-
jojo
miley11cirus vžydcky máš pravdu ,Miley is best! -
můj názor
ahoj můj názor na Miley je, že má určitě talent, ale mě osobně je dost nesimpatická a moc ji nemusim.. A to hlavně proto že nejdřív se snažila bejt sladká jak gumový medvídek :) a teď si hraje na drsnou.... Taková Avril Lavigne je fajn a je Rebelka (v úvozovkách) už od začátku kariéry... Ti kdo milují Miley tak jim to neberu jen říkám svůj názor..... :-) -
The time of you lives
Ahojky lidicky, chtela jsem se zeptat jestli nevite, kdy se u nas v cechach nebo nekde pobliz bude prodavat miley cd the time of your lives?? nebo aspon nejaky odkaz na stranku, kde si to muzu koupit *4* predem diky za odpoved -
omg..
veverkamiska: Jo tak se pak vyfot s Miley a dej to sem jo??omg.. -
-
Re: omg..
proc bych se s ni mela fotit kdyz nebude doma bude na koncerte -
-
Re: Re: omg..
A nepsala si náhodou že by měla bejt doma??Už se v tom trochu ztrácíš holčičko... -
-
Re: Re: Re: omg..
měla ale pak sem se koukla na koncerty a má bejt na koncertě -
-
Re: Re: Re: Re: omg..
ou..najednou... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omg..
si fakt stupidní jako ty co tady psali to stejný
-
-
-
-
-
-
Jako nechápu co na té holce kdo vidí, je trapná a jestli jste viděli nový klip a neudělalo se vám špatně, tak jste vadní...ta holka je trapná a nechápu čeho tím chce dosáhnout...tohle všechno vede maximálně k tomu, že si o ni všichni myslí, že je to prostá dě*ka *11* *11* *11* *11*
-
Miley nebude v ČR
Četla jsem si posledních pár komentářů a zjistila jsem že si tu hodně lidí myslí že Miley sem přijede na svém turné, ale to není pravda. Má turné po Americe až do konce tohoto roku, natáčí nový film, nový videoklip, nahrává nové písničky na new CD, bude natáčet Hannah Montanu 4.sérii a nevím co ještě, takže ani nevím kdy by to stíhala. Ale doufám že bude mít turné po Evropě -
-
Re: Miley nebude v ČR
to je dobře,že tady nebude bych jí musela jít vypískat =D -
-
Re: Re: Miley nebude v ČR
hou hou hou,mierni sa,nikoho tu nezajimas,nechapem naco tu este si!!! -
Re: Re: Miley nebude v ČR
zavres uz do pici tu hubu uz mi lezes na nervi uz sem to tady jednou psala ze kdyz se ti miley nelibi tak sem lezes jdi si na stranku karel gott toho poslouchas ne tak se podivej na top osobnosti je druha michael jakson je prvni ale jenom protoze umrel predtim byl nevim kolikatej ale uz pekne stoupa dolu pred nekolika dnema to bylo o trista tisic a ted jenom o 100 tisic a nelez sem a to rikam naposled jinak to oznamim aMIKOVI A PAK SE MUZES ODSTEHOVAT TREBA NA ALJASKU DEBILKO ZKURVENA -
-
Re: Re: Re: Miley nebude v ČR
souhlasim!!!!!! *1*
-
-
-
-
Tohle má být vzor pro dnešní mládež? Jestli ano, tenhle svět jde vážně někam do háje ..
-
Nazdárek lidi,já si myslím, že Miley Cyrus je prostě dokonalá.Ty její písničky jsou boží.A je mi jedno jak se teďka Miley chová a jak teď vypadá.A selemu gomez fakt nemusim a mě se zdá že skládá děsný písničky.Ale zato Miley má písničky melodické a maj grády.
-
-
například Liberty walk..to je božíí *14*
-
-
Miley *10* *6* *10*
Sak jo Demi je taky skvela, ale proste nekomu se vic libi Miley. A nechova se jak stetka,a le jako pubertacka a ma na to pravo! Ktera celebrita nema trapasy???
Miley *14* *14* *14* -
-
Re: Miley *10* *6* *10*
Miley, že nemá trapasy?!? Já bych jich našla tolik!!
-
-
Miley
Jste ubohý, fakt, neumíte ocenit nikoho, místo abyste jí podpořili tak jí tu pomlouváte, představte si, že by tu někdo založil vaši stránku a všichni říkali, že nic neumíte, a jste hnusný, pěkně trapný, vůbec není nafrněná, její nejlepší kámoška, je úplně nenápadná, během koncertů, si povídá s malýma dětma, na autogramiádách, které pořáda se snaží, aby se na všechny dostalo, dokonce je objímá, je fakt skvělá, myslím, že hraje dobře, a zpívá ještě líp, má fakt skvělej styl, spíš byste měli dát najevo, co na ní máte rádi... *5*