-
.
kdes to četla?? -
-
Re: .
Miley to řekla v jednom rozhovoru a taky je to i na na blogu iheartmiley.blog.cz ten blog je fakt dobrej jsou tam informace který nikde nenajdeš ta holka si to hledá na zahraničních stránkách a je tam i přeložená miles to go mam ji doma ale anglicky ale to my fakt nepomůže -
-
Re: Re: .
už je tu v odkazech a má neuvěřitelnou návštěvnost,ten blog-dnes už tam bylo 392 lidí -
-
Re: Re: Re: .
To nic není na 3tědrej den tam bylo přes 1000 a to je dobrý -
-
Re: Re: Re: Re: .
Jo já tam taky chodím každý den opravdu ůžasná stránka ;-)
Doporučuju všem (teda pro fanoušky)
-
-
-
-
-
Já osobně si myslím že Mils je fajná holka ..... Píše se tady o jejich vlasech blaboviny VY JSTE SI NIKDY NESTŘÍHALI VLASY??? Někomu se váš sestřih třeba také nelíbil ;) nechápu co proti jejím vlasech máte ! Nevím to jistě ale někde se psalo že si ty vlasy ostříhala pro charitu! Ale vy jen proto aby jste byli perfect :OO zamyslete se co melete! ;) Taky se vám nelíbí když někdo uráží vaší oblíbenou celebritu nebo vás!
-
-
Já už bych to neřešila,stejně si nedají říct ;)
Naštěstí,ji máme my fanoušci rádi takovou jaká je ...
-
-
Vždycky jsme Miley záviděla její krásu. Ale teď už ne. úplně se změnila. Podle mě se ostříhat a nabarvit neměla. Ale je to její věc, jí se to třeba líbí! Tak jí přestaňte nadavát a koukněte se do zrcadla a uvidíte někoho, kdo má k dokonalosti daleko jako naše planeta od Slunce!!!!
-
má hezký písničky ale jinak se hodně změnila k horšímu :( jenom poslouchám její písničky ale ty klipy jsou fakt děsný!
-
Když si tak rozeberete to její jméno-Miley cirus je to jako milej cirkus*15**1**1**1**1**1*
-
-
Cyrus s tvrdym Y
-
moje řeč. klidně by mohla v nějakém cirkusu vystupovat *1* *1* *1*
-
-
*1*hihi
-
-
-
supér
všichni co jí tu nadáváte jí jenom závidíte!!!!!!!!!!Miley je super *4* -
-
Re: supér
ani byste to v 16tiletech nedokázali,to co všechno udělala ona -
-
Re: Re: supér
Kdyby byly prachy a slavnej tatík tak určitě. -
-
Re: Re: Re: supér
bud ticho ona je nejlepsi
-
-
-
-
taky se mi udělalo špatně.... když měla ještě dlouhý vlasy tak byly její klipy normální...
-
koncert
nevíte kde jse daj sehnat lístky na její koncert v čr, teda jestli tu bude . *4* -
Všechno nejlepší k narozeninám MIley
-
Re: Re: Re: Re: Re Re: ok -
No sice neni hezký to říct,ale je to tak..takový lidi by tu neměli bejt vůbec *13* ,myslim ty co druhým tohle přejou