Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásný večer všem kromě p. Kalouska . Proboha, co jste to dnes zase vyplodil "pane" Kalousku???!!! To je Vám to všechno málo, co jste do této doby vyplodil??? Dnešní zprávy mne opravdu dostaly (01.03.2015). Chcete snižovat příspěvek na péči, snad aby jste si mohl zase a opět přidat sám pro sebe???!!! Vidím, že se chystáte jako první na světě svou demagogií léčit nevyléčitelné. Podle toho, co jste v televizi vykládal, jste zřejmě "BŮH", nebo se tak alespoň cítíte. V první řadě, by jste se měl zaměřit na SVÉ zbytečně nadprůměrné výdělky, které v tomto státě dopřávají našemu schodku. Jsou Vám zapotřebí úlevy a odpustky???!!! Chcete se hojit na nemocných, nemohoucích a postižených??? Myslíte, že 8.000,- je dost na to, aby jste se mohl o někoho takového starat v plném rozsahu, aby jste při tom ještě nemusel chodit do další práce??? Tím se mi vlastně nabízí odpověď na otázku, kde na to všechno berete. Myslím, že tohle jste opravdu, zlob se nezlob, ale opravdu přehnal. "STYĎTE SE"!!! Buďte rád, že se za to všechno bušíte do prsou sám a nemohou to za Vás udělat občané, zajisté by jste Své myšlenky na Svém těle pocítil. Doufám, že už při dalších volbách lidé budou mít otevřené oči a nikdy Vás nezvolí. Kéž by jste nikdy nebyl politikem. A přál bych Vám důchod, který mají lidé, kteří pro naší zem celý život manuálně pracovali. Bez nich, by jste totiž nikdy nic neměl, ale na to jste jako nadčlověk zřejmě zapomněl, že???
    Víceméně celý život podnikám a poctivě vše platím i když je to díky našim zákonům dost těžké. Ale nestěžuji si. Tím samozřejmě, ač nerad, přispívám i Vám, pane Kalousku. Dále zde také píši z toho titulu, že se starám a vychovávám svou 21 roční postiženou dceru a to je hlavní důvod proč vím, o čem tady píši. Myslím si ale, že vy si takovou situaci stejně nikdy představit nebudete umět, a ani nechcete, a tihle lidé pro Vás nikdy nic neznamenali a znamenat nebudou. Momentálně jste se voličů a občanů tímto hrubě osobně dotkl a sám si z toho udělejte úsudek, který z toho pro Vás bude plynout. Teď něco pro všechny, co si tento příspěvek přečtou - "V téhle zemi přeci všechno nemůže jít do nekonečna" "UDĚLEJME S TÍM NĚCO " Kalouska a všechny jemu podobné již nikdy nevolme. Nejsem členem žádné strany a ani zde žádnou nepreferuji. Jsem jen obyčejný, hodně na...píp... člověk, kterému už to přestalo být jedno.

PANE KALOUSEK, VŮBEC VÁS NEMÁM RÁD!!!

Hezké dny Vám všem...

S úctou Rolland. P.
  • pane kalousku ted vecer jsem slysel cos ste rek o ministrini valkove zeje krupan vy jste největší krupan v letech jak můžete rikat něco o pani valkove ty nemravo zdenda
  • Nevím komu se pohnula mysl, když takového vola dosadil na ministerstvo financí, vlastně on má vysokou školu alchymistickou. Nepochopím, jak může chemik dělat MF. Vlastně v této vládě jsou samé paradoxy, chce se mi z toho blejt velebnosti!!! *1* *1* *1*
    • Závidíte mu jeho úspěšné zvládání deficitu v době krize že? *1* *1* *1*
  • kalousku pujdes do pekla s klausem havel uz je tam a necas pujde viset za to co podepsal jste zlodeji gestapaci
  • Kalousek je zloděj a už to má spočítaný. Trestu neunikne!!!!!
  • Režijky

Na režijky a stravenky nešahej, ty máš spousty jiných výhod tak se do toho laskavě neser. *1*
  • Dneska frajer Kalousku dostal facana ale zitra třeba už muže dostat 9.mm žihadlo,jo to nikdy nikdo neví..... *16*
  • kalousek

Pane JIDÁŠI spí se Vám dobře?
    Zdá se že náš čas pomalu ale jistě nastal,Vyházet Vás všechny z oken čím dřív tím líp.
  • Kalousek brečí po vyvětrání náckovství, xenofobie a estébáckého odéru, já také, protože největší NÁCEK, NÁDIVA A NADUTEC je na naší politické scéně právě KALOUSEK. Jeho styl vyjadřování, pohrdání lidem, kteří na toho náfuku dřou je neskutečný. Sám se bojí o svoji kůži jsko prase, protože je to největší defraudant, zloděj a mafián, který se kdy vůdec na planetě narodil. Ale neboj se nebo spíš se třes, na každé prase se voda vaří. Zatím jsi rozdával facky jen ty a cítil ses jak hrdina, ale hněv lidu tě nemine. Jen mám obavy abys nefouk za Krejčířem ty xxxxx zrádná. Čtěte lidi na internetu Kalouskovi rozfofrované miliardy a nenechte se uchlácholit jeho kecy. Jen do něj.
  • Kalousek je jako ves v kozichu likviduje te to ale chcipnou to nechce. Kdyz reknu dobytek tak zvirata urazim. Tuto vladu to chce vyhazet z oken na poradny vidle. Ja ho potkat tak me zavrou pomlatim ho jako psa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit