-
New songs!!!
lidičky od miley už vyšli všechny songy zde si je můžete stáhnout!!!
http://love-cyrus.b log.cz/0908/the-times-of-our-lives- full-download
tak stahujte =D sou úžasný!!!♥♥ -
Byla to moje oblíbená zpěvačka ale teď vypadá a chová se hrozně.
Z hnědýma vlasama bala milion krát hezčí. -
Diskuze
Tak promiňte, ale co vy to tady řešíte, pane bože... Chováte se jako děti, sex s Miley.. OMG, je to normální? -
-
Re: Diskuze
Ano souhlasím. *16* -
-
Re: Re: Diskuze
*16* *8* .. :-DD
-
-
u tebe ano a navím kdo se tu chce furt s někým seznamovat. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Diskuze
to bylo myšleno jako na mě ??!! *9* -
-
Re: Re: Re: Diskuze
jo bylo to na tebe! *8* *15* *15* -
Re: Re: Re: Diskuze
ne na davida
-
-
-
a co je ti do toho ?? *16*
-
-
Kids Choice Awards
Mley získala cenu na Kids Choice Awards za nejoblíbenější filmovou herečku jupí -
-
Re: Kids Choice Awards
jupíííííííííííííííí ííííííííí *3* *3* *14*
-
-
ona je prostě hnus .. mně se nelíbí a za druhé vtírá se do zadku Justinovi Bieberovi! nenávidím Miley *16* *16* *12*
-
-
Tak ju neposlouchej!
-
-
konečně
mno konečně nějaký normal holky na pokec mnoo jak je to hned lepsí bez tech hádek *3* -
-
Re: konečně
Že jó? *5*
-
-
To much and we miss the old Miley *9*
-
-
souhlasím, ale neumíš česky? ;)
-
-
Jako Miley nám dává příklad??
-
jenom taková poznámka schválně si projeďte komentáře přečtěte jejich obsah a tadá hejty maj víc nesouhlasů a když se jí člověk zastane že má právo být sama sebou tak to má víc souhlasů. nenávist a hejty to je už prostě trapný. a jestli si myslíte že ste úplný borci že jí hejtujete tak ste ubohý protože to akorát dokazuje že ste malý miminka co se nedokážou smířit s tim že je nikdo jinej. a v tom případě ste strašně nudný a hrozný KIDI.... děkuji za pozornost *3* *3* *1*
-
Jo to se vám to pomlouvá, když jste anonym a nebo skrytí, že jo? Ale říct jí to do očí to co tady píšete, to by jste nedokázali, ale to co tady píšu já to bych jí řekla s radostí, pomluvači hnusní, šerední a proradní, jen si pomlouvejte, on to stejně nikdo normální nečte :-)
-