Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novinky

Miley je nej..tz jeji pisnicky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • smiley1

Komentář

Koukněne plssssssss někdo na můj profil *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: Komentář

majli mě je 8 jsem střelec a jsem mladší herečka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • nevěřte

nevěřte všemu co lidé napíší na blogy ve skutečnosti o ni niic neví *13* *13*
    • Re: nevěřte

ale je nejlepšííííííííí ají ty její koncerty jsou bomba na 1 jsem byla *3*
  • luciiii

miley je nejjjjjjjjjj

miley je ta nej a mně se líbí i všechny její písničky i filmy njn je prostě nejjjj
    • verushka013

Re: miley je nejjjjjjjjjj

v hannah montana byla dobrá to se mi líbí!ale jinak je na zabiti!nic ve zlym!
  • ,..

Děti, lituju vás :) ... vy za to sice nemuzete ale narodili jste se v teto dobe ... o par let pozdeji nez ja .. kde popove hvezdy vymyvaji malym detem mozek ... xD ... nikdy sem tenhle serial nebo co to je nevidel a taky to nehodlam menit ale verte ze az z toho vyrostete tak zjistite ze to je jako den kdy jste prestali poslouchat dadu ..
    • Re: ,..

jo kdyby si byl fakt frajer tak nelezes na osobnosti jiny kluci huli venku a ty jedinej kluk si tady a cumis na celebrity pak kdo je tady ubozak
      • Re: Re: ,..

hm ... xD ... tak kdyz tu chcije tak nepoluzu ven .. to ej snad logicke .... a kdo ti dal patent na rozum ? kdo rika ze sem frajer xD ...
  • Miley!

Rozhodně to není rozmazlenej jedináček, protože má 5 sourozenců a vším co zatím dokázala se musela težce prorazit! *3*
  • (X_X)

Hlasujtee! a dejte sem ještě nějaký dobrý video od Madonny *3*
  • lil.i

Smažte to <SMILEY>

Hele lidi smažte pls někdo to SMILEY co má miley u jména.... já se k tý editaci skoro nikdy nemuzu dostat protože to upravuje někdo jinej :(( .....Třeba ashley tisdale tam taky nemá svoji přezdívku!! nikdo tam nemá přezdívku!!!!! :))
  • LOL:-P

Jak ji můžete posuzovat jaká je,když jí přitom ani neznate osobne.Jo a vzhled holky obyčejná závist.A jinak Miley 4evr *13* *14* *14*
  • dianna114

......

*15* má super písničky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší