-
ahoj pokud se vám taky nelíbí jak se miley chova tak se podívejte na: www.come-back-miley.webnode.cz a napište do diskuze. *3*
-
Miley
No a bych řelka prostě hlavně mi nena davejte mileynka je prostě Best! *14* -
Je mi jí líto, kéž by se brzo probrala a uvědomila si, jak se chová. To, co předvádí, je příšerný.
-
Už to nehul Cyrus
-
-
To by tak ještě scházelo aby hulila trávu*3*
-
No doufám že hulet nebude*4**4**4*
-
-
Já jí mám moc ráda *1* *15* *3* *14* *4* *5*
-
t-music chart
Super Miley je zase na prvním místě *14* *14* *3* hlasujete ale dál na www.t-music.cz ať ji zase lady gaga nepředběhne jak minule *9* -
tak ale už přestaňte!!!!!!!!!! proč si ale terko nenapsala ty sloky dohromady?? zaplňuje to diskuzi! ty si z něj chceš vystřelit, nebo di k němu domu, klekni si na kolena a zaspívej mu serenádu ale tady na diskuzi MILEY CYRUS!! to pls nepiš věci tady se týkaj miley, já vim že někdy píšu něco co se miley netýká, ale mě štve ža to sem píšeš terko! tak se zaregistruj a napiš mu do vzkazů nějakou serenádu *15* *15* ale pls na diskuzi NE!! Děkuju za pochopení lidičky! *3*
-
-
hey holka já chápu,že se tady chceš zviditelnit..ae nemusíš psát tyhle kraviny za mě! napsala jsem jen jednu věc! a pak už jsem sem nepřišla a najednou tu vidím hromady příspěvku pod mým jménem....všímáš si toho,že když jsem to tzv. Já napsala tak jsi to komentovala jedině ty?? ..jako fakt promin,ale nepotřebuju aby tady za mě někdo psal takové sračky! když budu chtít tak mu to napíšu všechno sama,nepotřebuju ze sebe dělat nějakou trapku a přidávat sem takový debilní příspěvky.. promin ale fakt nevím o co ti jde..! navíc si asi všímáš,že já nepíšu jako ty.. a serenády skládat fakt nepotřebuju,klidně se zaregistruju není problém,ale už mě faakt sereš,jak sem píšeš za mě a děláš.že to všechno píšu já! fakt se uvědom a laskavě až tu bude zase náký taký podobný příspěvek pod mým jménem tak se aspon podepiš!
Mnoho lidí si z toho asi udělá p*del a nebude mi to věřit,nejspíš si řeknou,že jsem náká trapná 10 letá puberťačka..což není pravda,narozdíl od tebe je mi 17 a nenechám si tady od nikoho falšovat příspěvky! A pokud si i armenakos myslí,že je to všechno tady moje práce,tak prosím,ale opravdu to tak není -
-
počky mně z toho vynech holka... mě je narozdíl taky 17 a já jsem ty s***ky nenapsala!! milion milionů lidí se jmenuje terka, tekže mě nech bejt ju? terka je hodně oblíbený jméno a jak by se asi měla pojmenovat holka, která se jmenuje tereza a chce sem na miley cyrus diskuzi něco napsat? podle mě už jsem psalo milion terez! mě připadá, že ti sedmnáct fakt neni, to bys mě nemusela hned vinit a jak vidíš, milion terek existuje no a navíc si ve svým příspěvku nenapsala nic o miley!!!! dobře já ted zrovna taky ne ale to je proto, protože mně pořádně na***lo, jak mě viníš...! klid holčičko!!! *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
promiň cože?:D tobě že je 17?:D:D tak to potom teda jo slečno :D Máš pravdu,spousta lidí se jmenuje stejně jako já,ale jedinej kdo tu nato vůbec nějak negativně reaguje seš ty.. a podle toho co jsem četla z minulejch příspěvků,tak bych se nedivila,kdyby to byla pravda,jelikož si se tady s každým hádala,ale mě už je to nějak jedno,třeba se pletu,třeba ne. Já se stebou o tom nějak extra bavit nebudu o tebe mi tu vůbec nejde ať si píšeš,nebo říkáš co chceš.. když budu něco po někom chtít napíšu vzkaz! A je úplně jedno jestli teď budu psát,nebo nebudu o Miley to je čistě moje věc. Ještě k tomu co jsi napsala o tý přezdívce..neberu ti to že si tam někdo dá přezdívku terka,ale to co tam bylo napsaný pod tím jmémen se týkalo mýho prvního příspěvku..a když jsem ty ostatní nepsala já,tak předpokládám,že někdo nebude takovej d*bil a nebude psát zrovna něco podobnýho a ještě víc přibarvenýho a navíc pod stejným jménem,to už by bylo trošku divný,ale jinak proti tobě vážně nic nemám,jenom mi to nejde dohromady to je vše..
-
-
no dobře tak mi bude 17 letos, ale laskavě mě nech bejt! Byla to minulost, a tohle je současnost a s armenakosem se už nehádám, s nikým se nesnažím hádat, snažím se polepšit, přestaň mě VINIT VINIT! Já reaguju negativně, protože mi leze prkem, jak to sem píšete, ty bys uďála též! A navíc tu vyvoláváš hádky a viníš mě, nevvinou (nechcu ze sebe dělat chudinku), mně laskavě nech a hajdy šupky ven, jdi si hrát na píseček! *15* *15* *15* *3* *16* *16*
-
-
jo konečně jsem skončily viď terko?!?
-
hm, zajímavé.............................. nereaguju já už radši ti nic nenapíšu, a navíc si mi před chcvilkou psala že si nenapsala ani jedno slovo! Prej! sama se sebou mluvit nebudu! přestan mně hned vinit a přestávám reagovat! nemá to cenu!
-
Já tady vyvolávám hádky?:D hey promiň,ale já si stebou nemám absolutně co říct,pokud mě chceš tady komentovat,tak prosím,ale budeš si tu psát sama ze sebou:D! A navíc teď jsem ti neřekla ani jedno slovo..
-
-
-
-
když si tady ted každej muže psát jako anonym tak potom ani sám nemůžu věřit nebo nevěřit co je a co není pravda.. *5*
-
-
jo já vím,ale tohle co tu bylo psaný je sice pod mým jménem,ale odemě to není,zas nejsem taková,když někoho neznám,abych tohle psala
-
-
a tak co z toho si teda psala ?? abychom si to ujasnili ?? *7*
-
-
počky ale já sem na mým profilu nikdy neměl svoji fotku ??? tak jak bych se ti mohl líbit ??? já to stejně trošku nepobírám holka *5*
-
vůbec nic,krom jednoho jedinýho příspěvku a to toho že se mi líbíš a nebylo to tak úplně psaný odemě,ale od kámoša,když viděl jak se dívám na tvuj profil a říkala jsem,že jsi hezkej,tak to sem napsal pod mou přezdívkou,ale o tom jsem věděla a nevadilo mi to,ale to že tu někdo píše že tě miluju a kotel po tobě jedu,a ještě k tomu je to nejspíš ta andrejka nebo jak to tu má,tak to mě sere
-
-
-
-
-
-
Tyjo, to je téma, kouření :D:D No nelíbí se mi to, ale pořád to bude moje Miley :D:D A na těch fotkách to jde hodně vidět. Pro ty co tvrdí, že ne: :D:D To prostě přijměte :D:D Vy s tím stejně nic neuděláte..:D:D Ani já :D:D Buď jí to přejde nebo jí to zůstane..no doufám, že jí to dojde..
-
Yees Smilers! Miley je na 3.místě !! ♥ Jen tak dál :)*
-
-
nj, jenomže klesá *3*
-
-
Ale Selenka je pořád první *14* *14* *14* !!!!
-
-
-
jupí
hej včera sem byla na hannah montana the movie to bylo fakt supertem co jste to ještě nevieděli fakt doporučuju je to fakt super moc se i to líbilo!!a newite kdy vyjde DVD tohohle filmu?? *4* *7* *14* *14* -
-
Re: jupí
Já půjdu na Hannah Montau do kina u nás ve městě jí budou dávat až v srpnu. -
nikčo film je super zy jsi super¨d *5* -
ja uz tam byla davno -
já na to jdu zítra v 17:00...moc se těším!!
-