-
Videa
Dívala jsem se Miley na videa a nejvíc mě zaujalo 7things-spoof. To o čem tam zpívá je pravda. Všechny tyhle šílenosti(holení nohou, podpaží, málo jíídla, zkrášlování...) děláme pro kluky!!!!!! Sice to nezpívá Miley, ale je to super video!!!!!!!! -
-
Re: Videa
no to teda neni a VanetianPrincess pravdepodobne trpi stihomanem blbecku *9*
-
-
krecek105
JÁ miley mam ráda ale že bych si jí dala do oblíbenejch to nemusim ale jinak je to fajn holčina nebo i holka. *3* -
-
Re: krecek105
pŘESNĚ SOUHLASIM. *4*
-
-
omg rozmazlená a bohatá ona si na rozdíl od tebe vydělala na všchno sama tak co to tu meleš *12* *16* *1*
-
Předtím sem ji měla ráda teď je trapná a ty videoklipy jsou trapný a nechutný nedivím se že se s ní Liam rozešel
-
-
já taky ne. Kdo by taky chtěl za manželku b*tch
-
Ty jsi trapná! Navíc ona si může dělat co chce, je dospělá! A je tvůj problém jestli se ti její tvorba nelíbí....-_-
-
-
Prober se!*10*
-
-
Já taky. Kdyby si jenom ostříhala vlasy tak ok docela ji to sluší, ale to chování!
-
-
album
nevíte někdo prosím jaký je rozdíl mezi albem The Time Of Our Lives: Wallmart Exclusive a The Time Of Our Lives?Akorát sem si všiml rozdílu,že na jednom je The Climb,ale nevím jestli je to jediná vyjímka,kterou se to liší...
*7* -
-
Re: album
Normální The Time of Our Lives (v tom fialovém obalu) je jen americká verze. A The Time of Our Lives: The Wallmart Exclusive je speciální verze pro Evropu. *3* -
Re: album
Já taky nevim jakej je mezi tim rozdíl
-
-
TWL. Nechápu co pořád máte proti Miley.
Jasně: její nový účes vyvolal hodně negativních komentů. Před tím byla krásná roztomilá dívka, ale teď se změnila v drsňačku. Mě osobně se její nový účes a image moc nelíbí, ale udělala to pro DOBROU VĚC a když jí se to líbí, tak proč jí soudit? Je to snad její život, její vlasy a její styl. Tak jí přestaňte nadávat. Podle mě je skvělá herečka s krásným hlasem. Sice se mi líbila víc „předtím“
Ale mám jí ráda. :)) a jestli vy ne, tak tady nemáte co pohledávat. -
Mám Miley ráda,ale nejsem si jistá,jestli jim to s Liamem vydrží.Nemyslím si,že punk Miley je ta,do které se Liam zamiloval... :/
-
No Miley já ti tu tvoji rockovou stránku moc nevěřím .Není to jen proto , že tě znám už jako Hannu Montanu , ale nejseš to ty . Dělej si co chceš do tvýho života ti nikdo nemůže kafrat ... ale není to cesta abys měla co nejvíc fanoušků . *9* líbila ses mi víc jako TAKOVÁ NORMÁLNÍ CELEBRITA . Jenže co nechápu vůbec je to , že se tady bavíte o tom , že je Selena lepší než ona . No každý je někdy lepší než ten druhý ... *3*
-
MISH!
mish! máš naprostou pravdu,je mi 17 sice ale v životě bych si holku co má ráda hannu a mylie nenašel...žiju jinej život,nesedim u telky,chodim kalit s kámošema a pod a holčina co by žrala takovej směšnej pořad jako je hanna a byla se svejma kamarádkama zažraná do miley by pro mě ztratila hodnotu....potřebuju vyspělou inteligentní slečnu a ne nějakou trapnou pubertačku!!! *15* -
-
Re: MISH!
a koho zajímá jakou chceš mít holku? -
Re: MISH!
no jo...jenze jak rekla tady mish...
nikomu tady neni 18!!!tak proc to rozebiras??Miley je taky jenom 16 tak ze se predpoklada ze bude mit mladsi fanousky!!!(Ktomu je je to proste DisneyGirl!!)a uprime ja s klukem kterymu je 18 chodit nechci...jasne si myslis ze kdyz mi je 12 tak ze s*em debil a prece jenom to be taky bylo 12... *1* *1* -
-
Re: Re: MISH!
Nemyslim si že seš debil...myslim že seš beznázorová holka a navíc prostě nevyspělá...cože tobě je 12 dá se to chápat ale sou tu i holkY kterým je 17 a to je moje věková kategorie a řikám že takovou holku bych nazval vymaštěnou barbie a vim že určitě ani jeden z mých kámošů by s nikým takovym nic mít nechtěl -
Re: Re: MISH!
no tak s tím zrovna moc nesouhlasím já mám 17 a mám strašně moc ráda miley. ale nemám ráda ty haranty co sotva choděj do školy a už musí mít všechno od miley když ani neví kdy se miley narodila. tak tohle podle mě nejsou fans. já jsem jen o půl roku sterší než miley a vůbec mi to nevadí i tak ji mám strašně ráda. *4* -
-
Re: Re: Re: MISH!
ale ja nejsem skolak kterej musi mit vsechno od miley(hanny)me se libi jeji muzika a styl....ale vidite uz zase dobre vam je 17 ale to neznamena ze ste borci!!jo me je 12 no a?!myslim ze sem stejne dobra jako vy...a nejsem jedina!!!!!!!
-
-
-
-
....
Miley je akorát namyšlena malá teen holka!Neumí nic možná hrát ve filmu to by jí sedlo líp než zpívaní!Nemám jí ráda! -
-
Re: ....
jo ty si myslíš že je namyšlená??? a co seš ty? -
-
Re: Re: ....
ty se namyšlena! -
-
Re: Re: Re: ....
ne,ty ses,nechapu naco sem lezes,svoj nazor si uz napisala,tak nechapem,naco tu este si!!!
-
-
-
Re: ....
cos dokázala ty????miley je nejlepšííííí *14* -
-
Re: Re: ....
já si určite nehraju na to co je ona!me proste nesedí,ale stejne vás miley zachvili omrzí:)myslím,že jsou i jiný a lepší hvězdy než je ona! -
-
Re: Re: Re: ....
Miley nas nikdy neomrzi ja se an ni divam uz od roku 2006 kdy zacala hannah montana hele a kdyz se ti nelibi miley cyrus tak proc sem lezes -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Jo některý né,ale časem fakt jo:)nemyslím to zle jasný jenom proste chci taky prosadit svuj nazor na ní že jí proste nemám ráda aby ta diskuze o nečem byla.Nejsem zase ANTI to né,ale nemám ráda,když je proste všude.
-
-
-
-