-
Narozeniny
Pan Donutil je velmi dobrý herec,líbili se mi filmy jako třeba Pasti,Pasti,Pastičky,3 plus 1 s M. Donutilem a další.Chtěl bych mu k dnešním 57. rokům blahopřát a popřát hodně štěstí v životě. -
Vážený pán Donutil!
Vážený pán Donutil!
Všetko najlepšie k Vašim narodeninám , veľa zdravia,šťastia a pekných pracovných
príležitostí a radosti v osobnom živote
Vám zo srdca praje Andy -
balada...
Mě se kdysi Miroslav Donutil hrozně líbil jako Nikola šuhaj v Baladě pro banditu, je to krásný film a on s mladičkou Ivou Bittovou jsou hrozně krásný pár a jejich milostné scény jsou jedny z nejněžněji natočených. -
nikola šuhaj
To je fakt, v Baladě byl jako Nikola naprosto úžasnej a to jak na divadle tak na ve filmu, moc se mi líbil i sluha dvou pánů- to jsou podle mě vrcholy Mirka Donutila. A co říci k různým sprostým vzkazům na téhle stránce? Já pana Donutila neznám, takže těžko můžu hodnotit jeho lidské kvality,pokud ho někdo osobně zná a má na něj takovýto názor tak prosím, ale pokud ho osobně neznáte, prosím vystříhejte se podobných vulgarit. Děkuji -
Ach jo.....sice je to náhoda ale stejně (pořad je předtočen)..urážet Václava Havla den před jeho smrtí..to se teda fakt nepovedlo !!!! *16*
-
Vše nejlepší k svátku,hodně štěstí a hlavně zdraví.
-
Pěkně uvadite trampoty a mam cd s vama jak uvadite herce a diskutuje te o balade pro banditu a my se tak zasmějeme nějake scence i nase dcera to posloucha a to ji tento mesic bude 5let.At Vam to porad jde posluchci z moravy rod.kučírkova *5* *4* *3* *15*
-
druhořadý herec,není to žádný Al Pacino!!!!!!
-
peníze nejsou v životě všechno! Donutil nic moc jako herec.
-
Nemusím ho vôbec ani ako herca Donutila