Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15293 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo.

hle mě se ten klip líbí i ta písnicka ona zpíva moc hezky má moc velký talent...at se její styl jak koliv zmení my s tím nic neudeláme ale jestli se mení jenom kvuli tomu ze si mysli ze to bude vic cool tak je na omylu...Lady gagu napodobovat fakt nemusí...staci jedna :D...a musim rict ze LAdy gaga se to asi taky moc nelíbi a me moc taky ne...jenom ten klip a jak ji napodobuje jinak zpev atd supr i ta písen Can't be Tamed ;-) :)))
    • kate45

Re: Jo.

Ano konečně někdo s normálním názorem..:)
    • kate45

Re: Jo.

já pořád nechápu kde vidíte tu podobu? ty klipy si nejsou podobný.......jako to že se v klipu plazí po klukovi? jako promin ale to se tam má plazit po ženský? jako tohle neni žadý kopírování jako se podivej na videa jinejch celebrit dyt delaj to sami...a promin jestli tohle nini cool tak fakt nevim ten klip je úžasnej!! podle tebe je víc cool když skače před kamerou jako v 7 things? nebo jak se schovává za auta v Fly on the Wall? to jako s prominutim neni klpip s žadnym nápadem...:) a podle vás ta "NOVÁ" Miley je 100000000000000% lepší než poskakující usměvavá holčička v paruce alias fiktivní Hannah...!!!!!!!!!!!!!!!
  • nicky0012

.....

pochybyju ona si slávu umí udržet jako jedna z mála a ještě to umí ashleyx tisdale!!
    • Re: .....

no tak ppprrr!!! *13* Miley si vážně umí udržet slávu,to jo! ale s tou ashley to si nejsem tak jistá! *4*
  • Miley 4ever!

Miley je uplně suuuper,nechápu ty jak jí tu urážej vždyt má krasnej hlas a je upa úžasná a na to kolik jí je dokázala hodně! *14* *14* *14*
  • Miley vs Avril

Dost!!!!Nehádejtese!!!!Toto je stránka Miley Cyrus,těm co se nelíbí proč jsem vubec chodí?Já třeba nesnáším Cristiana Ronalda Ale Fernanda Torrese,ale když má Ronaldo balon u nohy tak mu ho nikdo nesebere.Nechodte jsem ti co nesnášíte Miley!!! *8* *8* *10* *10*
    • m-e-g

Re: Miley vs Avril

spravne prece dyz se vam nelibi pomlouvat ji nemusi te proste nekomu selibi ten a nekomu zase ten *7* *7* *7* *7*
  • Iceman

Miley je nádherná sexy holka :-)moc jí přeju ať se jí daří. *14* *14* *14*
    • Re: Iceman

Souhlas a to moc celebritám nefandim ale stejně ji miluju *14*
    • Re: Iceman

No právě...! *16*
    • ellain

Re: Iceman

mě teda jako nepřijde že by byla sexy!!! V obličeji se mi nelíííbííí a to její malíí zakrnělíí těloo!!!
  • armenakos1

video is Out !!

Who owns my heart - official music video je konečně venku... je to úžasný klip a miley je v něm naprosto Božíííí ... zkoukněte ho...
    *14* *14* *3* *3* *4* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=euU068_8aNs
    • Re: video is Out !!

Mě přijde že je to taková, moc přeplácaný, prostředí hezký, ale jinak je to takový, Miley je prostě pořád malá holka. není jí dvacet, osobně mi přejde tak na šestnáct. A proto se mi tio asi zdá tak divný. V CBD mi přišlo, že vypadá starší než je , tady zase mladší. Možná je to těma vlasama, ale moc se mi ten klip nelíbí
      • armenakos1

Re: Re: video is Out !!

dík za názor...ale ani s jednou větou v tvém názoru nesouhlasím.. *7* *13*
        • Re: Re: Re: video is Out !!

to bude ais tim, že jste moc malý na to, aby jste pochopily, že to co dělá M je hrůza. nemám ráda všechny ty disney hvězdy a jak se M snaží být jako LG OMG...
    • hbdelfin

Re: video is Out !!

jo, je úžasné, já prostě na to koukala jako OMG!!!! to je úžasný, miluju ten klip!!! *14* *14*
      • meteora

JJ, je fakt super!!!
        • hbdelfin

Re: Re: Re: video is Out !!

to jo, tyjo, já ji prostě zbožňuju, je sice pravda, že pár podobných klipů už existuje, ale tenhle je prostě z nich jeden z nej, ani ne tak kvůli miley, ale také kvůli tomu songu, má i zaroveň takový jakoby děj, který vás donutí s na to kouknout až do konce...
          • Re: Re: Re: Re: video is Out !!

Promiň ale děj to rozhodně nemá
      • armenakos1

ten klip je prostě úúúžasneej a miley tam brutálně SEXY a slušíí jí to tam =))) *3* *3* *14* *8* *14* *14* *14*
  • t-music chart

Hlasujme všichni pro Miley v T-music chart pro novinku Fly on the wall...tak ať je příští týden v top 5 *4* ...
    • Re: t-music chart

JASNE BUDU!!!! *3*
  • nicky0012

....

miley je upa upa upa nejky mám ji moc ráda!!je to nejlepší herečka a zpevačka na světě zbožnuju ji!!!!je nej souhlasíte e mnou bo ne!!?? *15* *9* *14* *4* *7* *14* *3* *1*
    • vanessavk

Re: ....

ano je *14* *14* *14* *14* *14*
  • hello..

miley

je upe upe upe nejjjjlepsi
    • Re: miley

Podle mě jenom závidíš(pro c)
  • annita.27

Miley

Je to velkej drb že Miley je zasnoubená protože ten (snubí)Prstínek si koupila v jedné bižuterice v Pařiži u Ajfelovky ale byla tam ze svím dobrím kamarádem a kolegou Liemem kterého potkala na natáčení the last song tedy poslední píseň....A proto si všichni myslí že se společně ve městě lásky a všech zamilovaních zasnoubily ale miley a její rodina i liem to zasedně popírají.Je to jen další drb blbích paparazijů.
    • Re: Miley

Přeně taky si to myslím
      • Re: Re: Miley

A to s tím rozvodem rodičů Miley je pravda? V bravu bylo něco že choila Mileyna Mamka s nějákým Rockerem tak nevím....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší