Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashley-miley-selena

Miley Cyrus

Miley Cyrus má úžasnou píseň owns my heart!!!!!
    • armenakos1

Re: Miley Cyrus

jenom tak pro zajímavost.. je to Who owns my heart *7*
      • devilishsmile

Re: Re: Miley Cyrus

hey..já nwm..ale musis tu kazdeho poučovat?!..:D
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley Cyrus

když už někdo mluví o tom že má miley úžasnou písen...tak by aspon mohl vědět jak se správně jmenuje... jde o princip víš *8* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

no a? *7* ježiši tak se spletla no...co je na tom?! *9*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

mno spíš bych řekl že to viděla jednou někde takhle napsaný.. tak proto to sem napsala... že by spletla.. ? to nejspíš ne...
  • Andrejka10
    Ale notak lidi uklidněte se tu. Já vím, že nejsem moc dobrá utišitelka, ale zkusit to můžu ne???? Já ani nechápu, jak to všechno začalo.
    • tady by se to nedalo utišit snad nikým, jen kdyby zrušili internet.....jsou to nekonečný spory, když se nejmenované osoby začnou vrtat v názorech druhých. asi nepochopí, že jim to je na nic a pořád nechápu, co vás to najednou napadlo, že je to všechno ze závisti a žárlivosti! možná že by to vypojení internetu vážně prospělo a chtělo by si trochu vyvětrat . . . *3* *5*
  • Možná tím někoho urazím, ale tohle??????? Chová se jako p***. Je to ubohej zoufalec a není vůbec in. Co si o sobě myslí, že je sexy?? Je trapná, to je celý. A to že dá vlasy na charitu?? No bóže, to dneska dělá každej druhej. Na to že ji v roce 2011 prohlásily za nejbohatší celebritu, která si za rok vydělá 120 mil. dolarů, se teda moc nepřetrhla.
    • Mě neuraziš:-)
  • hannahmontanahm

MMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLL LLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYY YYYYYYYYYY JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEE EEEEEE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUU UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RR..............

MILEY JEEEEEEEEEEEEEEE UUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLL LLLLNNNNNNNNNNNNNNNĚĚĚĚĚĚĚĚ ĚĚĚĚ NNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ JJJLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE EEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPŠŠŠŠŠŠ
  • miley11cyrus

ne

vy říkáte že miley a vannesa jsou stejné vannesa bude ted hrát v jednom filmu prostitutku ale miley ne vanessa není tak dobrá jako miley všude je víc miley než vanesy kdyby hilary tak si sou podobní něco hrají spolu zpívají a jsou velké kámošky ale s vannesou ne!!!!!!!!!! *13*
    • Re: ne

ale třeba s Hilary jsou vetší kámošky,to nevíme ale jak to vypadá tak asi jo*15* *15* *15* *15*
    • Re: ne

ty jsi mi ale nejak chytrá..jak to můžeš vedet?Ty jsi s Miley mluvila a ona ti to řekla?No jasne už to vidim jak by Miley s tebou ztrácela čas..Jako sry ale to nemůžeš vedet jestli Miley má radši Nessy nebo Mileynku *13* *15*
      • Re: Re: ne

pardon,Hilary *15* *15* *15*
    • polianah

Re: ne

tak se nehádejte,ste jak malí děti!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Andrejka10
    vidím..., že už konečně ta tajemná odešla.. *1* dobře je to tu klidnější:), tak jo. Co je tu novýho???? :))) *2* *3*
    • armenakos1
      spíš bych akorát řekl, že dostala zákaz na několik dní... to je vše ;)
      • tajemna3473
        Já jsem pořád tady!!! Pane Bože!!!! *12*
        • Andrejka10
          tajemna: !!! právěs mi znechutila selenu těma svýma blbýma kecama! vlastně ne, už jsi mi jí znechutila HNED JAK JSI SEM PŘIŠLA! *16* *16*
          • Hele Miley je lepší než selena tak di s těma debylníma kecama někam *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • OMG! Ještě si tady to všichni "skáčeme ke stropu"
          PS:Anonym jsem protože se mi nechce zegistrovat.
          • Andrejka10
            To jsem nepochopila. *8*
            • KristieS
              Asi jen něco chtěla napsat,a jen kvůli jednomu komentáři se jí nechtělo registrovat *15*
  • ??

Co to je kdo to jeeeeeeee?
  • víte co její fanoušci si bohužel neuvědomí jaká je,když jí tak milují,ale lidi prostě někomu se přestala líbit tak se tady do nás furt neser*e,když vám nevadí jak se předvádí,aby něco dokázala :D jak trapné.. Ps nepište furt dokola,že jí závidíme!
    • naprosto souhlasím :)
  • hudy
    Okamžitě se tu uklidníte a budete komunikovat k tématu bez hádek, osočování či dokonce urážek nebo vám bloknu tolik příspěvků, že si sem pěkně dlouho nenapíšete, začínám vás dvou mít opravdu dost! A jestli vás nahlásím, máte blok na měsíc!!
    • armenakos1
      mě to na těch 12 dní docela stačilo... (blok)
  • miley11cyrus

co?

michael před miley no není divu je to king of pop *4*
    • miley11cyrus

Re: co?

klobouk dolů :-D díky
    • charmedka-jana

ale me mrzí že přeběhl Miley :-(
      on je taky super ale Miley je lepší :-)
      • Tereza

Re: Re: co?

Hmm to je tvůj názor..mě se ani tak moc nezdá....
    • Re: co?

miley je nejjjjj!a vzdycky bude!michaela moc neposlouchám!(skoro vůbec jenom 3pisnicky)a miley porad!takze je neeeeeeeej *15* *15* *15* *3* *4* *14*
      • Tereza

wow soudíš podle toho jak koho víc posloucháš *15* ..bože kolik ti je???sice "veverkamiska"chvílema neví co povídá,ale má pravdu v tom že Michael byl hvězdou několik let a po celým světě..kdyby sis uvědomovala ty rozdíly mezi tak tohle nikdy nevypadne..

Ty jo prvně tu z tebe vypadlo taky něco rozumnýho *3* *3*
      • miley11cyrus

vím díky
        • Tereza

Re: Re: Re: co?

no vážně klobouk dolu *15* *1*
    • kimiska15

čus lidi jak je

tjn ale miley je moe princeznicka a o kdyz musim uznat ze je michael omnoho lepsí pořád mam radeji miley..ale myslim to v dobrem michael byt taky super *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit