

je tak nádherná,moc se mi libi. *4*
  • ta je hrozná skoda ze si ostříhala vlasy v HM ve filmu jí to slušelo víc a navíc jak se ted chová divne ... no proste hrozny
  • Miely Cyrus

Ahojky lidi,také máte rádi Miley Cyrus?
    Nebo máte radši Hannah Montanu?Prosím napište to sem!!!Děkujeme klubko Miley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • bluejeans

Re: Miely Cyrus

Miley *15* *15* *15* *15* *15* *14*
      • armenakos1

Re: Re: Miely Cyrus

miley.. páč role hannah byla pro miley tak trošku "chyba" ted si jí každej furt srovnává s rolí hannah a to se mi nelíbí.. miley ukončila smlouvu s disney a už je to prostě jenom MILEY CYRUS !! *14* *14* Love U Miley *14* *14* *14*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miely Cyrus

miley!!!!a neřekla bych, že role hannah byla chyba, spíše je to v lidech, aby si oni uvědomili, že miley je jiná, než hannah...
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Miely Cyrus

ne že je jiná než hannah ale proto že hannah byla jenom role v seriálu.. *4*
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: Miely Cyrus

ni, tak nějak jsem to myslela *3*
  • nikol: Miley NENÍ debilka . myslíš , že celebrita se jí říká jen tak ? skoro každý ví kdo je Miley Cyrus . Udělala pár chyb . je to ostatně člověk a stejně je to fajn holka. *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Miley

Miley je super :) sympatická *3*
  • záhada,

jaktože není Miley mezi 10 zpěvačkami a herečkami?
    • Re: záhada,

To už se jednou stalo ale pak se to zase vrátilo.
  • Ty krátké vlasy jsou to jediné, co se mi na její proměně líbí, hezky jí to zvýrazní obličej. Ale je už moc vychrtlá, fotí samé trapné fotky, to vyplazování jazyku je už trapný.. to neumí jinak zaujmout?? Myslí si asi, že je sexy, ale spíš je pro smích *7* Přitom talentovaná určitě, dřív mi byla i sympatická, ale co ze sebe ted' dělá, už je přehnaný... ale její songy mám ráda.
  • Mentalista14
    Happy B-day Miley
  • když už je někdo fanouškem miley , měl by jí mít rád ikdyž se ona rozhodne *4* *4* *4* ostříhat si vlasy nebo mít třeba tetování . je to samozřejmě vaše věc co si o ni myslíte a já to nijak neovlivním . nechci si hrát na toho co všemu rozumí , ale STEJNĚ - kdo ji nemá rád kvuli jejím vlasum asi to není opravdovy fanoušek .
    • vanessajade3
      asi tak naprosto souhlasím *4* *4* *4*
  • vše nejlepší!! a k tomu jak jí tady nadáváte že má hnusný vlasy... dejte jí laskavě pokoj, nepleťte se jí do stylu vám taky někdo nekecá do toho jak se máte a nemáte oblíkat.. já jí mám ráda protože je sama sebou!! tak jí nechte být a všímejte si svého!! (přečetla jsem si vaše komentáře jak někteří říkají že dřív byla hezčí a že teď je hrůza děs.. to je teda pěkně hnusný asi by jste taky nabyli moc štastný kdyby vám to tu někdo řekl..ne?) je vidět že těchto lidí jako jsem já.. je tu skutečně málo!! *16* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit