-
miley
meley je nej!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: miley
"Meley" kdo to je? *4* -
-
Re: Re: miley
zapni mozek a prijdes na to *3*
-
-
-
to jo cos to udělala ZBLÁZNILA SEŠ NEBO CO miley líbila seš mi dřív ale těd tě nemůžu ani vidět *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Mocinky ji to přeju s Liamem !Držím palečky! :* *3*
-
cd
kdo máte CD s plakátem jak říkáte že je boží tak ho vyfoťte a dejte do obrázků *4* -
JIPIII
sme to dokazali!! MILEY zas vede !!! HURAAA na o2 arene!!.... dokazali ste to nebo to byl Tomas?? :).. nwm ale nekdo stim hodne pohnul!! MIley prohrala asi o 3000 hlasu a dohnali sme to !! JUPI! :):) *3* *14* *14* *14* -
-
Re: JIPIII
promin já to nebyl...včera sem neměl čas...ale mojemu kámošovi sem řekl a dal tam asik 600 hlasů... a dál nvm fakt.. *3* ale dneska tam něaký hlasy dám...sme skvělý... MIluju vás FANS!! Sme nejlepšíí *3* *14* *4* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: JIPIII
tj!!! Miley miluju a chi aby to vyhrala!!! :D mam vas rada!! FANS! ;) *14* *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: JIPIII
*4* *14* *14* *8*
-
-
-
-
Brečela bych ale správně je to její věc co si udělala s vlasy. Když se kouknu na ty fotky jak vypadala předtím a jak teď fakt se rozbrečím. Nejsem žádná hnusná, pomlouvačná holka - jsem její fanynka. Budu jí mít ráda ať se klidně ostříhá na holo....... no i když
-
odpověď pro rockstar
Miley sice řekla Nickovi, že ho bude pořád milovat, ale on kvůli tomu Selenu neopustil!!!! Se Selenou se rozešel dloooooooooouho předtím!!!!!!!! A Justin s Miley asi prozatím zůstane!!!!! A Taylor si chce najít NORMÁLNÍHO kluka(nikoho slavnýho), ale nedaří se jí to(neví, kdo ji má rád doopravdy, a kdo kvůli její slávě)!!!!!!!!! -
-
Re: odpověď pro rockstar
Hele prosím vás , nemusíte se tady hádat o rozchodu Miley s Nickem, Vždyt už je to uzavřená Kapitola tak to neřešte ne... *3* -
Re: odpověď pro rockstar
Ale Nick už se Selenou NECHODÍ!!!tak nechápu co to meleš!! -
-
Re: Re: odpověď pro rockstar
ale on chodil s mailey a ted chodi se selenou ja to vim protoze mam mileyno icq a i avrilino a zacovo a miley mi to psala takze=musis umet anglicky *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
a to si myslis ze ses jedena ktera umi anglictinu?! -
a já mám Nickovo myspace!! A ten ví jaksi nejlíp s kým chodí a s kým ne!!! A navíc to tam píše!! -
No jasně, až na to že oni tam Icq nepoužívaj *1* -
-
Re: Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
v USA hlavně icq nemaj!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
No já jsem to tak myslel... *3*
No prostě si s ní psát nemůžeš a pochybuju že by ti ještě Miley říkala o svých rozchodech!!! -
to teda vím!! Icq je evropský komunikační systém!! Odvozen z I seek you a poté z angl.abecedy i see kyou(icq)! V USA mají meebo a myspace. -
To nemůžeš vědět!
-
-
-
-
ale on chodil s mailey a ted chodi se selenou ja to vim protoze mam mileyno icq a i avrilino a zacovo a miley mi to psala takze=musis umet anglicky *3* *3* *3* -
však říkám, že se s ní rozešel!!! Přečti si to pořádně!!
-
-
-
Je dobrá jako zpěvačka ale chování jí hodně kazí.Nic proti ale radši bych ji viděla zpět jako H.Montanu než jako takovouhle erotickou barbie která oslintává kladiva.Ale jinak krásně zpívá i je hezká takže....
-
Hi
Hi I'm Kelly! I am a big fan of Miley! I live in America in New York ... I am writing you with a girl on facebook and it is from the Czech Republic and gave me contact Osobnosti.cz Here in America, many fan sites do okay but she said that there is apparently super! So I wanted to ask you who was at the concert Miley know that the Czech Republic have been but never mind! Must have been in London or so! I was at a concert in New York, I was probably in the penultimate series but still it was great! miley is amazing .... still here then I glance to write comments, and what do you have experience of the concert, yeah, I hope it'll be great as the site of America!
Oh, and please write in English, yeah thanks! Czech, I do not know how! Bye and take care!
Oh, and even the girl is called Monica and told me how to do it I love you! I think you are a super bunch! -
-
Re: Hi
Na američana je tohle napsaný moc spisovně.. Ale nemyslím tím sprostě, ale oni píšou jinak.. -
-
Re: Re: Hi
tj ale tak tgřeba někteří..třeba je to nějáká spisovná šprtka!!! *1*
-
-
Zajímalo by mě ještě, proč nejsi v 11 dopoledne ve škole, když bydlíš v NYC!!!!!
Why you aren´t at school?????? In NYC it´s 11 o´clock!!!!! -
-
Re: Re: Hi
hele ta holky asi říká pravdu a mils byla v NY kdybyste byly fans miley tak to víte tady máte video http://www.youtube.com/watch?v=gSeH d7Ht1cE&feature=related
jo ne že bych se jí zastávala ale asi jí zavidíte co??? -
-
Re: Re: Re: Hi
Ona ale píše koncert, ne televizní live show!!!!! Tohle není koncert, jen televizní vysílání!!!!! -
Re: Re: Re: Hi
http://www.youtube.com/watch?v=21PK KiWrH-k
tak co myslíte si pořád vy antifans miley že nebyla v new yorku???hm???nejste pravý fanoušci pokud toto nevíte!!jste akorát protivní a závistiví lidi a třeba u nich zavřeli školu nebo je nemocná co vy víte!!!
jo a ještě yslíte si že taková senzace jako miley nebyla v Ny(největší město v USA)tak nemáe logiku a ste upa vymatlaní! -
-
Re: Re: Re: Re: Hi
heel ty ashleynko nejsi ty ta kelly že se jí tak zastáváš!!
-
-
-
-
I don´t trust you!!!!!!! You´re liar!!!!
Do you understand!??????????? -
Američani taky používají občas čárky mezi souvětími ty chytrá!!!!!!!!!!
-
-
ach jooooo :-(
nechtěla jsem to sem psát protože vím jak na to budou reagovat to blbý co nemají Miley rádi. Jestli jste to četli na Bravo Girl že už Miley nechce nějákýv čas zpívat je to děsný ona je nejlepšííííím nechci aby přestala zpívat :-(((((((( Má krásný hlas doufám že bude aspoň jako herečka. No asi ten Liam bude vážně super když se kvůli němu tak změnila...... Nechci aby miley skončila se zpíváním ani na chvilku!!!!! -
-
Re: ach jooooo :-(
Od doby co má Liama se hodně změnila už se tolik nemaluje a na ulici vypadá jako normální člověk ale prý si dá pauzu až po albu Robot a psali to už ve 3 zdrojích tak je možnost že to je pravda -
-
Re: Re: ach jooooo :-(
Já si myslim od doby co je MIley s Liamem tak se jí otevřeli oči myslim si že to je člověk který jí rozumí protože jí řekl že na vzhledu nezáleží záleží na tom co máš uvniutř a to si myslim že je pravda.A taky si myslim že od doby co je s nim tak se právě líp oblíká protože když se rozešla s Justinem tak se nemalovala a vypadala hrozně teď vypadá moc dobře je šťastná a s Liamem jí to moc sluší ale každej má svůj názor taky se mi nelíbilo že se pořád líbaj atd. ale pak se si to uvědomila -
-
Re: Re: Re: ach jooooo :-(
ještě aby se Miley s Liamem rozešla to by ji uplně zničilo *13* vždyť je tak šťastná *14* -
Re: Re: Re: ach jooooo :-(
jo je to pravda s Liamem je uplně jinačí než byla a asi proto je ted taková jaká je no já jim to moc přeju a hlavně ať je Miley šťastná ale doufám že tou změnou nepčíjde o svoje fanoušky o mě teda nepříjde ale nwm co to ostatní. Jen doufám že se s Liamem nerozejdou...! Mám Miley ráda a doufám že to s tím zpíváním nemyslí tak vážně jak to je napsaný myslíte že budou ještě koncerty? -
-
Re: Re: Re: Re: ach jooooo :-(
JO koncerty urtřitě budou ale až vydá nový album robot tak udělá zase turné a mohla by vystoupit i u nás to by bylo super
-
-
-
-
Pravda je že Miley říkala že si nachvíli odpočine od zpívání.Ale říkká že si odpočine až vydá nový album Robot.Ale doufá kdyby se pak vrátila do světa celebrit tak jestli by si jí někdo ještě všimnul, protože doba se mění a pak by mohla být out doufam že ne :-( -
Nemůžeš žrát všechno bože.Že někde napíšou že nebude už zpívat,neznamená že to je pravda.Nebude třeba vydávat CD každej rok jako do teď ale bude vydávat jako každej jinej zpěvák jednou za 2 roky.Musí to taky skloubit s herectvim a myslim že je to docela obtížní. -
-
ale to je pravda ona chce bejt normální holka. -
a myslíte že bude ještě koncertovat? Protože nejsem asi jedná kdo by chtěl na její koncert. Tak snad to nebude ak jak si psala že skončí taky si myslím že bude zpívat ale nebude vydávat tak často CD.
-
-