-
jj
miley *14* miley *miley *6*14* miley *14* miley *14* miley *14* miley *6milmiley *14* ey *14* * -
se znicila bila heska holka
-
delete
-
wow...člověk sem zavítá po strašně dlouhé době a je to tu furt stejný *1* hádky, hádky, hádky...a zase jenom tyhle hádky...né lidi, mně už je to úplně jedno, se klidně hádejte, že miley je taková a taková...prostě já jako Smiler ji budu vždy respektovat ve všem, co dělá, je to její život...budu ji podporovat, protože se mi prostě líbí, jak vzhledově, tak i její osobnost je skvělá...ale prostě mě nebaví se hádat tady se všemi, kterým se nelíbí...prostě je mi jedno, co si o ní ostatní myslí...já mám svůj názor, vy máte svůj názor...tak nazdar *3*
-
miley ray cirus
MILEY RAY CIRUS jinak HANAH MONTANA mam ji rada protoze se mi libi jeji muzika jeji film HANAH MONTANA ale *4* *4* *4* taky semi libi ona sama *3* i nako HANAH MONTANA je proste dobra *15* *15* *15* *15* ale jak jsem videla nedno cislo BRAVO a tam mnela pirsing *16* *16* *16* ATO MNE NANI NASTVALO *10* ALE UZ JI MAM RADA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: miley ray cirus
píše sa to cyrus ale neva dakujeme za koment *4* a za tvoj názor *4* -
-
Re: Re: miley ray cirus
no michael je superrrrrrrrr
-
-
-
Byla jsem od miley velka faninka ale uz nejdem miley jestli to ctes tak vidis ze kdys ses tet hodne zmenila a si tet p...a tak te uz nikdo nema rad prosim jestli to jde tak budzase miley jakou sme meli radi prosim *13*
-
-
Ty len zavidis je uplne OK neviem co vzdy riesite je dokonala
-
-
tajemna3473: Nechtela by jsi dat laskave ku... pokoj s tou tvoji zajeba... Selenkou ,nwm jestli vis ale asi ne SI NA DISKUZI OD MILEY CYRUS jasny
ty tvoje nektery komenty vypadaji jak kdyby si vazne byla total hlupa a nevedela o svete nekdy opravdu nevim co si o tobe mam myslet... A nebo ti napisu tady vse co si myslim o tve sladce selence a ver mi ze to fakt nerozchodis -
-
Správně, tohle je diskuze Miley Cyrus, a ona tady básní o své "SELENCE" *11*.
-
-
...?
no já teda nikomu nezávidím ale pochybyju o vás dvou že ji znáte!!hh!myslím že vám to nikdo nevěří a jestli to chceš prosím dokázat tak my pošli na mail její tel.číslo!pokud ne tak ti to nevěřim a říkám ti já si to ověřím jesli je to pravý!!! -
-
Re: ...?
Přesně.Ted si jí pěkně setřela *15* . -
-
Re: Re: ...?
jo díky a ještě jsem ti chtela říct že miley určite nemá stejné číslo jako ze 3 třídy!!!
-
-
-
....
Ahooooj jsem v kontakatu s Miley Cyrus děkuji moc aknellce!!Miley Cyrus je super holka a taky kamarádská!!(A jsem si jistá že je t pravá Miley! -
-
Re: ....
jak v kontaktu ja chci taky plosiiiim *3* -
Re: ....
jo_?_?_? a proč seš si tak jistá_? *7* *1* -
-
Re: Re: ....
víš kdyby sji to viděla tak jsi si jistá taky *1* *4* *15* a moje kamarádka ti to klído dosvědčí a ona si s ní povídá už dlouho a je to pravá miley!a jistá jsi sem to se neboj *4* *7* *10* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: ....
*1* hech to já se nebojim *1* mě je to celkem jedno páč jí nějak nemusim *1* *1* jen mě zajímalo proč si stim tak jista *1* ae stejně si myslim že je to další FAKE *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
hm když myslíš ale já si to teda nemyslím bo tohle je fakt soopravdy je to něco jako facebook!...ale musíš najít správnou osobnost víš a koukat kolik tam má fanoušku a tak víš a potom jistíš jeslti je pravá!!a ta je! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
myslíš ale já tomu věřím tohle není icq ani skype je to neco jinýho na co chodí 1000 fanoušku a to bude miley víš!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
wíš kolik upe mots PRAVEJCH miley tady je..ae thak to je twoje wěc klidně si sní teda píš když myslíš že je to ona *1* ae jen ti řeknu že je to celkem sranda páč sme skámoškou taky jednou dalx na net icq jako že je to miley a jako sranda jak na to každej skočil a co nám psalx *1* *1* tak jako takowejch wěcí tu koluje....takže strašnej fejk *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
katulka363
Ona uzasna miluju jii LOVE *1* *14*