Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Etzler

OSOBNOST 31.12.2006 
91 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napiš mi !!!

Tak co pane Etzlere jsem váš fanoušek tak mi napište prosím na mail díky Míša *5* *14*
  • Vánoce

Pane Etzlere přeju vám veselé vánoce aštastný Nový rok 2007. Doufám že si vzkaz přečtete napište mi ahoj Míša *14*
  • Vánoce

Pane Etzlere přeju vám veselé vánoce a štastný Nový rok 2007. Odepište prosím vaše fanynka Míša *14* *3* *13*
  • pojištovna štěstí

Ahoj Tome Krausi *1* *1*
  • pojištovna štěstí

Pane Etzlere jste dobrej herec a fandím vám v seriálu pojištovna štěstí jestli chcete tak odepište na mail díky vaše fanynka Míša *14* *3*
  • miluju tě

ty seš tak krásnej že to ani nevíš mam tě strašně moc ráda já vim že je ti to jedno ale prostě seš nááááádhernej *14*
  • pozdrav

Ahoj Mirku, snad si vzpomeneš na amatérské divadlo v Šumperku, dělal jsem tam něco jako osvětlovače u Robina. Občas jsi zaskočil, když někdo chyběl. Fandím Ti, jseš fakt dobrej kam jsi to až dotáhl svým nadšením pro divadlo a herectví. Tenkrát jsi byl úplně obyčejnej kluk a věřím, že jsi jím zůstal i dnes. I z médií to tak vyplývá. Ať se Ti i nadále daří dle Tvých představ v osobním i profesním životě. Až budu někdy v Praze chtěl bych se stavit na některé z Tvých představení. Měj se fajn. Ahoj Ivo
  • Super herec

Ahojky,jste super herec, zejména v Pojišťovně a navíc krásný a sexy chlap! *4* *3*
  • Doufám že vám to vydrží

Ahojky přeji hodně ststí vs Aničkou a doufám že vám to dloho vydrží a že sae nikdo nebude do vás plést.Pojišťovna je super serál,už se těším na pondělí a už aby byla i ta třetí řada.Držím palce ať je druhá i třetí řada úspěšná jako první. *3* *4* *8* *1*
  • Pojišťovna Štěstí

Na seriál Pojišťovnu Štěstí se strašně ráda dívám*4* moc vám to tam s Aničkou sluší*3* jste moc pěkný chlap*14*.
  • Pojištovna štěstí se mi moc líbí, ale samozřejmě i Jak se krotí krokodýly.Myslím si, že jste bezvadnej herec!! *3*
  • Jseš skvělej!!! *4*
  • Pojišťovna štěstí je fakt úžasná!!! *14* strašně moc se mi líbí, doufám že vám to "s aničkou" vyjde a bude to hezký *1* *14* *8* *4*
  • Ahojky jsi fakt super herec.Nejlepší jsi ale v Pojišťovně. *4* *3* *3* *7* *14*
  • milujitě

jsi krácný chlap *16* *16* *16* *3*
  • milujitě

jsi krácný chlap *16* *16* *16* *3*
  • Co?

Ahoj muj drahy odcimku, zatim co travim cas na zavirovanym internetu, tak ty se za chvili vratis z predstaveni. Tady o tobe nekdo dokonce pise, ze te miluje *1* !!! Ja te taky mam rada, ale jen jeko nevlastniho tatku *4* *3* . PaPa a doufam ze se tohle nedozvis, jelikoz mam internet zakazany *4*
  • Poděkování

Dekuju za natoceny film Jak se kroti krokodyli ten film nema chybu. Moc se mi libilo obsazeni hercu a Mira ten fakt nema chybu je naprosto k sezrani. Nejenom jako herec je fakt dobry moc mu fandim a verim ze natoci dalsi filmy trebas kde bude aj horolezectvi. Diky moc Jana
  • Jak se krotí krokodýli ..

Jestliže jsem na autogramiádě v HK před premiérou filmu "Jak se krotí krokodýli" tvrdila, že pana Etzlera zbožňuje naše babička, tak hlásím, že po shlédnutí filmu jsem se k ní přidala. Pan Etzler je tam "k sežrání" a film super - tvrdí i má dcera. Díky!
  • poděkování

Vážený pane Etzlere,se zájmem jsem sledovala pořad, týkající se problému alkohol, ve kterém jste otevřeně hovořil.Měla jsem stejný problém, také ho zvládám po léčbě.Obdivuji Vás, šest let nepít je také můj sen.Já se držím zatím jen půl roku. Vím o čem je řeč, když říkáte, že se Vám krásně žije bez alkoholu! Je to pravda, i mně.Držím Vám moc palce i sobě.Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit