Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lili1997

NEW PISNICKY

ALE VYMAZTE SI MEZIRKU U B LOG NEBO TO NEPUJDE JINAK JSOU SKVELY
  • Premiera Zrušena

Dnešní Anglická Premiera The Last song byla zrušena kvůli výbuchu sopky - prachem nad Evropou - kvůli zastavení letecké dopravy a také z důvodu bezpečnosti... Měla by se přesunout na jiné datum. Miley byla dnes v Show GMTV kde říkala proč se Dnešní Anglické premieri nezůčastní. Premiera v Něměcku 24.4. by se už uskutečnit měla
  • anett96

Help prosím !

lidi prosím sice se to netýká Miley Cyrus to se omlouvám ale prosím potřebuju poradit jestli nevíte jak se jmunuje jeden film:
    Jsou to takový dvě holky obě dvě uplně stejný jsou blonďatý a ta jedna je hrozně bohatá modelka a takhle a ta druhá chudá a musí pomáhat v restauraci. Pak se potkají a vymění se a najdou si kluka ta bohatá v tej jejich čtvrti a ta chudá nějakýho prince..
    nevite prosím o jakej jde film?
    a omlouvám se že to cpu do diskuze o Miley. *4*
  • antidicaprio

ahoj

ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
    No jo,reklamaXD
    budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju

http://antidicaprio.blog.cz/
  • Andrejka10
    Podle mně jí to moc sekne. Jako blonca je hezká,ale v těch hnědejch vlasech se mi líbila víc. Armenakos má pravdu,ty vaše kecy typu: Miley, jsi blbka a blablabla....Myslíte si snad,že si to Miley přečte? Jestli jo tak jářku... *6* *6* *6* *6*
  • hannahmontanahm

Pls hlásněte tady...

Pls hlásněte pro mě tady: http://karinka28.blog.cz/0906/nej-p isnicka-finale#comment59460746 jsem tam jako TeRRy*PeRRy* a jsem tam s písničkou od Miley Cyrus s Písničkou The Climb!!Tak hlásni!!*1*
  • miley11cyrus

h

taky jsem se dívala na jetixu na nový film je super *14*
  • cool.girl.love

syndynce došli....

holky syndynce ty fotky došli taksuper doufám že vám taky!
    • lenicqa24

Re: syndynce došli....

Mě ne... *7*
      Malkova.Lenicka@seznam.cz
    • 12mileynka12

ale vypada to ze je to z televize
      • cool.girl.love

Re: Re: syndynce došli....

ne nejsou já ti to snad vysvětlila ne?cháppeš?? *4* *7* *1* *3*
        • nicky0012

Re: Re: Re: syndynce došli....

a co líbilo se ti to tam?,mno fotky trochu víc rozmázlý ale tak chápu že na focení nebyl čas mno to se teda máš že jsi tam byla! *4* *1* *3*
    • xxx_smiley_xxx

Jaký fotky ? xD Pls pošlete mi tky xD
      LaDy.Tisdale@seznam.cz *14* *14* *14*
    • miley11cyrus

mě ne 11klara111@seznam.cz plsss *5*
      • nicky0012

Re: Re: syndynce došli....

hele deny ona na tom koncertu fakt byla já myslela že si dělala sranda!
    • syndynka

jj došli mě a sou trochu víc rozmazaný a je to v poho *3* *3*
  • Miley mám ráda ale po tom co jsem viděla včera..jsem trochu znechucená!
    Je mi jedno jak vypadá nebo jaké má vlasy ale to chování je děs! Říká sice že si zas vlasy nechá narůst ale k čemu to bude když se bude stále chovat jak levná holka?!
    Nevím co má s tím jazykem že ho furt musí vyplazovat..a taky nechápu proč furt vystrkuje ten zadek?! *13* *9* asi by jí to už mohl někdo říct že to co předvádí je trapné,kord ta její rodina!!
    To je můj názor..!Trochu jsem se rozepsala.
  • no sorry, ale srovnávat Miley se Selenou? já Selenu snesu jako herečku, songy má hezký, ale zpěv?! vždyť to je jako kdyby zpívala malá 5-ti letá holčička... To zlatá Miley... ale k těm videím.. je pravda, že Miley má teď trochu jinej hlas, mě se třeba nelíbí, řeknu to na rovinu a myslím si, že na AMA's se jí vystoupení v divných šatech zrovna dvakrát moc nepovedlo, srovnat to s jinými umělci. Ale, toť můj názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit