Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlepšííííííííííííí

miley je nejlepsiiiii umí hrát aji zpívat *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • miley

tak že by byla nějaká extra dobrá herečka se říct nedá ale je mladá to se spraví jinak je pěkná hlavně její nohy
  • ...........

no tak fakt teda newwwim co k tomu napsat!!!!!!!!!!a majkl je blbecek jo???dobrá tvuj názor ale muj je že nenííííííííí!!!on je nejlepšíííííííííí!!!!!mi ley je blbkáááááááááá(muj názor *15* )a někteří sou uplně vedle že???že ani neví co napsat pár jich tady jeeee!!!!!!!!(holky co maj radííí majkla nenechte si to libit) *1* jo a když fuuurt majklovi rikate primenim tak my teda taky!!!!!!!!ciiiiitruskáááááá áá(tak se totiž menuje ta vaše cirusová *15* )
  • nicky0012

...

ted jsem si psala s miley a dala jsem ji českej odkaz na osobnosti mno a taky sem se jí ptala jestli přijede do čech a napsal že se tam nechystá!!!a vim že je to ona mám to vyzkoušený!dobrý ne?
    • Re: ...

ty jo ty mas ale stesti *3*
    • Re: ...

no to je jasnee ze je to ona :D ... a psala si s tebou cesky? ... no vis myslim ze kazda celebrita (pouziju pro toto stvoreni tento nazev) ma na praci neco jineho nez si psat s otravnyma fanoskama ... a s tebou to jde jak vidim z kopce ... boze si z tebe nekdo dela prdel tak se tu neponizuj ...
      • Re: Re: ...

muze to bejt ona muze mit v pocitaci rovnou prekladac
        • nicky0012

Re: Re: Re: ...

nene psal si semnou anglicky ae tomu ty asi neuvěříš víš miley je upa v poho a spoustu lidí si sní píše!!víš!
          • usjarca

Re: Re: Re: Re: ...

já ti věřím nicky že sis s ní psala a ten kdo nevěří tak at se do toho laskavě neplete
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

mas pravdu
            • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: ...

mno přeasně a je mi to fakt líto že sem nepřijede mno ae díky že mi věříte ona je fakt super..
          • kate.szv

Re: Re: Re: Re: ...

hej, já nwm ploč nevěříte !!! Já si s ní taky píšu a je to doopravdy ona, pltže na tom jejím facebooku je vyfocena ona a drží v ruce papír a je tam napsáno anglicky že to je její oficiální profil a pod to svůj podpis a pod svůj podpis napsala jméno toho profilu a říkám vám rovnou, jestli chcete vědět její profil, tk vám ho neřeknu, pltže nechci aby jí tam někdo nadával, pltže je fakt dobráá !!! Přesně tak nicky0012, tky sem se jí ptala jestli přijede do čech a ona napsala že se sem nechystá :(
          • Re: Re: Re: Re: ...

jo jiste ... hej tak naivni bych chtel byt xD ... to je drsne vtipna diskuze ...
  • miley11cyrus

j

jak to můžete vědět že zrovna miley cyrus nemá ráda si dopisovat s fanoušky?? *7*
    • miley11cyrus

Re: j

možná je ráda že si s ní píšem
  • miley cyrus

MILEY *14* MILEY *14*
  • miley11cyrus

miley a love you

Miley......je ta nejhezčí holka na celé planětě *14* *14* *14* chtěl bych jak je hannah montana ve filmu být lukas *14*
    • miley11cyrus

Re: miley a love you

jo honzo být kluk taky bych chtěla *3*
    • miley11cyrus

Re: miley a love you

nebo jak se jmenuje
  • Can't be Tamed

Ahojky,co řikáte na ten klip k písničce Can't be Tamed?Mno docela změna bych řekla.Z milý hezký holky se stala dábelská mrcha..... *5* Mno mmyslim že de docela dolu.Asi jí ten showbyznys přerostl nad hlavu...Neví už jak by se víc předvedla...
    • armenakos1

Re: Can't be Tamed

a už je to tu zase !! lidi vzpamatujte se ..... Miley bude 18 let. už to tady říkám milionkrát !! *10* ta " malá miley " z hannah montany je prostě pryč a vy to musíte pochopit. vy si furt představujete že bude asi do 30 let chodit v růžovejch šatičkách coo ?? *16* *1* vy ste fakt na hlavu lidi. vzpamatujte se už ! jestli ste její fans tak jí maté rádi takovou jaká je !! *3*
    • Re: Can't be Tamed

Náhodou je super Can´t Be Tamed se mi líbí! Je pravda , že minulé videoclipy jsou jinačího stylu než teď. Ale co změna je život a v čem se Miley změnila tak ve stylu oblíhání. Jako chování podle mě vůbec která star by nahrákla na youtube že děkuje fanouškům za hlasy atd.... Možná někdo jo ale ještě jsem na nikoho takovýho nenerazila. Každej může mít názor jakej chce a já mám prostě takovej , že Miley je super *14* *14* . Jo ještě jedna věc když jste přestali být fan Miley od tý doby co natočila ten clip Can´t Be Tamed a změnila styl oblíkání tak jste nikdy nemohli být fanoušci teda aspoň né pravý!
      • natkafl

Re: Re: Can't be Tamed

máš pravdu at sa obléká jak chce už je jí 17 nebo 18 už neni tak malá *3* *3* *3*
      • Re: Re: Can't be Tamed

Jako já sem byla její fanoušek..ale příde mi ted prostě hrozná *16* .CHci z5 tu ''hodnou'' Miley...!!!!
        • armenakos1

Re: Re: Re: Can't be Tamed

víš co ty si ta z lidí...která se dívá jenom každý den na Hannah Montanu ( 1.série ) a máš zabudovanou Miley jako tu "maličkou holčičku" z hannah montany v růžovejch šatičkách. Ty jsi prostě fanoušek "malé Miley". Ale kdyby ses podívala do skutečnosti tak uvidíš miley jako tu nejskvělejší a nejpěknější zpěvačku a hvězdu. *3* *4* *3* Nemám pravdu FANS Miley ?? *4* *3*
          • fun.miley

Re: Re: Re: Re: Can't be Tamed

jj rozhoudne sem a muzete si to overit tento blog je muj!!!!
            www.mileyc-smiley.blog.cz !! tak se kouknete!
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Can't be Tamed

určo se kouknu *4* *3* *4*
      • sarda

Re: Re: Can't be Tamed

je to pěkně ulítlá změna! *10* jko do teď jsem proti Miley nic neměla, ale dost mě udivilo, že se snaží vypadat jko Lady Gaga, protože tímto klipem se jí asi chtěla podobat bo ja nevím.... Pstě celkem dost mě to nasralo... s takovým přístupem moc fanoušků mít nebude... *16*
        • Re: Re: Re: Can't be Tamed

MLUVTE ZA SEBE! Když se vám nelíbí tak co , ale nám se líbí! Se pořád staráte o celebrity a že vás něco se*e no nemám slov! Její změna je dobrá a že se snaží být jak Gaga to není pravda Gaga není originál je podobná jako ChrISTINA! A pořád dokola změna změna změnaaaaaa...... ste trapný už se to tady psalo aspoň 100000 x ! Když se vám nelíbí tak se o ni nestarejte a pochybuju že ste byli fanoušci jen kvůli změně image divný! Dělějte si co chcete! *8*
  • anett96

Vše nej

vše nej..PROBOHA ttoto uteklo! pamatuju si Miley jako malou 13 letou holku a ted..wow...no hodně, štěstíčka a nevím jestli mám psát životních uspěchůů protozě Miley ty máš uspěchů tak velkých a to je ti teprve 18 :) no ale přesto přeju hodně úspěchůů ale větších než máš teĎ...Jsi kočka a ten hlas když slyšim písničku třeba Mixed up , nebo Climb, When i looked you mám mráz po zádech...no ta to dotááhne strašně daleko....hold má někdo velikáncký štěsíí *4* *14*
  • luida

Miley-****

Miley je to nejhorší, co mohlo naši planetu potkat!!!! Hraje si na herečku, zpěvačku a Bůhví, co ještě!!!! To, čemu ona říká hraní, je obyčejný tlemení do kamery a dělání pošahanejch ksichtů!!! A zpěv??? I kdejaká vrána to umí líp!!!! A to se ani nebyvím o vzhledu a chování!!!! To je teprve tragédie!!!! A i herci z toho dětskýho Disney seriálu si stěžují, že je primadona!!!
    • elis66

Re: Miley-****

tady je zase někdo chytrej....no jo no..blbej člověk se pozná na první pohled...myslela jsem, že tyhle lidi už vymřeli...a ono ouha...
      • luida

Re: Re: Miley-****

Ještě něco, píšeš na první POHLED. Tys mě jaksi ještě neviděla!!!!
        • Re: Re: Re: Miley-****

tak proč odepisuješ?!...když ji nikdo neposlouchá!...a taky jak by ji mohly poslouchat když tady není zvuková stopa nic!! *7* jj to je ta zdebilovatělost Miley...
        • elis66

Re: Re: Re: Miley-****

víš, NORMÁLNÍ člověk pozná charakter podle toho, jak se ten dotyčný vyjadřuje a ne jak vypadá...a chtěla bych vidět tebe...vlastně ne hrákat...ty bys ani nemluvila prosím tě... *16* *5* a laskavě se do Miley nenavážej...ani nevíš co má za sebou a co ne...být tebe tak držím ten tvůj dementní mozek dál od týhle diskuse. *16*
          • luida

Re: Re: Re: Re: Miley-****

No jo, chuděrka má problémy se srdíčkem!!! Já nemám svý vlastní!!!! Mám srdce úplně cizího člověka!!! Co já mám za sebou hmmmm??? Jo a taky mám nemocný plíce a ledviny, kdyby tě to zajímalo!!!
            • elis66

Re: Re: Re: Re: Re: Miley-****

to nemá cenu....mysli si co chceš, ale vyjadřuj se někde jinde...už se nevracej..stejně tě tu nikdo neposlouchá...thanx...bye bye
            • luida

Já si nevylívám zlost, já ji upřímně z celýho novýho srdce nenávidím a není to kvůli tomu, ale proto, že je už jako naše Hanychová nebo americká Paris Hilton!!!
            • elis66

upřímě? ne nezajímá. A nemyslela jsem zrovna tohle...právě naopak....a když máš zlost..tak si to vylívej na někom jiným...nebo si zajdi za psychiatrem... mě to je jedno...dojdi si s tím někam a už nám neotravuj život..
          • elis66

ou..promiň..ty vlastně žádnej nemáš...
      • luida

Re: Re: Miley-****

Já si to taky myslela, ale tady jich je 7631!!!!!
        • elis66

Re: Re: Re: Miley-****

já myslela tebe... *5* ...ach jo....na tebe se musí pomalu co?
          • luida

Já vím, co si myslela, ale já píšu o jiných blbcích! O těch, co jsou udělaní do týhle vrány(urážím chuděrku vránu)!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit