Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SUPEEEER!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zPIW z4oJ5wU&feature=related
    Tyyyjo ... *5* *8* to je mazec se nedivím že jí Miley napodobila.. škoda že jsem prošvihnul koncert *9* tohle stojí fakt za to
    • Re: SUPEEEER!!!!

mazeeeecc *15* už jsem zkouknula i vogue a pár dalších.. ani jsem nevěděla že je to její písnička :D fakt mazec. ona je úžasná tanečnice doufám že miley bude jednou tak dobrá jak Madonna ani jsem nevěděla že Madonna je její pravé jméno :D *14*
  • cool.girl.love

Kdo chce fotky z koncertu Hannah Montana??

Miluju Hannuh Montanu... *14* *14* *14* *14* je uplně nejlepší ze všech a potom mám ráda ještě Vanessku.... *14* *14*
    Ale Hanny koncert byl upa nejlepšííí už mám na complu fotky z Londýna co jsme s kámoškou vyfotily,,..... *14* *4* jupííí
    Kdo chce mužu vám je poslat stejně jako syndynce zítra vám je pošlu jestli chcete akorát mi napište mail!
    Jo a chi vám říct že nejsou moc zaostřený jo tak se nezlobte!Víte každý do nás strkal a ty všechny světla ale stejně to bylo super!
    • usjarca

Re: Kdo chce fotky z koncertu Hannah Montana??

jj já bych je taky chtěla můj mail je usjarca@seznam.cz
    • lenicqa24

Malkova.Lenicka@seznam.cz .... Díky
    • nicky0012

ty jsi jako na tom koncertě fakt byla?????já myslela že sis dělala srandu!!
    • muhi

možná napíšu, zíra *5*
    • prochazkovalenkalenka

mně taky cumallenka@gmail.com
      • miley11cyrus

Re: Re: Kdo chce fotky z koncertu Hannah Montana??

mně 11klara111@seznam.cz
    • mileystar

mne vevericka.k@gmail.com
  • majunqa

miley

miley je podla mna ta naj super hviezda na celom svete miley 4 ever.......... *3*
  • miley je neejjjj!!!!

miley je nej!!!!! ma ji moocciinnkky rada a hrozne ji obdivuju je cooolll a je nej jak zpiva a jak se oblika!!!!!!!! *1* *14* *4*
  • kistynkaa

jo a etě

sem zapomněla dodat ak mi štvou její dásně když se usmíná:DD
    • Re: jo a etě

Dám ti jednu radu:NAUČ SE PSÁT!!!
    • Re: jo a etě

no jasne tak se nejdriv podivej na sebe a pak sud nekoho jineho *13* *13* *13*
  • Hannah

jo mate pravdu uz se nehadejte a mate nekdo icq na Miley Cyrus jako uz jedno mam ale newim jestli to je pravy
    • 12mileynka12

Re: Hannah

kazdy rozdava nejaky icq atd takze skoro vsici se za ni vydavaji vam to nedoslo
      • nika97

Re: Re: Hannah

jj mili došlo a proto ho ani nechci *13*
    • miley.the.best

Re: Hannah

V USA icq nemají takže máš asi špatný ...
  • hbdelfin

tak sorry, že miley není dokonalá

poslední dobou tu vidím, jak na sebe nadáváte kvůli tomu, že miley je špatný vzor a jak se obléká jako nějaká d***a,prostě,miley není žádná dokonalá osoba,nikdo není dokonalý ve všech směrech, vždy se najde něco,v čem dokonalý není, miley má skvělý hlas a je úžasná herečka, bohužel kolem sebe neměla poslední dobou ty nejlepší lidi(anna oliver-video s vodní dýmkou)známí, co ji vyfotili například polonahou v tetovacím salónu(miley se zakrývá ručníkem a má holá záda) či paparazzi, kteří ji až příliš vlezli do soukromí(12.10.2010, 16.10.2010-video, 8.3.2011, 9.3.2011)anebo se schovávala(část roku 2010, někdy v roce 2011), jenže někdy má zase úžasné dny, kdy paparazzi radostně pózuje nebo se usmívá, fotí se s fanoušky,to znamená, že není arogantní dále se věnuje charitě, má vlastní oraganizaci, letěla na haiti, spolupracuje s make a wish a dělá další dobročinné věci, aspoň můžeme vidět, že ona se opravdu o vše stará a že to, že nosí nějaké sexy oblečky a zpívá o sexy věcech ještě neznamená, že je to nafoukaná arogantní celebrita, dobře, teďka ale více rozebereme ty písničky-can´t be tamed bylo první album, které miley vydala po skončení natáčení hannah montany, tehdy byla "Volná" mohla si dělat co chce a né hopskat podle Disney, takže do toho vložila všechno a vše udělala tak, jak chtěla, vše si napsala podle sebe, i když, člověk musí brát i v potaz, že všecny písničky nenapsala úplně sama, vždyť u každé písničky jí někdo pomáhal, a kdoví, zda to neslušné napsala zrovna miley, a když už tedy miley, tak no a co? je jí téměř 19, v té době jí sice bylo 17, ale má právo zajímat se o tyhle věci, vždyť je to obyčejná holka, co jen hraje a zpívá a chodí po večírcích a různých akcích, jinak je jako každá dospívající holka, náhodou se drží dobře, znám spoustu holek, co kouří ve 14 a sex má klidně v 15, takže miley má na to právo! a když už, tak je to jen v pár písničkách a kdoví, zda tam myslí zrovna sex, může to být i jenom o té lásce, provokuj mě, otírej se o mě-slova z who owns my heart, které nemusí znamenat sex, a to sexy oblečení na pódiu, tak co má být? jí se to líbí,má krásnou postavu, takže si to může dovolit!
    • Re: tak sorry, že miley není dokonalá

