Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12mileynka12

jj

ja pls jo a mas na ni email ten bych chtela taky dekuu moc a fakt se dala teda dohromady jo a co selena *3*
    • Re: jj

no se selenou se rozesel uz davno....no hele jako tak mejlu ma hodne...ale cislo ti ted dat muzu 8182373568 a mas prosim to jeji icq???
      • elis66

Re: Re: jj

jako to je jaký číslo? mobil? icq? nebo...?
        • zvonda

Re: Re: Re: jj

Sorry ale já tady to icq nechci rozhlašovat..
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: jj

proc?
            • zvonda

Re: Re: Re: Re: Re: jj

protože nechci aby jí psal každý *1* pak by neměla čas na mně *4*
  • Andrejka10
    Laskavě se tu uklidněte! Ty svoje přiblblý komenty na Mil si nechte v mozku, akorát se to tu víc rozhádá, já mám ráda obě a ani jednu nesoudim, a ty tajemna3473: Ty to tady teda rozjíždíš, laskavě toho nech! *16* už tak tě maj Tomáš a ejki plný zuby! *16* *16* *16*
    • tajemna3473
      To teda ne, oni na mně vyštěkli první, já za to nemůžu! A už to sem píšeš po padesáté! Přestaň s tím! My to víme *3* *1*!
      • Andrejka10
        Ňákej desetiletej fakan mi neude řikat co mám dělat! Přestaň laskavě miley a selenu srovnávat. Každá má svůj styl chápeš? Nebo ti to mám napsat na papír a přivézt ti to do pokoje na psychině?
        • tajemna3473
          *11* já nejsem na psychině, tyjo, proč si to jako myslíte? *11* *11* *16* *16* *8*
          • protože se tak chováš.....?a Andrejka má naprostou pravdu
            • nz ;)
            • Andrejka10
              díky ejki *4* *4* *4* *3*
          • Andrejka10
            Proč? protože se tak chováš, jako kdybys byla na psychině! *1* *1* *16* *16* Nebo ti to mám říct francousky?
            • armenakos1
              tajemná prosímtě vypadni a bude klid.. *6*
            • Promiň, ale odkdy je psychina francouzké slovo?? *1* Když už něco zkopíruješ z Googlu tak si to alspoň zkontroluj *2* *2*
              Maintenant excusez-moi, je vais apprendre le français.
            • tajemna3473
              Ó, *8* *9* *13* tak na mně hned nemusíš křičet, jako tamti! *10*
  • no já nevím nevadí mi to, že se ostříhala spíš ty její klipy je to trapné takhle se ponižovat dřív byla moc pěkná v seriálu HANNAH MONTANA ale ted je fakt katastrofická prostě stracenej případ já vím, že vzhled není všechno, ale ona je s prominutím vypatlaná jak to její nemožné páčo co má na palici a proto bych MOC OCENILA kdyby se vrátila spět do normálu a přestala točit ty nechutné videa *12* *12* *12* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • armenakos1

FANS Miley. ste skvělýý

Miley už zase vede. ikdyž jen o pár hlasů ale hlavně že vede. zkusme to udržet FANS Miley. At O2 aréna ví že mi miley tady v ČR chceme !!! *14* *3* *4* *3* *15*
  • miley-cyrus27

miley and ashley

miley miley ja ta najelpšia celebrita na celom svete. keď uvidim slovo celebrita tak myslim na miley. a ešte ashley tisdale je taka užasna ako mileeynka *14* *14* *14*
  • gabi123

Miley *6*

Miley je uzasna,je to porad muj vzor, ale posledni dobou zacinam mit vice rada Emily Osment. Ona je takova prirozena a skromna. Ale Miley mi pripada cim dal vic jako dalsi hvezdicka,ktera pujde za chvili do kytek. Mrzi me co se s ni deje,ale snad se z toho vyhrabe protoze je muj vzor a lafuju ji *14* *14* *14*
    • Re: Miley *6*

miley byla taky muj vzor ale ted to sní de fakt z kopce slyseli jste o tom jejim nevlastnim brachovi. hruzzzza *7*
      • piskot256

Re: Re: Miley *6*

jo hej to mě taky překvapilo to stím jejím nevlastním bráchou!!to jsem teda od nich nečekala!!Hlavně od té její mamky Tish!!mrzí mě to!! *9*
    • Re: Miley *6*

ano já s tebou naprosto upe souhlasím taky miley mam rada ale radši už ted lilli on je taková veselá a tak mno co se dá dělat *14*
  • nowá písen

napíšu nowou písen pro-shellbu,luluvamp atd. těštš se *1*
  • hbdelfin

nová epizoda HM forever!

ahojky, hele, objevilo se nové promo k HM Forever! na ten díl se strašně těším!
    http://www.youtube.com/w atch?v=kTJzSCoqUq0
    • armenakos1

Re: nová epizoda HM forever!

jj viděl jsem..taky se těším =)
  • Titulek

...ona by se měla spíše naučit zpívat a ne zpívat když ještě neví! nesnáším Miley Cyrus! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *7* *1* *1* *3* *9* *5* *5*
    • Re: Titulek

je pravda ze podle odborniku miley zpivat neumi....umi se jen predvadet!!!
  • MILEY

MILEY-COCO CYRUS ->> NA FACEBOOKU JE NA 100 % PRAVÁ !!! PSALA JSEM SI S NÍ !!
    DOKONCE I VOLALA !!! OTEVEŘELA KAMERU !!
    MOŽNÁ I VÁM OTEVŘE!! KDYŽ JÍ PŘEMLUVÍTE!!
    100 % PRAVÁ,VĚŘTĚ NEBO NE!
    A JE TO JEJÍ NOVÝ PROFIL..
    A MLUVÍ ANGLICKY.. *3*

JE PRAVÁ !! *14*
    • armenakos1

Re: MILEY

není pravá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit