-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
happy brthay smiley
-
Milá Miley...
Jsem moc šťastná, že s pomocí serveru osobnosti.cz ti mohu napsat. Jsem tvá největší fanynka! Fakt! Ty ostatní na mě nemaj ani náhodou! Každej den když usínám na tebe myslim, ale nejsem lesba. Zpívám si třeba tvoje písničky, kterym sice nerozumim, ale to nevadí řikám kraviny, víš. A chci být jako ty! Uplně jako ty! Ve všech směrech! Škoda že nevím, jaký sestřih máš tam dole, udělala bych si stejný. Doufám, že ti to nepříjde nechutný, chci být jen jako ty to je vše! A taky mam jedno prso větší než druhý. S nadějí sem prohlížela tvoje fotky kde si v plavkách, ale bohužel ty je máš akorát, né jako já. Nevím co mam dělat. Co myslíš? Děkuju za to, že jsi
Tvá největší fanynka,
Zuzíí Cool nejvíc!
PS: Abys věděla co máš dělat, až to uvidíš-> TRIANSLAJTE IT! (přelož to!) *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Milá Miley...
promin ale ty budeš asi nějaká malá holčička co ? protože jinak by sis nemyslela že tohle co jsi napsala miley uvidí a přeloží si to...mno jasně určo miley chodí na české stránky...eště kdyby tak nějakou znala co ??'! promin ale fakt TRAPAS!! *1* *1*
jinak PEACE* *3* -
Ahojky..jakou e-mailovou adresu má Miley..?A už ti odpověděla..? -
Cožeeeeeeeeeeee??????????!!!!!!!!! Proč by Miley chodila na Českou diskuzi (která mimochodem slouží jenom aby se o tý hvězdě bavili a ne aby jí psali nějaký blbosti kterým stejně nebude rozumět)Miley má na starosti lepší věci než chodit na diskuzi kterou asni nezná, pochopila bych kdyby napsala na americkou stránku ale na Českou trochu blbost. Jo a kterou hvězdu by zajímalo že si si prohlížela její fotky na kterejch byla v plavkách, řekla by si že je to trochu úchylný. A když si největší fanoušek Miley tak jaký film teď natáčí? hele promiň jestli jsem tě nějak urazila, ale prostě miley by na Českou diskuzi nešla, zkus jí napsat na youtube, ale musíš jí to tam napsat anglicky na její profil MCcFFFOOrrREalz nebo tak nějak -
-
Re: Re: Milá Miley...
Sice nejsem ta holka..,ale myslím že vnatáčí LOL,ale newím jistě abych neřikala kravinu xD :D jinak souhlasim uchilny jako plavky atd.!!No ani se nedivím že by jí neodpověděla xD :D -
-
Re: Re: Re: Milá Miley...
Jo zrovna teď natáčí LOL
-
-
Re: Re: Milá Miley...
hej jako souhlasím s tebou trochu dívný jako nebo spíš trapný. Jo taky pořád nad Miley přemýšlým a zpívám si její songy , ale tohle by mě nenapadlo.(Ale nic proti) No ale stejně Miley ti tady neodepíše a na tom youtube myslím , že jí tam píše tolik fanoušků , že nemá čas si všechny ani číst. -
-
Re: Re: Re: Milá Miley...
To já zase né že o ní přemýšlím celej den, ale když nemám co dělat tak si představuju jak bych jela za Miley a byli bysme Best Friends forever a její písničky si zpívá skoro pořás. Miley je nejlepší , ale nejsem zase tak střelená že bych jí psala na Českou diskuzi o tom že by i tam dole chtěla bejt stejná dole??????????? to sem si jako nejdřív řekla že to je nějakej úchyl nebo debil no tohle jsem ještě neviděla BOOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEE
-
-
-
Už se nemůžu dočkat až mi Miley odpoví! Asi si to zrovna překládá... *14*
-
-
PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
může mi někdo říct proč se tu pořáád hádáte???????tohle diskuze o MILEY a ne o MJ newim proč tu rešíte jeho plastiky dyš ás to tak zajímá tak si běšte na jeho diskuzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a uš je pls nesrownáwejte prtž každej kdo má mozek wí že MILEY toho na to kolik jí je dokázala hodně takže uš je pls nesrownáwejtw jooooo!!!!!!!!!!!
HLAWNĚ SEM TED NIKDO NEPIŠTE ŽE SI MAM ZWOPÁKNOUT ČJ JOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
??Jo na svůj věk jóó??
Nedokázala nic!!!
Jenom jí táta protlačil do Holywoodu...
A ten její hlaas fuuuuuj!!!
Ona není niiic!!!
Nechápu, proč si říka osobnost...
Je to namyšlená KR... Domyslete si to!!!
Sbohem *13* -
Re: PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
přesně tak..já sem přijdu jednou za čas a řeší se tu on jestli je nebo neni lepší..než miley a tak...takže s timhle můžu jenom souhlasit..no a na čj se vykašli *3*
-
-
Shellby
proč jí máte rádi???já na ní vůbec nic nevidim!!jen namyšlenou nánu -
-
Re: Shellby
Hele myslím že jediněj namyšlenej člověk jsi tu TY!!! *1* -
-
Re: Re: Shellby
proč?
-
-
Re: Shellby
Jo a tak nam rekni jaky mas best stars...schvalne!!! -
-
rhcp -
jo řekni -
-
Re: Re: Re: Shellby
Hele my na ní vidíme jak krásně zpívá,a hraje...já vím ty jsi taková nána že tady musíš něco pořád mlet a melt do kola nikoho to nezajímá stačí ti to tak sem nelez a vipadni ty máš taky určitě ráda nějakou zpěvačkuý *9* nánu miley je nejlepší a ty to neovlivníš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Shellby
NO tak moment......................
Docel a ubohý,že každej kdo napíše nelichotivej názor na některou populární hvězdičku..........je automaticky...ubohej a netalentovanej.....vždyt ty lidi neznáte !!!!.....Jo a stejně tak jako ji neznají její antifanoušci....tak ji neznají ani její VELCÍ fanoušci.. *5* *5* *13* *13* P.S. pokud ovšem nehodnotí její DOKONALEJ obrázek v televizi a jiných médií.......... *9* *3* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Shellby
zpěvačky neposlouuchám -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Shellby
skupiny -
Re: Re: Re: Re: Re: Shellby
a co teda posloucháš? *7*
-
-
-
-
-
-
No, jako hannu Montanu jsem ji milovala, ale teď je nesnáším
-
dobře když tady někdo pochybuje o mileyným hlase tak tady prosím:
http://www.youtube.com/watch?v=eLQpxEp7eko
nebo ještě tady:
http://www.youtube.com/watch?v=A3unQKQBR-0
a tady:
http://www.youtube.com/watch?v=10i6ezs0eEQ
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
ještě někdo bude pochybovat ???!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
A chápeš, že ten třetí je starý dva roky?
-
-
ale na tom nic nemění to že miley má užasný hlas, vy jenom odsuzujete to že např. při wonder world tour při písni fly on the wall dělala ty svoje skřeky...mno a co ????!! nelíbí se vám tak se na to nedívejte.. *5*
-
-
Ano, sorry, ale V Fly On The Wall má skřeky jako alkoholik. *3*
-
-
asi si nikdy neviděla alkoholika... *12*
-
-
jo já zapoměl, ty když seš navátá tak předvádíš takový skřeky že si potom myslíš že miley dělá to stejný...vklidu nemusíš se za nic stydět..my to chápem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
hmm..že by z vlastní zkušenosti? :DDDD
-
Viděla i slyšela *3*
-
-
-
-
-
a ted k vaší užasné "talentované" selence...
PS: nic proti sel nemám, líbí se mi její songy ale prostě živý vystoupení fakt nezvládá...
http://www.youtube.com/watch?v=lzYnX4g2QNw
http://www.youtube.com/watch?v=gaVtjU3vMsg
písničky who says a podobně zvládá docela "dobře" ale prostě kdyby neměla vokalistky tak to bude znít hrozně... ://// -
-
Áno, tam je Selenka božííí, a Miley? Hm, co říct? *1* *16*
-
-
ty si trapná jak něco fakt!! *1* *15*
-
-
A co ty? Ty jsi s té svojí Miley úplně pošahaný! *1* *15*
-
-
být z někoho pošahaný a mít někoho rád je rozdíl ty pipinko malá... když už jsi chceš rejpnout tak si rejpni aspon popravdě a ne z blbíma kecama!! *7* *12* *16*
-
-
-
-
-
-
web
podivejte se na můj web http://serialy7.iplace.cz/ -
Hey ona není normální jak se jako chová? Jenom proto,že už není slavná tak se chová jak blbka (s prominutím!
-
-
Není slavná? aha:DD jsem se zasmála na tos kde přišel?:DDD
-
-
Myslím třeba například Hannah Montana,to úplně selhalo ;-)
-
-
-
A já si myslela, že to bude normální holka. Opravdu musím říct, že se chová jako ***** Nechápu co se to s ní stalo. Zajímalo by mě co si o tom myslí její rodiče. Musí být zhnusení tím co předvádí. Nevím jestli je to nějaká její nová tvář, nebo co, ale tohle opravdu přehání. Podle mě není zpěv o tom ukazovat prsa, drzé pohledy, chování a natož vulgární kreace. Nejspíš chce ukázat světu, že už není ta sladká Hannah Montana za kterou ji všichni mají zafixovanou. Nedivila bych se kdyby skončila na drogách. Měla by s tím přestat, nebo ztratí všechny fanoušky.