Napsala si to moc hezky a já znám také spoustu lidí, kteří klidně kouří a chlastají už od 12 a sex mají ve 13 nebo 14 a nikdo je neodsuzuje. Miley to má prostě těžké, ale snaží se přenést se přes to a dál dělat svojí práci, tak jak se jí líbí.
      • Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá

Hi my name is Miley Cyrus I love it confuses me so happy to let people especially journalists who believe, and so on to it once they suffer thank all of you I have much advice :* :)
        • armenakos1

Re: Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá

jo napsala si to krásně ale opět se nějakej debil nemohl vyjádřit tak že napsal jako miley cyrus a myslí si že tomu budeme věřit :D
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá

njn, tak takový lidé tu jsou...tak já si říkala, že bych zase mohla napsat nějaký ten proslov, tak jsem psala :D ještě jsem chtěla napsat něco o těch lidech, co tu provokují, protože jsem to řešila s tetou(psycholožkou) a ona prostě něco o tom říkala, ale to tu radši nebudu psát, aby se tu nespustila další hádka
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá

pěkně si to napsala.
  • nicky0012

mám plán"

hele mám plán fans mileynky jo??at si sem píšou ty hrozné komentáře...(aspon tím zvyšují miley návštevnost a bude just na prvním míste a předběhne jacksona)jo a jejich komentáře budeme ignorovat at si to sem klído píšo my máme vlastní hlavy a mozky....a máme rádi miley oni ne a tak at si sem píšou jak je strašná my budeme sem zase psát jak je skvělá!!jo!mno prostě je budeme ignorovat a je to možná přestane bavit oni si to upa vychutnávají jak my se rozčilujem ... nebudeme je v tom podporovat my je budeme ignorovat souhlasíte??
    • Re: mám plán

prave ze kdyz na ty degeny budete reagovat tak oni budo sem psat dal a dal kapite

jo ty mylei uz jacksona predbehla ja ji taky moc nemusim poslouchat a jacksona taky ale to neni tim ze sem pisou komentare ale to je podle toho o komse vsude nejvic drbou drby atd.......................... *4* *4* *4*
    • disneygirl

Re: mám plán

dobre s planem souhlasím
    • hannah54miley59

souuuuhlassssss!!!!!!!!

to je dobry tak ja je budu ignorovat
    • 12mileynka12

treba jo dnes je v brne ten casting na hannu montanu ne nebo neco takovyho byl ste tam nekdo ?
      • Re: Re: mám plán

Já na ten casting Hannah Montana půjdu.
        • Re: Re: Re: mám plán

Já na tom castingu byla s kámoškou :)
          • brtekjara194

Re: Re: Re: Re: mám plán

hele a co tam bylo za porotce?
            Jk to tam probihalo?
            vybrali jenom jednoho cloveka?
            • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: mám plán

já tam nebyla páč mě nejel autobus a zjistila jsem to den před tím castingem ae syndynka tam byla jo a to xo naspla není ona ona má stejne jako já miley moc ráda!
  • smiley1

Komentář

JENEJLEPŠÍZPĚVAČKACOZNÁM!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hbdelfin

tak co?

ahojky, poslední dobou se vše točí kolem "nové MILEY", je pravda, že tady furt někdo kňourá: "já chci starou Miley, tahle se mi nelíbí" nebo "OMG, WTF, vždyť z ní roste další Britney Spears, já chci tu naši normální Miley Smileyn!" možná chápete, že HM končí, že to nemá lehké, ale někteří z vás prostě nedokážete pochopit, že Miley je normální teenager, roste, dospívá a táhne ji na 18 a v hlavě se jí honí tolik myšlenek, které prostě my pořádně nepochopíme už z toho důvodu, že ona je slavná, který má podobné zájmy jako každý jiný v jejím věku,navíc celé 4 roky se řídila spíše podle Disney, skákala tak, jak se pískalo-Miley udělej tohle a zase tamto! Nenos takhle to tričko, vem si radši tu mikinu! Pozor, ta póza je moc vyzývavá, udělej to jinak! Miley, ne, tak ne! Miley! MILEY! no řekněte, kdo z vás by netoužil po takovéhle zkušenosti po svobodě, teďka, když už na nad ní Disney nemá moc, chce si to prostě užít, dříve si na sebe nesměla vzít nic vyzývavého, aniž by jí nehrozil vyhazov či pořádný průšvih(jen si vzpomeňte na shoot Vanity Fair-s tím prostěradlem) ale teďka, když už jí nic nedrží, tak si to chce užít a navíc, vždy se věnovala spíše fanouškům "Hannah Montany" než těm, kteří chtěli jenom MILEY CYRUS jakkoliv bez "Hannah", jen pro příklad-hodně lidí různě psalo po webech, blozích, ale i tady, že by bylo rádo, kdyby miley změnila styl a nebyla by jenom tou sladkou holčičkou a teďka to všichni máte, jenže najednou NE!, my chceme sladkou miley! ta její proměna je jiná, než jste očekávali? pokud ano, no a co! vždy jste tu psali, že miley MILUJETE, bránili jste jí před hatery, ale teď ne! najednou jste i vy sami těmi hatery, jen se ukrýváte před anonymitou, ale proč? to vás ta změna tolik vzala, že už to prostě musíte psát takhle sprostě? psali jste, že jste největšími fanoušky, takže byste novou MILEY měli přijmout! nebo jejími pravými fanoušky jste nikdy nebyli, jen jste si to namlouvali, ale teďka přišla ta pravá zkouška, nechcete jí-ale jenom kvůli dvoum videoklipům a jejímu vystupování? jenom kvůli tomu?! vždyť se podívejte na její každodenní život, co vlastně dělá,uvnitř je to pořád ta stará miley, pořád se věnuje charitě a pomoci ostatním, jen změnila zevnějšek, prostě, já vás nechápu
    • bella123

Re: tak co?

me se jeji novej styl uplne libi vzdyt hannah byla takova jak pro 7 lety decka u na ve skole voni furt mluvily 1,2 trida ze hannah je nejlepsi a pak se me ptaly hannah a miley to sou¨2 holky ...proste je lepsi chova us jak dospela ane mala sladka *14*
    • Re: tak co?

Mě se teda víc líbí ta nová M. Tu starou jsem nesnášela, nesnášela jsem HM a všechno kolem toho a nemám to ráda ani teď, Novou M už snesu, i když mi pořád trochu vadí. Teda spíš to jako se po M opičí Noah. To s M sice nemá co dělat, ale i tak....

máš naprostou pravdu!!!!tohle snad těm haterům promluví do duše a venom má pravdu, napiš o tom knihu *15* *15* , tak doufám že už miley nechaj na pokoji, jinak že sem zase něco napíšeš, ty tvoje názory jsou fakt super!!!
      • Re: Re: tak co?

taky s váma souhlasim ... měli by se nad tím zamislet já proti její image nemám nic líbí se mi taková jaká je :-)
        • mileycyrus2111

Re: Re: Re: tak co?

Přesně máš pravdu!!!Mě se Miley líbí jaká je!!Támhle se něco o Miley napíše že bere drogy!!Nikdo tomu nevěřte Miley nikdy nebere drogy!Miley je krásná holka..Miley dala Liamovi kopačky...Blbost..Miley Liamovi nedala kopačky!!!Jsou spolu!!Ptala jsem se jí a ptala se cože??jsem to překopírovala co se tam psalo!A řekla mi že to neni pravda!!Nevěřte nic co není pravda!!!Naprosto s tebou souhlasím!!!Kdyby něco a někdo tě urážel hned mi to hlaš..:)...já se s Miley znám takže vím co dělá a nedělá za blbosti!! *4* *3* *3* *14* *14* *4* *1* *1*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: tak co?

jo jasně ty se s miley znáš...nekecej nás tady ty tvoje trapárny... nikdo ti to neuvěří.. *1* *1* *1* *8*
    • ajfika

Souhlasím a popravdě mě se Mileyina nová image líbí *3*
      • hbdelfin

Re: Re: tak co?

díky za vaše názory... *4*
        • mileynka1

Re: Re: Re: tak co?

souhlasim!miley se nedivim že se mění.kdo by furt chtěl aby na něj volaly hannah!je to miley.a miley může bejt jaká chce bejt.mám jí ráda a budu jí mít vždycky ráda
    • michalinecka

máš pravdu..úplně s tebou souhlasím!! Miley je prostě taková jaká je...kdo se stím nechce smířit, má smůlu...my, jako její fanoušci bychom měli být s ní a ne ji kritizovat..ona moc dobře ví co dělá... *14* we love you Miley *14*

klidně bys mohl/a napsat knihu !!
    • anushenka

Tak,tak ,, řekněme si, co by bylo s Hannou Montanou dál, šla by na vysokou, měla by děti a nikdo by se na to nedíval,,, *7* *7*

Naprosto souhlasím s tím co jsi napsala ! Dodám jen jednu věc kterou jsi už napsala ale zopakuju: Pokuď jste opravdoví fanoušci Miley a pokuď ste někdy byli fanoušci neměla by vás nějáká změna (hm...změna Miley je pořád stejná) vůbec ovlivnit. Taky mě mrzí, že Hannah Montana končí,ale všechno musí jednou končit a Miley je už velká a donekonečna Hannah nebude .....
    • armenakos1

hej máš naprostou pravdu. tohle by těm haterům mohlo trošku promluvit do duše.. souhlasím s tebou ve všem =)) *3* *3* *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit